Jump to content

Απορια για θερμοκρασιες σκληρου.

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω ενα 40αρη western digital που υποστηριζει και S.M.A.R.T και δεν μπορω να δω τι θερμοκρασιες πιανει με το HDD Temperature γιατι μου εκανε ενα σωρο προβληματα και αρνιοταν πεισματικα να παιξει ενω σε υπολογιστες φιλων μου επαιζε κανονικα. Ο δισκος νομιζω οτι υποστηριζει μετρηση θερμοκρασιων αλλα για να ειμαι σιγουρος μπορω με καποιο τροπο να τσεκαρω; Επισης υπαρχει κανενα προγραμμα εκτος απο το προαναφερθεν που να μετραει θερμοκρασιες δισκων; Μην μου πειτε το Speed Fan γιατι ετσι οπως μου τα λεει δεν μπορω να βγαλω την παραμικρη ακρη.....

Ναι με το επισυναπτόμενο Plug in.

Την βγάζει κάπου στους sensors 20-26 που τους βάζεις στο costum αν θυμάμαι καλά.

+βγάζει και συχνότητα πυρήνα και μνημών

edit: http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=169236&postcount=397

mbm5nvdriver_v7_2.zip

Αρχική απάντηση από hayabusa

οκ. το ρυθμισα οπως μου ειπατε και μαλλον εγινε δουλεια. ομως μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να ασχολειται αποκλειστικα με την θερμοκρασια του δισκου;

Όταν λες αποκλειστικά ???

Γενικά με το S.Μ.Α.R.T.??? η μόνο θερμοκρασία δίσκου???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Όταν λες αποκλειστικά ???

Γενικά με το S.Μ.Α.R.T.??? η μόνο θερμοκρασία δίσκου???

κατα προτιμηση μονο με τις θερμοκρασιες. Αλλλα και με το S.Μ.Α.R.T δεν με πειραζει. αρκει να μου λεει ξεκαθαρα τις θερμοκρασιες

Αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις από το mbm να σου εμφανίζει ότι θες.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρονιά και είμαι υπέρ ικανοποιημένος

Υπάρχουνε και αλλά μικρό προγράμματα μονό για SMART αλλά σου βγάζουνε και πόσο χώρο έχεις κτλ κτλ

Κάνε ένα search στο Google και θα βρεις πολλά..

Θα κοιτάξω και εγώ στους σκληρούς μου να βρω αυτό που είχα και θα στο πω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.