ARVAS Απρίλιος 4, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:55] Η nvidia έδωσε ποσότητες 7900 στην αγορά απλά εξαφανίστηκαν...Εδώ με είπαν για περιστατικό που πήγαν και σήκωσαν 10 7900gt με την μία για net kafe!!! :giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Vadergr: Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και να απαντήσεις. Δεν είπα ότι η Χ1900 είναι κλάσεις καλύτερη ή κάτι τέτοιο... Είπα ότι όταν βγάζει η ΑΤΙ μοντέλο που μπορεί να φάει μερίδιο αγοράς από την nVidia, κάνει πουστίτσες μαρκετίστικες για να κρατήσει τον κόσμο από το να αγοράσει ανταγωνιστικό προϊόν. Εξακολουθω να μην σε πιανω.Η σειρα 7900 μονο paper release δεν ηταν.Μεχρι και στο Ελλαδισταν κυκλοφορησαν απο την πρωτη μερα.Προσφατα υπηρχαν 7900 ασχετως το ποσο ευκολα θα τις εβρισκες.Δηλαδη και που θα βγει καποια στιγμη η x1800gto τι νομιζεις παραπανω θα κανει απο μια τρυπα στο νερο?Μου αναφερεςι τις hi-end καρτες.Και παλι ομως οποιος θελει να αγορασει σημερα 7900gtx ΘΑ ΒΡΕΙ να παρει.Και 7800 θα βρει ,και 7600 θα βρει.Η nvidia εχει κατακλυσει την αγορα με ενα σωρο μοντελλα σε καθε κατηγορια τιμης.Η ΑΤΙ που ειναι?Η χ1600χτ απετυχε,η χ1800gto θα βγει ενας θεος ξερει ποτε, η x1800xl πηγε απατη σε πωλησεις,και μετα κατηργησε (ουσιαστικα) την x1800xt λιγο μετα την κυκλοφορια της επειδη βγηκε τοτε η 7800 512.Για ποιες σοβαρες εταιρειες μιλας?Η ΑΤΙ αυτην την στιγμη εχει καρτες ουσιαστικα μονο στην super hi-end κατηγορια... Γιατι αν παμε σε συγκριση x1800xl-7800/7900 τοτε μαλλον ξερουμε τι γινεται...Αν μου απαντησει κανεις οτι και καλα επεσε η τιμη της x1800xl και της x1800xt 256mb θα του πω να μου δειξει σε ποσα καταστηματα και σε τι ποσοτητες ανα τον κοσμο υπαρχουν οι ρημαδες.Στην Ελλαδα μια φορα δεν τις βρηκα.Την 7900gt ομως και τις 7900gtx/7600gt τις βρηκα απο την πρωτη μερα...Αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Εξακολουθω να μην σε πιανω.Η σειρα 7900 μονο paper release δεν ηταν.Μεχρι και στο Ελλαδισταν κυκλοφορησαν απο την πρωτη μερα.Προσφατα υπηρχαν 7900 ασχετως το ποσο ευκολα θα τις εβρισκες. Δηλαδη και που θα βγει καποια στιγμη η x1800gto τι νομιζεις παραπανω θα κανει απο μια τρυπα στο νερο? Μου αναφερεςι τις hi-end καρτες.Και παλι ομως οποιος θελει να αγορασει σημερα 7900gtx ΘΑ ΒΡΕΙ να παρει.Και 7800 θα βρει ,και 7600 θα βρει.Η nvidia εχει κατακλυσει την αγορα με ενα σωρο μοντελλα σε καθε κατηγορια τιμης.Η ΑΤΙ που ειναι?Η χ1600χτ απετυχε,η χ1800gto θα βγει ενας θεος ξερει ποτε, η x1800xl πηγε απατη σε πωλησεις,και μετα κατηργησε (ουσιαστικα) την x1800xt λιγο μετα την κυκλοφορια της επειδη βγηκε τοτε η 7800 512.Για ποιες σοβαρες εταιρειες μιλας?Η ΑΤΙ αυτην την στιγμη εχει καρτες ουσιαστικα μονο στην super hi-end κατηγορια... Γιατι αν παμε σε συγκριση x1800xl-7800/7900 τοτε μαλλον ξερουμε τι γινεται... Αν μου απαντησει κανεις οτι και καλα επεσε η τιμη της x1800xl και της x1800xt 256mb θα του πω να μου δειξει σε ποσα καταστηματα και σε τι ποσοτητες ανα τον κοσμο υπαρχουν οι ρημαδες.Στην Ελλαδα μια φορα δεν τις βρηκα.