Jump to content

Εκθεση τυπου games festival...

aggelopas

Recommended Posts

Ναι ναι. Κανονίζουμε να πάμε παρέα όσοι θέλουν; Είναι 10 ευρώ για 1 μέρα

Αρχική απάντηση από demizz26

Ναι ναι. Κανονίζουμε να πάμε παρέα όσοι θέλουν; Είναι 10 ευρώ για 1 μέρα

το ατομο ετσι;

Ναι ναι το άτομο. Δεν είναι και λίγα, αλλά έχει πολλά events ενω θα φυγουμε και με αρκετά καλούδια (demos, διαφημιστικά, φυλλάδια κλπ)

Ναι αλλα τα 10 ευρω για μενα που απλα θελω να παω να χαζεψω ειναι πολλα.

Παλια που ηταν δωρεαν νομιζω ηταν καλυτερα.

Αρχική απάντηση από aggelopas

σιγουρα ηταν καλυτερα αν ηταν δωρεαν. το τσαμπα ειναι παντα το καλυτερο

ελάτε, ελάτε... θα έχει fun!!!! θα έχει και Quad SLI, θα έχει και πολλά ακόμα!!!!

Αρχική απάντηση από dimcar

θα έχει και Quad SLI, θα έχει και πολλά ακόμα!!!!

αυτο ειναι που με κανει να αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα

Αρχική απάντηση από aggelopas

Ναι αλλα τα 10 ευρω για μενα που απλα θελω να παω να χαζεψω ειναι πολλα.

Παλιά δεν... υπήρχε! :)

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 11:51]

Αν ειδες τον τιτλο εννοω το games festival.

Οποτε υπηρχε.

Αυτο που γινεται σημερα ειναι κατι παρομοιο.

Αρχική απάντηση από dimcar [06-04-2006 09:51]

GAMES FESTIVAL 96-97', το τριημερο που δεν ηθελα να περασει ΠΟΤΕ :D

10 ευρω ειναι οντως πιασιμο κ*λου, με εχουνε πρηξει και κατι δικοι μου να παμε αλλα εγω δεν πολυ καιγομαι, μεχρι τις 14 εχει ο θεος :p

Αρχική απάντηση από GruntGR

GAMES FESTIVAL 96-97', το τριημερο που δεν ηθελα να περασει ΠΟΤΕ :D ...

Lol, ποσο χρονων ησουν τοτε???

8-9 ? ισως και λιγοτερο :hehe: κονσολιερη μεχρι το κοκαλο με θυμαμαι, καθομουνα υπομονετικα στην ουρα μεχρι να ερθει η σειρα μου να παιξω crash bandicoot 1 στο psx, επισης θυμαμαι το tomb raider + το pandemonium 2 που επαιζε ενα παιδι και το virtua cop στο saturn που προσπαθουσα να το παιξω με ενα μογγολο coop :p μην ξεχασω τα γραφικα στο waverace 64 και το mario, αψεχαστες μερες τι να λεμε τωρα :rolleyes:

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 23:39]

Lol, ποσο χρονων ησουν τοτε???

lol 12! Θυμαμαι ενα αθλιο για σημερα τιμονι στο σατουρν για το sega rally δεν θυμαμαι και εγω ποσο περιμενα.

Το τεκκεν που επαιζες σε προτζεκτορ.

Το μαυρο ps...

Τη μοναδικη φορα που πηγε τοσος κοσμος στο cosmos...!

Λεω και εγω να παω με κανα δυο φιλους.Αμα θες να λαβεις μερος σε καποιο τουρνουα γινεται;(πχ cs) γιατι δεν μπορεσα να βγαλω ακρη στο σιτε..

Καλημέρα. Καταρχήν ταπεινή μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του topic σε "Gamics" για να είναι ευδιάκριτο στους χρήστες. Ή να μείνει ως έχει και απλά να μπει η λέξη "Gamics" μπροστά.

Για μένα τα 10 Ευρώ δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τέτοια Events λείπουνε απ' την ελληνική σκηνή και ότι είναι το μεγαλύτερο game event που έχει γίνει έως σήμερα στην Ελλάδα.

Διεξάγεται σε 3 ορόφους του Helexpo Athens (Κηφισίας 39, Μαρούσι - ευτυχώς δεν έγινε στο Helexpo της Ανθούσας!) Ξεκίνησε την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα (14-17 Απριλίου)

Το επίσημο site του event:

www.gamics.gr

Ένα άρθρο από όλους τους χώρους του event μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=460&mode=&order=0&thold=0

...και να διαμορφώσετε γνώμη για το αν αξίζει να πάτε ή όχι. Θα ακολουθήσουν βεβαίως και άρθρα με videos αλλά και με τουρνουά για να πάρετε ακόμα καλύτερη γνώμη. Τα τουρνουά διοργανώνονται από τρεις διαφορετικούς φορείς. Gamics, Bits & Bytes και The Web. Υπάρχουν λοιπόν τουρνουά για πάρα πολλά Games (όπως CS, Battlefield, Pro Evolution Soccer, Fifa, Need for Speed: Most Wanted, Tekken και πάει λέγοντας).

Σήμερα είναι Κυριακή. Σηκωθείτε από την καρέκλα και ελάτε μια βόλτα από το event! :)Επειδή βλέπω ότι έχετε και πολλές απορίες, μπορείτε να περάσετε όποτε θέλετε από το Press (στην είσοδο αριστερά) και να ρωτήσετε οτιδήποτε. Θα βρίσκομαι εκεί μαζί με συναδέλφους.

Μάνος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.