jose Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Υπάρχει τρόπος ώστε να βάζω το URL του αρχείου που θέλω να κατεβάσω απο το RapidShare και να κατεβαίνει μονό του?? Δηλαδή να βάλω 3-4 URL μαζί και να κατεβαίνουν κανονικά μετά τον χρόνο που θέλει χωρίς όμως να χρειάζεται να βάζω τον κωδικό που μου ζητάει!!!Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Χμμμ.Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.Εκτός και αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Ναι.Κατεβασε το USDownloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αν θέλεις να κατεβάσεις παράλληλα αρχεία από από RapidShare πρέπει να έχεις πληρώσει κωδικό PREMIUM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Use a proxy server man;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Απρίλιος 15, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 ρε παιδια και εγώ το ψάχνω με proxy servers αλλα δεν γινεται τίποτα. Μήπως ξέρετε κανένα τρόπο πως να το βάλω να δουλέψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.