Την 7900gt ομως και τις 7900gtx/7600gt τις βρηκα απο την πωτη μερα... Αυτα. Πεστα χρυσοστομε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 εμ , βρισκεις ΧΛ+ΧΤ τη σημερον ημερα ευκολα , εκτος και αν αναφερεσε στα πριν των χριστουγεννων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εμ , βρισκεις ΧΛ+ΧΤ τη σημερον ημερα ευκολα , εκτος και αν αναφερεσε στα πριν των χριστουγεννων Ειπα οτι δεν βρισκεις τις ''φθηνες'' (x1800xt 256 με 300ε και x1800xl με 200-250ε)Την να την κανω την x1800xl οταν ειναι χειροτερη απο την 7800 και ακριβοτερη απο την 7900gt?Την να την κανω την x1800xt με 500ε οταν τοσο εχει η x1900xt/7900gtx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Vader @ γιατι ποτε υπήρχε Χ1800ΧΤ@256 και δεν υπάρχει και τώρα ? [Και μην κανει κανεις κανα copy paste link απο newegg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 4, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Παιδιά, ψάξτε το και λίγο καλύτερα... Εγώ όταν ήθελα να πάρω κάρτα μεσαίου βεληνεκούς, πήγα σε nVidia (κι όπως καταλαβαίνετε δεν είναι πορωμένος σα μερικούς που διαπιστώνω...) Στη μεσαία κατηγορία απλά η ΑΤΙ δεν έχει να δείξει κάτι ανταγωνιστικό και γι'αυτό δεν πουλάει.Το αν τα μαγαζιά δε φέρνουν κάποια μοντέλα γιατί προωθούν άλλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ να κάνει, με το αν η εταιρία έχει να διαθέσει αυτά τα μοντέλα. Η 7900 αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά σε ποσότητες γιατί δεν έχει να διαθέσει και όχι γιατί μοσχοπουλάνε.Λόγω της δουλειάς έχω πρόσβαση σε στατιστικά πωλήσεων πολλών μεγάλων καταστημάτων και μπορώ να γνωρίζω αν πουλάει και αν υπάρχει στην αποθήκη, γι΄αυτό χαλαρώστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 εμ , εκτος απο του ΑΝ7 που ειναι και κωλοπειραγμενη δεν βλεπω καμμια καλυτερη 7800GT απο την 1800XL που εχω ...εκτος και αν μου ξεφευγει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 4, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:57] Δεν έχει και άδικο (αν θέλεις βρίσκεις 7900....) Πλακα κανεις ρε μεγαλε???Τις προαλλες συνανταω "καταστηματαρχη" (τρομαρα του) στην μεση μεση της Στουρναρη και ρωταω "Συγνωμη κυριε μου για την ενοχλα, ποσο κανει η 7900gt??"Απαντηση "Να μη σε νοιαζει, δεν σου λεω!"Animals!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2006 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εμ , εκτος απο του ΑΝ7 που ειναι και κωλοπειραγμενη δεν βλεπω καμμια καλυτερη 7800GT απο την 1800XL που εχω ...εκτος και αν μου ξεφευγει κατι Aκλοκαριστες και οι 2?Αν ναι,σιγουρα σου ξεφευγει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2006 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 α δεν ξερω ακλοκαριστες , δε με νοιαζει κιολας τι κανουν στα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 4, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Εμ αφου σου δινει εσενα ξαδερφε το βιος 10kw να δινεις σε μνημες πυρηνα και τι αλλο δεν θυμαμαι οι αλλοι να παιζουν στοκ με nv ε ? Ειναι πειραγμα το vmod Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 4, 2006 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:28] Παιδιά, ψάξτε το και λίγο καλύτερα... Εγώ όταν ήθελα να πάρω κάρτα μεσαίου βεληνεκούς, πήγα σε nVidia (κι όπως καταλαβαίνετε δεν είναι πορωμένος σα μερικούς που διαπιστώνω...) Στη μεσαία κατηγορία απλά η ΑΤΙ δεν έχει να δείξει κάτι ανταγωνιστικό και γι'αυτό δεν πουλάει.