Jump to content

Νεα Suzuki Hayabusa to 2007

hayabusa

Recommended Posts

Συμφωνώ με τον Wizard! σε πολλά από όσα γράφει, αλλά μετά από ένα χρόνο(κυριολεκτικά) απανωτών ατυχημάτων που έχω(ελπίζω το τελευταίο να ήταν όντως τελευταίο)...δεν μπορώ παρά να πιστέυω ότι με την κατάσταση που επικρατεί στους Ελληνικούς δρόμους(αυτους ξέρω μόνο..τι να κάνουμε) είναι θέμα τύχης να επιβιώσεις!!!!!

Όδηγάω 12 χρόνια μηχανή και δεν είχα ποτέ ατύχημα. Μέσα σε ένα χρόνο με χτύπάνε και με κλαδεύουν από όλες τις μεριές, ακόμα που πέφτω και με 5 χλμ μόνος μου λόγω γλίτσας...μια κατάσταση απίστευτη.

Όοοοοοοσο προσοχή και να έχεις, όοοοσο γρήγορα αντανακλαστικά και να διαθέτεις...όσο αργά και να πηγαίνεις...όοοοσο ότι θες πες...την περίπτωση να σε φάνε μην την αποκλείεις!!!!!

Ναι είναι στάση ζωής. Δεν αντέχω εγώ μακρυά απο μοτοσυκλέτα...όχι κοντά της..πάνω της! Ανακαλύπτω με πόνο(αρκετό) ότι τα πάντα συνομωτούν εναντίον μου ώστε να μην όδηγάω άλλο.

Ναι πήγα και γω στο ΚΑΤ..ευτυχώς δεν έκατσα όμως.Ναι φοβήθηκα..αρκετά.Ναι πονούσα και πονάω ακόμα...μηχανή όμως όδηγάω και πάλι.

Αγαπώ να οδηγάω μηχανή...δεν οδηγάω λόγω ανάγκης για μετακίνηση.Προσέχω όσο μπορώ...έχω 1000 μάτια και 200 αυτιά...μέχρι και μάντης έχω γίνει και μαντέυω τι θα κάνει η κάθε κάλτσα που πλέρωσε ένα γ|@μοδίπλωμα και πήρε το δρεπάνι και βγήκε στο δρόμο.

Απόψεις χωρίς ουσιαστική εμπειρία πάνω στο θέμα, του τύπου "Οι μηχανές σκοτώνουν, είναι επικίνδυνες, άντε ΚΑΤ να δεις, κτλ κτλ" είναι προσβλητικές το λιγότερο προς μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ζουν(και δυστυχώς πεθαίνουν) πάνω σε 2 ρόδες και αγαπάνε κάθε δευτερόλεπτό από αυτή τη ζωή.....

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Wizard! ...

Γενικα

ειναι καλυτερα να πατας στα 4 παρα στα 2

Οταν βρεχει δε βρεχομαι

Οταν εχει ζεστη βαζω a/c

και δεν βγαζω προωρη καραφλα λογω κρανους

κτλ κτλ

Επισης...καμμια σχεση η εννοια της ελευθεριας οπως την εννοεις εσυ..(Επανασταση του '21..)

Αλλο ραγιας ....και αλλο jackass .....

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 19:00]

ειναι καλυτερα να πατας στα 4 παρα στα 2

Μπορείς να περπατάς στα τέσσερα τότε... :rolleyes:

Οταν βρεχει δε βρεχομαι

Όταν έχει κίνηση (που έχει πάντα) δεν ταλαιπωρούμαι. Στη βροχή παίρνω ταξί. Βρέχει 40-50 μέρες το χρόνο, κίνηση έχει τις 350...

Οταν εχει ζεστη βαζω a/c

Όταν έχει κρύο, βάζω μπουφάν και γάντια που με προστατεύουν κιόλας

και δεν βγαζω προωρη καραφλα λογω κρανους

Εγώ δεν έχω. Και χιλιάδες άλλοι. Έχεις ιατρική έρευνα που να το αποδεικνύει? :rolleyes:

Επισης...καμμια σχεση η εννοια της ελευθεριας οπως την εννοεις εσυ..(Επανασταση του '21..) Αλλο ραγιας ....και αλλο jackass .....

’ποψή σου, αλλά ιδιαίτερα επιφανεική θα έλεγα. ’λλο 21' άλλο 2006... Η έννοια της ελευθερίας δεν περιορίζεται στην κυβερνητική ή λαογραφική κατάκτηση/σκλαβιά...

