Jump to content

Ποια ειναι η αγαπημενη σας γλωσσα?

---Zapotek--

Ποια είναι η αγαπημένη σας γλώσσα?  

55 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Που είναι η Turbo Pascal βρε?

Αυτή είναι η αγαπημένη μου!

Δεν ψηφίζω καμία άλλη.:p

assembly... ειδικοτερα win32asm αλλα δεν υπαρχει στην λιστα.

ζορικη για μεγαλα και περιπλοκα project αλλα ... :D

c++ γιατί παίζει πίσω από οτιδήποτε.

Και για αυτό δεν πρόκειται να πεθάνει.

Επίσης αν και δυσκολότερο από java αν τι μάθεις σωστά κανεις παπάδες και μπαίνεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο και γίνεται super fast.

Αρχική απάντηση από esdee

assembly... ειδικοτερα win32asm αλλα δεν υπαρχει στην λιστα.

ζορικη για μεγαλα και περιπλοκα project αλλα ... :D

assembly rulez, εσύ είσαι η δεύτερη ψήφος? :D

Όντας οπαδός της εφαρμογής των κανόνων του Φόρουμ σε παρακαλώ να γράψεις ξανα την καταχώρηση σου στα Ελληνικά:T:

Αρχική απάντηση από sotiris

assembly rulez, εσύ είσαι η δεύτερη ψήφος? :D

Λεω και εγώ πως πήρε η ASM ψήφους...

Ιδού οι ένοχοι!!! lol

δεν μπορώ να πω οτι την γουστάρω αλλα εχει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες με την "C" και ειναι πίο έυκολή στην γραφή της....

JAVA

Εχω την εξής απορία. Αν και γράφω σε Delphi εκτιμώ ότι η C είναι καλύτερη γλώσσα, αλλά δεν ξέρω το ΤΙ μπορεί να κάνει η C που ΔΕΝ μπορεί το Delphi. Γενικά αξίζει τον κόπο σε κάποιον να τη μάθει, εφόσον ξέρει πολύ καλά το Delphi ;

Για την VB έχω διαπιστώσει ότι είναι θεόαργη οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Αρχική απάντηση από vpapanik

Εχω την εξής απορία. Αν και γράφω σε Delphi εκτιμώ ότι η C είναι καλύτερη γλώσσα, αλλά δεν ξέρω το ΤΙ μπορεί να κάνει η C που ΔΕΝ μπορεί το Delphi. Γενικά αξίζει τον κόπο σε κάποιον να τη μάθει, εφόσον ξέρει πολύ καλά το Delphi ;

Για την VB έχω διαπιστώσει ότι είναι θεόαργη οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

System Kernels... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.