ntemian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Σκέφτομαι να αγορασω καινούργια ψύκτρα για τον επεξεργαστή και συγκεκριμένα τη BIG TYPHOON αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα χωράει στη asus p5wd2 που έχω.Ο επεξεργαστής είναι ο 650 της Intel.Θα τον ψύχει ικανοποιητικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Χωράει αλλα θα σου βγάλει λίγο την πίστη μέχρι να παίξει σωστά.Έχω την p5wd2-e και μπορώ να πω θα χρειαστείς κάποια λαστιχάκια επιπλέον γιατι κάπου θα σου κάνει επαφή στο πίσω μέρος της μητρικής και γερμανικο κλειδί νο5,5 ή 5.Δύσκολη η τοποθέτηση της για να κάνεις μετα αλλαγη επεξεργαστή.Αλλα τελειώς αθόρυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Απρίλιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ευχαριστώ.Λαστιχάκια εχω απο μια ψύκτρα της coolermaster η οποία σου πέρνει τα αυτιά απο το θόρυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Απρίλιος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 γιατι δεν κοιτας σε arctic cooling που ειναι αθορυβες και οικονομικες!www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.