Jump to content

Νεα Suzuki Hayabusa to 2007

hayabusa

Recommended Posts

Φυσικά και είναι αυτονόητο να καταλάβει κανείς ότι μία εταιρία η οποία κατασκεύασε μία μοτοσικλέτα σαν τη Hayabusa, δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το παιχνίδι της απόλυτης ιπποδύναμης. Έτσι, εν όψει της εμφάνισης του καινούργιου ZZR 1400 από την Kawasaki, έρχεται και η 1.400αρα Hayabusa.

Του χρόνου αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ανανεωμένο GSX-R, με 1400 όμως κυβικά αυτή τη φορά. Αν οι φήμες βγουν αληθινές θα σημαίνει ότι το μοντέλο βρίσκεται ήδη σε επίπεδο σχεδίασης εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη μας! Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του σχεδιαστή μας δείχνουν λεπτομέρειες όπως οι ακτινικές δαγκάνες με το ABS, νέο και βελτιωμένο ψαλίδι, καινούργια εξάτμιση σε στιλ GSX-R 1000, ελαφρά πιο αιχμηρή σχεδίαση για το πίσω μέρος, καθώς και καινούργιους-ελαφρύτερους τροχούς σε μία προσπάθεια να μειωθεί η μη αναρτώμενη μάζα. Το αεροδυναμικό φέρινγκ πάντως φαίνεται πως θα παραμείνει το ίδιο, αν και η μύτη μάλλον θα κατέβει χαμηλότερα προς το μπροστινό φτερό. Το μοτέρ φυσικά θα μεγαλώσει σε χωρητικότητα, ενώ η ιπποδύναμη αλλά και η ροπή αναμένεται να κυνηγήσουν τα νούμερα του μεγάλου Kawasaki. Οι φήμες μάλιστα δεν αποκλείουν τη πιθανότητα η νέα Hayabusa να φοράει το εξακύλινδρο μοτέρ του Stratocaster, κάτι το οποίο σημαίνει μεγαλύτερος όγκος αλλά και περισσότερη ροπή.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Ωραια αυτα τα γκαζια αλλα που να τα πας στους ελληνικους δρομους?

Εδω με το ταπεινο μου Svακι και κανω κωλιδια για τη πλακα ετσι και να ανοιξω

λιγο το γκαζι...Σκεψου με αυτες που θα βγαζουν τα υπερδιπλασια αλογα...

Και μονο που το σκεφτομαι :eek:

Αρχική απάντηση από ea6gka

...και με τη μηχανη αν εχεις τασεις αυτοκτονιας

Το καθε ενα εχει τα υπερ και τα κατα του.Απλα ειδικα στη περιοχη που ειμαι (Κυψελη)

αυτοκινητο για εμενα ουτε για αστειο...

...και με τη μηχανη αν εχεις τασεις αυτοκτονιας

μπορει η μηχανη να ειναι επικινδυνη ομως την αισθηση ελευθεριας και απολαυσης που σου δινει τιποτα αλλο δεν μπορει να σου την χαρισει και αυτο ειναι γεγονος

Δε λέω, κορυφαίο το Busa στην κατηγορία του, χωρίς ανταγωνισμό θα έλεγα, αλλά θέλω πολύ να δω κάποιον να το πηγαίνει Δεσφίνα, ’η Γιάννη, Επίδαυρο και σε άλλες διαδρομές με στροφιλίκι και να μπορεί να περάσει κάποιο RR... ;)

το ξερω φιλε μου , δεν εννοω οτι ειναι επικυνδηνη η μηχανη σαν εργαλειο αλλα οτι τις πιο πολλες φορες οι οδηγοι αυτοκινητων την κανουν να ειναι φονικο μεσο μεταφορας.

εδω που τα λεμε τωρα δεν εχεις και αδικο. αλλα τουλαχιστον απο οσο βλεπω εγω δεν συμβαινει και πολυ συχνα πλεον ατυχημα με μηχανη και αυτοκινητο. αλλα ατυχηματα με μηχανη συμβαινουν γιατι ο καθε ασχετος παει και καβαλαει μια μηχανη-πυραυλο και νομιζει οτι ειναι μαγκας......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.