Jump to content

Ποια ειναι η αγαπημενη σας γλωσσα?

---Zapotek--

Ποια είναι η αγαπημένη σας γλώσσα?  

55 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, μιας και έχω προσέξει πως εκτός από H/W υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται και για S/W είπα να ανοίξω αυτό το poll.

Ποια είναι η αγαπημένη σας γλώσσα?

Ψηφίστε, πείτε και αν δεν την βρίσκετε στο poll, reply anyway. :D.

Ψηφιζω PHP. :D

<edit>Τσεκαρετε και αυτο.</edit>

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αν κ μου αρεσει η βοδινη, ψηφισα την Basic γιατι μονο αυτην ξερω. (GW-BASIC ρεεεεε)

Με αυτή την λογική ψηφίζω fortran

Απο τις παραπάνω έχω ασχοληθεί με C++,Java,php,Basic στα νιάτα μου αλλά προτιμώ την Delhi που δεν την έχεις στο poll επειδή είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη στην δημιουργία προγραμμάτων.. Μάλλον από εδώ και πέρα μόνο με Delphi θα ασχοληθώ για να την μάθω πιο καλά..

Εχω κανει λιγα πραγματα σε C,C++,Java,Pascal και VB και περισσοτερο συμπαθησα τη C αν και δεν ειμαι σε θεση να διαλεξω ακομα .

Οι πιο εμπειροι plz γραψτε και τον λογο που επιλεγετε την καθε γλωσσα ή οτιδηποτε θα μπορουσε να βοηθησει εμας τους πιο απειρους στην επιλογη .

Αρχική απάντηση από vpapanik

D-E-L-P-H-I !!

Μα γιατί είναι εκτός λίστας ??????????????

Μόλις προστέθηκε, μαζί με άλλη μια που έλειπε :)

Ψηφισα java διοτι με αυτην ασχοληθηκα "σωστα" και περισοτερο καιρο.Αυτη που μου τα εσπασε αλλα και παλι δεν μπορω να ξερω ειναι η c++.

κατα σειρα προτερεοτητας

java

c++

vb 6

αυτα.......

την lisp πεταχτε την ειναι γλωσσα του προ περασμενου αιονα......

μαζι με την Ζ και αλλες ταιτιες θεοριτικες γλωσσες

Ρε? Που είναι οι δικές μου?

Cobol & Pascal δεν βλέπω ....:p

’ντε ψήφισα Basic...

Πού είναι η Cobol? OEO? Και την δώσαμε στις πανελλήνιες!!!

Basic rulezz αλλα η Pascal περισσότερο...όσο ασχολήθηκα βέβαια. Και 2 χρόνια SQL, μετά μπέξαμε με τα κυκλώματα, τα κατσαβίδια και τα καλώδια :blink:

:banging: :banging: !! Powerbuilder !! :banging::banging:, by far το πραγματικά RAD εργαλείο και για non client/server ψηφίζω Delphi.

c++ σωστή και αποτελεσματική με καλό κώδικα ως εξαγόμενο αποτέλεσμα...

αν και σήμερα πλεονεκτούν μάλλον τα πολυεργαλεια/πλατφορμες....

Ψήφισα PHP γιατί αυτή δουλεύω τώρα αλλά εν συνεχεία προτιμώ

Visual Basic

Uniface (της Compuware είναι, πολύ καλό εργαλείο ειδικά για ERPS)

C++

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.