Jump to content

φίλτρο σκόνης cooler

Vagelis2000

Recommended Posts

Το καλσόν κάνει καλή δουλειά αλλά είναι δύσκολο να το αγοράσεις. Δε συζητάω βέβαια να ξεχαστεί κανά περιτύλιγμα στο καλαθάκι αχρήστων και να το βρει η γυναίκα...

Τελικά επειδή το chekmate είναι 300 χιλιόμετρα απο εδώ, έβαλα ένα κομάτι απο φίλτρο aircondition.

Mια χαρά είναι.

Πάντως τώρα που φύσηξα το pc με αέρα και έγινε πεντακάθαρο μέσα, έχω την εντύπωση ότι κάνει περισσότερο θόρυβο.

Αρχική απάντηση από format c:

Κάνει θόρυβο ο αέρας καθώς περνάει από το φίλτρο

Τις περισσότερες φορές ο θόρυβος οφείλετε σε στροβιλισμό του αέρα την ώρα που περνάει από το φίλτρο.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 18:27]

Τις περισσότερες φορές ο θόρυβος οφείλετε σε στροβιλισμό του αέρα την ώρα που περνάει από το φίλτρο.

Και τις υπόλοιπες;

Είναι τριγμοί από τα φανακια που μεταδίδονται στο case και συγχρονίζονται κάνοντας το να παράγει ήχο

αυτο σχετικα με τους τριγμους διορθωνεται ευκολα. θα σε παραπεμψω και παλι στο www.e-shop.gr στην ενοτητα noise reduction οπου θα βρεις πολυ χρησιμα πραγματακια

Αρχική απάντηση από hayabusa

αυτο σχετικα με τους τριγμους διορθωνεται ευκολα. θα σε παραπεμψω και παλι στο www.e-shop.gr στην ενοτητα noise reduction οπου θα βρεις πολυ χρησιμα πραγματακια

Όχι πάντα

Εγώ έχω βάλει σε όλα τα φανακια antivibration και στο κουτί paxmate αλλά κάπου συντόνιζει με κάποιο μεταλακι όταν δουλεύουνε όλα στο φουλ

c++ Είναι το avatar σου????

Αρχική απάντηση από Volrath

Χαχαχα - LOL... και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που προσπάθησα να φορέσω καλσόν στα ανεμιστήρια.. :p ... ¨Αστο καλύτερα, μου πήρε μια ώρα για να μπορέσω να στηρίξω το, ε, αυτοσχέδιο φίλτρο σωστά. Και μη ξεχνάς....δικτυωτό..για ένα sexy pc.. :p

Αν έχεις φαντασία όλα τα κανείς..

Πχ: αφήνεις λίγο πιο χαλαρές τις βίδες και περνάς γύρο γύρο ένα λαστιχάκι μικρό

Και από κάτω το καλσόν και είσαι έτοιμος

λαστιχενιες ροδελιτσες ή σιλικονατα πλαισια antivibration einai must για τα fanακια....

και τα φιλτρα με το τουλι ή τη μεταλλικη λεπτη σιτα* κανουν δουλεια

αρκει να τοποθετουνται απο τη μερια που τραβαει ο ανεμιστηρας

(και οχι προς τα εκει που φυσαει)

και να καθαριζονται τακτικα ωστε να μην μπουκωνουν και καθιστουν την ιδια τη χρηση ανεμιστηρα ασκοπη

(εννοειται οτι οσο πιο λεπτο και αραιο το φιλτρο τοσο λιγοτερο επιρεαζει το airflow

αλλα και τοσο λιγοτερο εμποδιζει τη σκονη να εισβαλει στο εσωτερικο του κουτιου...

* λεγοντας μεταλλικη σιτα ΔΕΝ εννοω αυτο το διατρητο κομματι λαμαρινας που σκοτωνει το airflow και προκαλει στροβιλισμους> περιττο θορυβο

και συναναται στα κουτια του εμποριου...

αλλα καποια φιλτρα για ανεμιστηρες με μεταλλικο λεπτο πλεγμα που κανουν πολυ καλη δουλεια

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

* λεγοντας μεταλλικη σιτα ΔΕΝ εννοω αυτο το διατρητο κομματι λαμαρινας που σκοτωνει το airflow και προκαλει στροβιλισμους> περιττο θορυβο

και συναναται στα κουτια του εμποριου...

αλλα καποια φιλτρα για ανεμιστηρες με μεταλλικο λεπτο πλεγμα που κανουν πολυ καλη δουλεια

Αυτά που λες έχει μονό το hacshop σε 80,90,120

Και η checkmate σε 80

Είναι καταπληκτικά εμφανησιακα δες φοτο πιο πάνω άλλα κάνουν και καλή δουλειά!!!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Αυτά που λες έχει μονό το hacshop σε 80,90,120

Και η checkmate σε 80

Είναι καταπληκτικά εμφανησιακα δες φοτο πιο πάνω άλλα κάνουν και καλή δουλειά!!!

και ειναι και πολυ φτηνα. μην το ξεχναμε

Αρχική απάντηση από hayabusa

και ειναι και πολυ φτηνα. μην το ξεχναμε

στο hac ειναι 2,5 ευρο αν θυμαμε καλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.