hayabusa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Ρε παιδια εχω ενα 40αρη western digital που υποστηριζει και S.M.A.R.T και δεν μπορω να δω τι θερμοκρασιες πιανει με το HDD Temperature γιατι μου εκανε ενα σωρο προβληματα και αρνιοταν πεισματικα να παιξει ενω σε υπολογιστες φιλων μου επαιζε κανονικα. Ο δισκος νομιζω οτι υποστηριζει μετρηση θερμοκρασιων αλλα για να ειμαι σιγουρος μπορω με καποιο τροπο να τσεκαρω; Επισης υπαρχει κανενα προγραμμα εκτος απο το προαναφερθεν που να μετραει θερμοκρασιες δισκων; Μην μου πειτε το Speed Fan γιατι ετσι οπως μου τα λεει δεν μπορω να βγαλω την παραμικρη ακρη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δοκίμασε με MBM5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 το εχω και αυτο και ουτε που αναφερει τιποτα για τον δισκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Βάζεις ότι όνομα θέλεις στο MBM5 sensor Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 οκ. θα το κοιταξω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Για plug n' play καταστάσεις Everest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Για plug n' play καταστάσεις Everest... οκ. θα το κοιταξω και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Βάζεις ότι όνομα θέλεις στο MBM5 sensor Frost θυμάσαι πως το mbm βλέπει θερμοκρασία από την κάρτα γραφικών??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Ναι με το επισυναπτόμενο Plug in.Την βγάζει κάπου στους sensors 20-26 που τους βάζεις στο costum αν θυμάμαι καλά.+βγάζει και συχνότητα πυρήνα και μνημώνedit: http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=169236&postcount=397mbm5nvdriver_v7_2.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Έγραψες νέος!!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 οκ. το ρυθμισα οπως μου ειπατε και μαλλον εγινε δουλεια. ομως μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να ασχολειται αποκλειστικα με την θερμοκρασια του δισκου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa οκ. το ρυθμισα οπως μου ειπατε και μαλλον εγινε δουλεια. ομως μηπως ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να ασχολειται αποκλειστικα με την θερμοκρασια του δισκου; Όταν λες αποκλειστικά ???Γενικά με το S.Μ.Α.R.T.??? η μόνο θερμοκρασία δίσκου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Όταν λες αποκλειστικά ???Γενικά με το S.Μ.Α.R.T.??? η μόνο θερμοκρασία δίσκου??? κατα προτιμηση μονο με τις θερμοκρασιες. Αλλλα και με το S.Μ.Α.R.T δεν με πειραζει. αρκει να μου λεει ξεκαθαρα τις θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις από το mbm να σου εμφανίζει ότι θες.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρονιά και είμαι υπέρ ικανοποιημένοςΥπάρχουνε και αλλά μικρό προγράμματα μονό για SMART αλλά σου βγάζουνε και πόσο χώρο έχεις κτλ κτλΚάνε ένα search στο Google και θα βρεις πολλά..Θα κοιτάξω και εγώ στους σκληρούς μου να βρω αυτό που είχα και θα στο πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Απρίλιος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 HDDlife pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από figo HDDlife pro ok αλλα απο που θα το κατεβασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 @D.J.AleXXX_gr: κανε οσο πιο γρηγορα μπορεις. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.