Το αν τα μαγαζιά δε φέρνουν κάποια μοντέλα γιατί προωθούν άλλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ να κάνει, με το αν η εταιρία έχει να διαθέσει αυτά τα μοντέλα. Η 7900 αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην αγορά σε ποσότητες γιατί δεν έχει να διαθέσει και όχι γιατί μοσχοπουλάνε.Λόγω της δουλειάς έχω πρόσβαση σε στατιστικά πωλήσεων πολλών μεγάλων καταστημάτων και μπορώ να γνωρίζω αν πουλάει και αν υπάρχει στην αποθήκη, γι΄αυτό χαλαρώστε!!! Εννοεις προφανως (χωρις να το λες ομως) οτι δημιουργειτε τεχνητως ελλειψη...πραγμα ομως που δε διαφαινετε απο το αρθρο...αλλα ουτε απο τις συνθηκες.Αν διαβασεις στα forums του overclockers θα δεις οτι φερνουν συνεχως παραγγελιες (ως ο μεγαλυτερος e-tailer της αγγλιας) και μεγαλο αποθεμα για αυτο και δε ξεμενουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2006 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Εμ αφου σου δινει εσενα ξαδερφε το βιος 10kw να δινεις σε μνημες πυρηνα και τι αλλο δεν θυμαμαι οι αλλοι να παιζουν στοκ με nv ε ? Ειναι πειραγμα το vmod ε ας το κανει και η πρασινη , αυτο το επιχειρημα αδυνατω να το κατανοησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 4, 2006 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δεν χρειάζεται κατανόησα εγώ την απάντηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 4, 2006 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από JohnnyX Εννοεις προφανως (χωρις να το λες ομως) οτι δημιουργειτε τεχνητως ελλειψη...πραγμα ομως που δε διαφαινετε απο το αρθρο... Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι κάνουν μεγάλο ντόρο για την καινούρια πιό γρήγορη και πιό δυνατή κάρτα, πείθουν τον κόσμο να πάρει αυτή και όχι μιά ανταγωνιστική, αλλά μετά δεν έχουν να δώσουν τις κάρτες. Το κάνουν συνέχεια.Και το άρθρο επίσης δε λέει ότι ξεπουλάνε, λέει ότι η nVidia δεν έχει να παραδώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 4, 2006 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Πραγματι ετσι λεει ...βγαζω συμπερασμα( και οχι μονο εγω) ομως λογω των υψηλων πωλησεων.Καθε εταιρεια εχει ενα ανωτατο οριο παραγωγης ...αν δε μπορει να βγαλει παραπανω τι να κανει δηλαδη...Ας μη ξεχναμε δε ποιος εφαρμοσε τη πολιτικη : με την εμφανιση προιοντων αμεση διαθεσιμοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 4, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 καρτουλες υπαρχουν αμα ψαξεις http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=318496 3 κομματια στοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από def καρτουλες υπαρχουν αμα ψαξεις http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=318496 3 κομματια στοκ Σε euro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 4, 2006 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Σε euro? 640 eyro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.