HuskerDu Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Σε τυχαίες χρονικές στιγμές, όταν φορτώνουν τα windows (winxp pro + sp2) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: One of the files containing the system's Registry data had to be recovered by use of a log or alternate copy. The recovery was successful. Πατώντας οκ όλα είναι μια χαρά. Στην knowledge base της microsoft έχει μονο αυτό....: http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/2000/server/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/2000/server/reskit/en-us/w2000Msgs/779.asp Τι αστεία απάντηση! -To event log δεν έχει errors -Εχω τεσταρει τις μνήμες με το memtest και ειναι οκ. -Οι δίσκοι δεν εχουν λάθη με τα tools της WD. Eχει συναντήσει κανείς το ιδιο μήνυμα...?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 κατεβασε καποιο προγραμα που ελεγχει την Registry για να δεις μηπως εχει τιποτα προβληματα για να σου φτιαξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Το ιδιο μου παρουσιασε και εμενα μετα την εγκατασταση παιχνιδιου με προστασια Starforce. Mε ενα Registry utility θα εισαι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 για ριξε μια ματια στο winaso.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Ριξε και μια ματια σε αυτο : http://www.pctools.com/registry-mechanic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuskerDu Απρίλιος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Sorry παιδιά, σήμερα έτρεχα όλη μέρα με την δουλειά, τώρα μόλις ανοιξα το pc. Δεν έχω κανένα απο τα προγράμματα που συστήνεται, σαν registry tool έχω μόνο το jv16 2006 power tools. Ετρεξα το RegCleaner, μου βρήκε αρκετά errors, δεν είδα τιποτα 'υποπτο', το άφησα να τα διορθώσει με το autofix και μετα απο 2-3 reboot δεν μου το έχει εμφανίσει το μήνυμα, θα δούμε πως θα πάει γιατί είναι τελειως random... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 δοκιμασε και με το winaso. ειναι πολυ καλο και μπορεις να το κατεβασεις απο το www.winaso.com . Την κανονικη εκδοση βεβαια πρεπει να την αγορασεις αλλα και με την δοκιμαστικη κανεις την ιδια δουλεια για 1 μηνα. Για παραπανω λεπτομερεις σχετικα με την πληρη εκδοση αν θελεις στειλε πμ να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.