Jump to content

Το καλύτερο mod που έχω δεί σε case!!!

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Φίλε kaynd δέν 3έρω αν το πρόσε3ες αλλα υπάρχει ένα μικρό ανεμιστιράκι πάνω στο κάλυμα της μητρικής στο ύψος του chipset που νομίζω οτι είναι άσχετο με την ψύχτρα του chipset και ίσως απο κεί να αποβάλονται κάποια ποσά θερμότητας... :hmm:

Ωραίος ο τύπος, αν και σε πάααρα πολλά σημεία, δεν ξέρω, αλλά νόμιζα πως έβλεπα mod του Κοπρίτη... Πολλά κοινά κόλπα ρε παιδί μου... :p

Κατα τ'άλλα συμφωνώ με τον kaynd, προσωπικά δεν θα την κάλυπτα. :)

Το πρόσεξα το ανεμιστήρα

Όχι αυτό δεν αρκεί για την ψύξη των διαφορών στοιχειών τροφοδοσίας clock gens κλπ που υπάρχουν στη μητρική εκτός από το chipset.

Κι έπειτα γιατί το βάζεις το τζαμί και τις λάμπες? Για να χαζεύεις το εσωτερικό του pc σου αλλά αυτό είναι θέμα γούστου καθαρά οπότε δε τίθεται θέμα

Λιγο :OT:

εχει κανεις προχειρο το link με ενα μονταρισμενο pc που το εκανε μια γυναικα ? Σε ξενο forum ηταν... το ειχε ποσταρει καποιος εδω αλλα δε το βρισκω .....

Ευχαριστω

Το ότι δεν έφτιαξε παγώδα δεν σημαινει ότι δεν έριξε την απίστευτη δουλειά ή ότι το αποτέλεσμα δεν είναι εξίσου επιτυχημένο....

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

εγω δεν ειπα για την παγοδα ρε παιδια...κοιταξτε και λιγο τι εχουν κανει οι αλλοι στο link...ειναι μια απλη ομορφη κατασκευη...ο κοπριτης π.χ εχει παραδοσει μαθηματα στα mods του...

Αρχική απάντηση από Maximvs [Σήμερα, στις 11:29]

ενταξει ρε παιδια...δεν εκανε και τιποτα το τρομερο ο ανθρωπος....τι να πουνε και αυτοι δηλαδη???...

http://www.bit-tech.net/modding/2006/04/06/japanese_case_mod_sangaku/1.html

Για κομοδινο καλο ειναι..

Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 14:11]

Για κομοδινο καλο ειναι..

κοιταξτε και αλλα link και δεν νομιζω να χρειαζεται τετοια ειρωνεια...το ''κομοδινο'' οπως λες ειναι απο το ''μηδεν'' φτιαγμενο...και μετραει η ιδεα και το ποσο πιανουν τα χερια καποιου.

Το συγκεκριμενο και να μου το χαριζαν δεν το επαιρνα. μπορεις να φτιαξεις πολλα πραγματα απο το μηδεν και αλλα να αξιζουν οπως αυτο στην αρχη που το πηρε χρεπι και το εκανε σουπερ και αλλα να μην αξιζουν οπως αυτο που ειναι καταλληλο για κανα σεμεδακι κατα τη δικια μου γνωμη παντα γιατι αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο..

εγω ειπα απλα οτι δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο το παληκαρι , απλα εκανε κατι το πολυ απλο να γινει πολυ ομορφο...δηλαδη για αυτο εδω τι πρεπει να πουμε?..

http://www.gotweak.dk/theicepearl.htm

Αρχική απάντηση από Maximvs [Σήμερα, στις 15:40]

εγω ειπα απλα οτι δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο το παληκαρι , απλα εκανε κατι το πολυ απλο να γινει πολυ ομορφο...δηλαδη για αυτο εδω τι πρεπει να πουμε?..

http://www.gotweak.dk/theicepearl.htm

Κορυφη..(αν εξαιρεσεις λιγο το μεγεθος..)

ρε παιδιά εμένα το "κομοδίνο" δέν μ'αρέσει... δέν το κοροιδέυω... ετσι κ αλλιώς δέν μπορώ να φτιά3ω καλλύτερο αλλα νομίζω οτι ξεφεύγει πολύ απο την ιδέα "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" όντως θυμίζει λίγο έπιπλο!! :confused:

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

ρε παιδιά εμένα το "κομοδίνο" δέν μ'αρέσει... δέν το κοροιδέυω... ετσι κ αλλιώς δέν μπορώ να φτιά3ω καλλύτερο αλλα νομίζω οτι ξεφεύγει πολύ απο την ιδέα "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" όντως θυμίζει λίγο έπιπλο!! :confused:

Αυτός είναι ο βαθύτατος και απότερος σκοπός του modding... ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αυτός είναι ο βαθύτατος και απότερος σκοπός του modding... ;)

Το να μετατρέψεις ένα pc σε έπιπλό?? lol! Γούστα είναι αυτα! εγω πάντως προτιμώ το pc να δείχνει οτι είναι pc ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.