Jump to content

Το καλύτερο mod που έχω δεί σε case!!!

Κωστάκης

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από manosone

Συμπλολιτη Κωστα δεν ειναι σκοπος του modding να θυμιζει ενα pc επιπλο,αλλα να μην θυμιζει pc.

Εγώ είμαι της άποψης οτι το mod έχει σαν σκοπό την μετατροπή του κουτιού ώς προς το καλύτερο ώς προς το θέμα της εμφάνισης και όχι μόνο... όχι την μετάλλα3η του...!παρόλα αυτα με παρεξήγησες δεν το είπα ειρονικά απλώσ αστειευόμουν ούτε υποτίμησα τον τύπο που το έφτια3ε... ανέφερα αλλωστε οτι αυτα ειναι γουστα

;) :giveup:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Helloo people! Τι κάνετε? Πολύ καιρο έχω και ποστάρω! Anyway, το mod δεν το έχω δει ακόμη αφού φαίνεται να έχει πολλές εικόνες και είμαι σε 56k... αλλά πολλά θετικά ακούω και θα αξίζει τον κόπο. Αφού λέει και ο κοπρίτης ότι είναι καλό, περιμένω να φορτώσει!

Το www.thebestcasescenario.com ή το oraq3 (ή opaq3, δεν θυμαμαι), τα έχετε δει? Για μένα αυτοί είναι μάστορες, και η δουλειά τους έμπνευση. Μπορεί να πείτε ότι είναι υπερβολικοί αλλά ποιος από μας δεν έχει παρασυρθεί λίγο ή πολύ όταν μοντάρει?

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 17:25]

Helloo people! Τι κάνετε? Πολύ καιρο έχω και ποστάρω! Anyway, το mod δεν το έχω δει ακόμη αφού φαίνεται να έχει πολλές εικόνες και είμαι σε 56k... αλλά πολλά θετικά ακούω και θα αξίζει τον κόπο. Αφού λέει και ο κοπρίτης ότι είναι καλό, περιμένω να φορτώσει!

Το www.thebestcasescenario.com ή το oraq3 (ή opaq3, δεν θυμαμαι), τα έχετε δει? Για μένα αυτοί είναι μάστορες, και η δουλειά τους έμπνευση. Μπορεί να πείτε ότι είναι υπερβολικοί αλλά ποιος από μας δεν έχει παρασυρθεί λίγο ή πολύ όταν μοντάρει?

Πανουλη που χαθηκες? ;)

αξιζει παντως το Μod... αλλη φαση απο τα μυθικα orac3 & Doom

εχει δωσει βαρος σε αλλους τομεις...

και τα καταφερνει περιφημα

[off topic mode]:hi:Δουλεύω πολύ φίλε και δεν προλαβαίνω. Έγινε και το φόρουμ πολύ γρήγορο για μένα! Πολύς ο κόσμος! ’σε που δεν έχω και τίποτα να ποστάρω έτσι... αρχίζω κουτιά και τα παρατάω στη μέση. Παλεύω να φτιάξω ένα κύβο και συνέχεια αλλάζω γνώμη, μια το φτιάχνω από πλέξι, μετά το φτιάχνω μεταλλικό, μετά και τα δύο, άστα να πάνε! Το θέλω και ενεργητικό, να υπάρχει μια κίνηση, κάτι βρε αδερφέ! Προσπαθώ να απομονώσω την μητρική από την κάρτα γραφικών αλλά το φοβάμαι. Πήρα 2 socket σαν της agp, αρσενικό και θηλυκό, θα τα συνδέσω με καλωδιοταινία, αλλά θα δουλέψει, ή θα πάρω και τη μητρική και την κάρτα στο χέρι?[/off topic mode]

Αυτός ο στόκος που χρησιμοποιεί, είναι για μοντελισμό, μπορούμε να τον βρούμε εδώ? Ξαναφτιάχνω το ενυδρείο πολύ πιο απλό και καθαρό και ωραία θα ήταν αυτή η γυαλάδα μετά το βάψιμο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.