Jump to content

Ψυκτρα για A64 & ATI Silencer 5

ARVAS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eχω ενα συστημα με Α64 3500+ και ΑΤΙ x800gto2 modded σε χ850xt.

Σκεφτομαι να αλλαξω ψυκτρες και θα ηθελα μια γνωμη. για cpu σκεφτομαι την vapochil micro extreme ΕΔΩ και την thermaltake sonic tower ΕΔΩ η μηπως να προτιμησω την κλασικη λυση της xp-120 ΕΔΩ . ποια απο τις 3 θα εχει καλυτερα αποτελεσματα και τι γινεται με το θορυβο;

Για vga σκεφτομαι το ATI Silencer5 ΕΔΩ . θα εχει ουσιαστικα αποτελεσματα σε πτωση θερμοκρασιας;

όχι όχι μηηηηηηη....... lol..........για την noctua-u12 δεν το σκέφτεσαι.........γμεί η ψύκτρα λένε........

Εχω κανει το θεμα ενα 5μερο και δεν βλεπω προκοπη..απλα μου φαινεται λιγο γομαρι.(ενω η sonic tower ειναι τοσο διακριτικη..) .αυτη η vapochil micro τι λεει; οταν ειχε πρωτοβγει ελεγα οτι θα ηταν κορυφη αλλα δεν βλεπω να την χρησημοποιει κανεις. Δεν τραβαει;

δεν ξέρω ορέ.........για την noctua πάντως όπως θα έχεις δει έχει γίνει κ review εδώ......είναι κτηνάκη.......αλλά.......μαμεί........πόσα λεφτά δίνεις?άμα θες top.......αυτή είναι η λύση νομίζω.....θα πρέπει να πάρεις κ έναν 12άρη ανεμιστήρα είτε για thermaltake είτε για noctua ...όσο για VGA είσαι σωστός.......

Για vga πιστευω ειναι μονοδρομος απλα θελω να ξερω κατα ποσο αξιζει σε σχεση με τη μαμα(εχω gto2 limited edition που υποτηθεται οτι καλυτερη απο τις κλασικες gto2). Βασικα αν ειναι για παραπλησιες επιδοσεις θα προτιμουσα sonic tower που ειναι και πολυ φθηνη σε σχεση με τις αλλες.το εχω διαβασει το review. noctua απο που εκτος checkmate;

noctua μόνο checkmate την έχω δει :( :( sonictower e?καλή σχεδίαση μου φαίνετε.....για google it να δεις κανα review ....... μην ξεχνάς και τον 12άρη στο κόστος :p overclocked το έχεις το σύστημα?σίγουρα καλύτερα νομιζω με το silencer

Σε ενα τεστ σε περιοδικο που την ειχα δει ηταν πολυ καλη και ειχε βγει πρωτη(sonic t). Ναι με οc. Α64 3500+@2500 εχω 48-50 και x800gto2 16p@500/550 εχω γυρω στους 50

λοιπον μιας και με βλεπω να κατευθυνομαι στις 'διακριτικες' ψυκτρες που μετα βιας θα μπορω να ξεχωρισω το mobo απο πισω θελω και μια γνωμη για τη ninja ΕΔΩ

καλο ειναι φια την ψυκτρα της x800gto να ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ειναι μια χαρα απο τη μανα της,κοιτα μονο για τον επεξεργαστη σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.