(και ενα πιο σοβαρο ποστ)

’ποψή σου, αλλά ιδιαίτερα επιφανεική θα έλεγα. ’λλο 21' άλλο 2006... Η έννοια της ελευθερίας δεν περιορίζεται στην κυβερνητική ή λαογραφική κατάκτηση/σκλαβιά...

και επειδη το παιζεις εξυπνος ...ελευθερια σημερα ειναι ειναι το να εχεις κριτικο πνευμα ετσι ωστε να αποφευγεις τις καλοστημενες παγιδες που σου στηνουν διαφοροι επιτηδιοι...

και να μην εισαι ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ των μεγαλων εταιριων πχ Yamaha λες και τα χρειαζεσαι 1300 cc σε μηχανη...να σκασεις του κοσμου τα φραγκα ...για να αποφευγεις την κινηση στους δρομους...

Αρχική απάντηση από Wizard!

Ναι το πάθημα γίνεται μάθημα, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κερδίθηκε τίποτα ποτέ, παρά μόνο μιά θέση στη μετριότητα.

Ti θες να μας πεις???Οτι θα ρισκαρεις , να πεσεις κατω να χιλιοχτυπησεις να αποκτησεις εμπειρια...αλλα μετα θα εισαι OK???

Οκ, επειδή το μ@@κίσατε το θέμα, απλά και όμορφα:

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ γιατί έτσι μας αρέσει, καθίστε στα κουτία σας, με το a/c σας, την ψευτοασφάλειά σας, την κίνησή σας, την ταλαιπωρία σας κι αφήστε μας εμάς να σκοτωνόμαστε και να μένουμε ανάπηροι. Γούστο μας, καπέλο μας που έλεγαν παλιότερα. Και όσο λιγότεροι μηχανόβιοι, τόσο καλύτερα γιατί θα είναι οι πραγματικοί μηχανόβιοι και όχι οι κάφροι με τα μηχανάκια.

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ γιατί έτσι μας αρέσει, καθίστε στα κουτία σας, με το a/c σας, την ψευτοασφάλειά σας, την κίνησή σας, την ταλαιπωρία σας κι αφήστε μας εμάς να σκοτωνόμαστε και να μένουμε ανάπηροι. Γούστο μας, καπέλο μας που έλεγαν παλιότερα. Και όσο λιγότεροι μηχανόβιοι, τόσο καλύτερα γιατί θα είναι οι πραγματικοί μηχανόβιοι και όχι οι κάφροι με τα μηχανάκια.

εχμ μου θυμιζεις τη "ρατσα" των μηχανοβιων που το παιζουν ξερολες και νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλλους πανω σε 2 ροδες , χωρις να καταλαβαινω κιολας γιατι νομιζουν πως ειναι ανωτεροι?! . ΣΟρρυ μαν αλλα εσεις κανετε ζημια στη μηχανη και στην εικονα της στο λαο , η μηχανη πρεπει να ειναι προσβασιμη σε ολους γιατι ειναι ενα μεσον που αξιζει να ασχοληθοθν ολοι μαζι της , ειδικα στην ελλαδα που προσφερεται.

ea6gka: Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία "μηχανόβιων" που δεν έχουν καμμία σχέση με τη μηχανή. Καβαλάνε για να κάνουν σούζες, να κάνουν φασαρία με τις κομμένες εξατμίσεις, να ξεγλυστράνε με κρυμμένες πινακίδες, να παραδίδουν φακέλους γιατί είναι το πιό ευέλικτο μέσο, να το αγοράζουν γιατί δεν έχουν χρήματα να πάρουν αμάξι, και για 1002 άλλους λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με την αγάπη προς αυτό το μέσο, τον τρόπο ζωής, την οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

Δεν είμαι ξερόλας, καταθέτω την άποψή μου και δε βρίσκω το λόγο να δικαιολογούμαι σε κανέναν απολύτως γιατί οδηγώ μηχανή και γιατί την αγαπάω. Προσπάθησα να εξηγήσω γιατί μιά μειοψηφία νοιώθει έτσι και δέχθηκα επίθεση, κατονομάστηκα "σουζάκιας & μάγκας", "θύμα του μάρκετινγκ" (λες και υπάρχουν πολλές διαφημίσεις για μοτοσυκλέτες!!!) και πάει λέγοντας.

