sotiris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Στο pc του αδερφού μου έχω έναν seagate 200 ide.Έχανε δεδομένα γενικά, αλλά το απέδωσα στη μη σωστή χρήση (όχι shutdown etc.).Όμως, το φαινόμενο παρατηρήθηκε και αργότερα.Το filesystem ntfs.Έβαλα ένα live cd, και τρέχοντας smartctl -a είδα ότι ο δίσκος, στις 450 ώρες χρήσης του, έχει περίπου 105 λάθη στο smart.Δικαιούμαι αλλαγή με αιτιολογία τα λάθη στο smart?Τό τρεξα και στο δίσκο του router μου, που σε 17000 ώρες χρήσης έχει 50 smart errors και τα εμφάνισε στις 9500 ώρες χρήσης, οπότε τα 100 σε καινούριο δίσκο είναι πάρα πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Κακούς σέκτορες έχει? Γιατί αλλιώς μόνο το ποδόσφαιρο σε σώζει από τον εκνευρισμό του σέρβις του καταστήματος που τον πήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Τραβα του και με το εργαελιο της seagate ενα τεσταρισμα , seatools καπωε ετσι το λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.