Όποιος δε θέλει να οδηγεί καλά κάνει, κι ας αφήνει τους άλλους που το κάνουν και το αγαπάνε να το κάνουν με την ησυχία τους. Αν έχει πρόβλημα με τους ανεγκέφαλους που καβαλάνε μηχανάκια και το παίζουν ψευτοεπαναστάτες, όπως πήγε να περάσει μιά παλιά ελληνική ταινία (Ρόδα, τσάντα και κοπάνα), να απευθυνθεί σε εκείνους και με σοβαρά επιχειρήματα κι όχι του τύπου "είσαι θύμα του μάρκετινγκ" που έχεις αγοράσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα παγκοσμίως με 15.000, αντί να δώσεις τα ίδια για να πάρεις ένα μετριότατο κουτί που έχει και πολύ περισσότερα έξοδα συντήρησης.

Skinny13: Όπως κατάλαβες, η απάντησή μου, ή καλύτερα τα "επιχειρήματά μου" ήταν αντάξια των δικών σου ;)

λίγα πράγματα στη ζωή μου μέχρι σήμερα, μου έχουν δώσει τόση αυτογνωσία, όσο η μοτοσυκλέτα...

για όσους καταλάβαίνουν για τι μιλάω χαίρομαι, γιατί το έχουν νοιώσει και αυτοί.

για τους υπόλοιπους που θα βγούν να κατηγορήσουν τα δίκυκλα και τους αναβάτες τους απλά λυπάμαι...

δε λέω ζώα υπάρχουν...

και πάνω σε δύο και πάνω σε τέσσερις ρόδες...

δεν μιλάω επίσης για τα άτομα που χρησιμοποιούν τα δύτροχα σαν μέσω μεταφοράς.

μερικοί το κάνουν για να γλιτώσουν την κίνηση, μερικοί γιατί δεν έχουν λευτά για τετράτροχο

το έχω κάνει και εγώ(να καβαλήσω το μηχανάκι μου για "μεταφερθώ")

αλλά τότε βρίσκομαι σε άλλη mode

και πιστέψτε με τα περισσότερα ατυχήματα τότε γίνονται...

Μιλάω για όλους αυτούς που ανεβαίνουν στη μηχανή γιατί γουστάρουν να οδήγούν με όλο τους το σώμα...

για αυτούς που φτιάχνονται να μπαίνουν στο trip να εξετάζουν ασυνήδειτα όλες τις παραμέτρους απο το χαλικάκι και το πόσο γιαλίζει η άσφαλτος στο φως, μέχρι την αντίσταση που έχει η μανέτα στο δεξί σου και το πόσο ακόμα περιθώριο έχει το μπροστινό μέχρι το υπόλοιπο φορτίο να περάσει στο λάστιχο.

για αυτούς που καταλαβαίνουν που τελειώνει η κυριαρχία και που αρχίζει ο σεβασμός σε αυτό που καβαλάνε...

για αυτούς που στρίβουν σε S και νομίζουν πως χορεύουν...

τελικά για αυτούς που τους αρέσει να νοιώθουν ότι όταν οδηγούν δεν βρίσκονται πάνω σε κάτι αλλά είναι μόνοι τους και οποιαδήποτε απειλή για το όχημα είναι ουσιαστικά απειλή για τους ίδιους...

ξεκολάτε... η μοτοσυκλέτα δεν είναι μέσο μεταφοράς...

δεν μπορείς κάθε φορά που θα θέλεις ή θα πρέπει να πάς κάπου να είσαι στη ψυχολογία, στη διαύγεια και στη φυσική κατάσταση να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα...

δε λέω, άμα την έχεις τι θα κάνεις...

άλλά την σκοτώνεις και κινδινεύεις και ο ίδιος.

μερικοί απο αυτούς που γουστάρουν τα παραπάνω μπορούν να βρούν ένα Βιceκλέτι που να έχει αξιοπρεπή ενεργητική ασφάλεια και να μεταφέρονται

δίχνωντας την απαραίτητη αυτοκυριαρχία...

οι υπόλοιποι ας πάρουν το αμαξάκι τους και ας μην ξανασχοληθούν,

αλλά μην κάνουν τους ξερόλες πάνω σε κάτι που δεν γνωρίζουν ούτε στο ελάχιστο και μπαίνουν στα φόρα και πετάν το μακρί και το κοντό τους...

@wizard:

το μονο πραγμα που διαφωνω ειναι το οτι κατηγορεις τους αλλους για κατι που κανεις και εσυ ο ιδιος. την αρνητικη προκαταληψη τους για τις μηχανες τη στιγμη που και εσυ κανεις το ιδιο. το γεγονος ειναι ενα. Ζωα υπαρχουν και σε 2 και σε 4 τροχους.

Υ.Γ. γιατι τα περισσοτερα θεματα ξεκινανε με μια παρουσιαση η απορια και καταληγουν σε ξυλο;:fight:

σε βρισκω πολυ σωστο......

Καλά ενα ΣΚ έλειψα και έγινε το θέμα κ@λος. Καταρχήν όντως γράφονται πολλές κρυάδες και απο ανθρώπους που δεν έχουν καν ιδέα τι είναι μοτοσυκλέτα και γιατι την οδηγάμε.

Δεν γουστάρετε τις μοτοσυκλέτες? Μην πάρετε ποτέ σας!!!!! Πιο μαρκετινγκ και τι βλακίες λέτε?

Όσο για επιχειρήματα...δώσαμε ωραιότατα επιχειρηματα γιατι οδηγάμε και γιατι μας αρέσει να οδηγάμε μοτοσυκλέτα...και σαν απάντηση

Αρχική απάντηση από Skinny13

αλλα στη σουζα και τη μαγκια

(κανει και ριμα)

Βγήκαμε και τσαντάκηδες απο πάνω...κατάλαβες?!

Επίσης άλλο ένα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οι προσωπικές επιθέσεις στον Wizard!....ο ανθρωπός προσπαθει να εξηγήσει λίγο την οπτική γωνία και την στάση ζωής του "αληθινού" αν μπορούμε να το πουμε έτσι μοτοσυκλετιστή...και βρίσκεται να υπερασπίζεται την επιλογή του να οδηγά μοτοσυκλέτα.

Για να μην πω για τους χαρακτηρισμούς που έπεσαν...

Λοιπόν για ηρεμήστε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σοβαρή συζήτηση μέσω προσωπικών επιθέσεων.

ps. Τωρα τελευταία διαβάζουμε σε διάφορα θρεντ προσωπικά σχόλια προς τον Wizard! όπως και μια περίεργη αντιμετώπιση προς όλα όσα γράφει. Αν έχετε θέματα μεταξύ σας...όποιοι έχετε...υπάρχουν και τα πμ. Πείτε τα εκεί. Το φόρουμ δεν είναι ο χώρος να βγάινουν τα μαχαίρια και να γίνονται προσωπικές προσβολές προς κανέναν.

Η ελευθερία στο λόγο και το δικαίωμα της έκφρασης του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου.

Ευχαριστώ και καλημέρα σας!!!!!

ps2. Μην μας αναγκάσετε να κλειδώσουμε το θρεντ...γιατί αν συνεχιστεί το βιολί που άρχισε...θα καταλήξει στην τρύπα και είναι κριμα.

Είναι κριμα έξυπνοι άνθρωποι που γράφουν σε ένα τεχνολογικό φόρουμ να μην μπορούν να συζητήσουν χωρίς να καταφύγουν σε προσβολές

ρε παιδια που το πηγατε το θεμα???? απο μια παρουσιαση ξεκινησε και κατεληξε σε ξυλο. ΕΛΕΟΣ.

ακουστε να δειτε κατι. οσοι οδηγαμε μηχανες το κανουμε γιατι μας αρεσει και μας δινει μια αλλη αισθηση. σε οσους δεν αρεσει δικαιωμα τους. δεν ειναι ομως σωστο να προσπαθει κανεις να επιβαλλει τις δικες του αποψεις στους αλλους.

τελος οσοι απο εσας λετε διαφορα αλλα δεν εχετε ανεβει ποτε σε κανονικη μηχανη με ωριμο αναβατη καντε και μετα ελατε να μας πειτε. μην βγαζετε συμπερασματα απο δυο-τρεις καραγκιοζηδες που κυκλοφορουν και σπερνουν τον πανικο.....

Τώρα βαλτός είσαι και συ ρε hayabusa????? ’στο να περάσει στο χρονοντούλαπο το θρεντ γιατι τίποτα καλο δεν μπορεί να βγει πλέον απο αυτο. Μόνο περισσοτερες εντάσεις....nough said

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.