Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Έχω έναν ανεμιστήρα στο πλάι του κουτιού που ρίχνει αέρα μέσα και φυσικά πολύ σκόνη.Υπάρχει κανένα φίλτρο να του βάλω ή θα μειωθεί η ροή του αέρα?
---Zapotek-- Απρίλιος 3, 2006 #2 Απρίλιος 3, 2006 Fan με φίλτρο δεν είναι fan... Δεν αξίζει φίλε, καλύτερα να βγάλεις το fan και να κλείσεις τη τρύπα παρα να βαλεις φιλτρο.
Qlim4X Απρίλιος 3, 2006 #3 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Fan με φίλτρο δεν είναι fan... Δεν αξίζει φίλε, καλύτερα να βγάλεις το fan και να κλείσεις τη τρύπα παρα να βαλεις φιλτρο. Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα φιλτρακια.. και κάνουνε και καλή δουλειά.. Το μονό κακό ίσως είναι αν βάλει μεταλλικό ο ήχος του στροβιλισμού που θα κάνει.
Vagelis2000 Απρίλιος 3, 2006 Author #4 Απρίλιος 3, 2006 Λέω να βάλω ένα κομμάτι απο φίλτρο aircondition.Aυτό που με ενδιαφέρει είναι μήπως το φίλτρο θα εμποδίζει να τραβάει αέρα και μου ανέβάσει θερμοκρασία.Για να σας δώσω να καταλάβετε το fun είναι επάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή, αλλά έχω ένα πλαστικό μπουρί (το είχε ο υπολογιστής) που φθάνει μέχρι το καπάκι και τραβάει αέρα κατευθείαν απέξω.Χωρίς αυτή την πατέντα έχω 10 C παραπάνω.
HellhammeR Απρίλιος 3, 2006 #5 Απρίλιος 3, 2006 Πάντως το δίκο μου armor που έχω βάλει 2 12αριδες μπροστα, τα καπάκια απο τα bays έχουν είδη φίλτρο απο πίσω..
---Zapotek-- Απρίλιος 3, 2006 #6 Απρίλιος 3, 2006 Εγω πάντως με το που τα έβαλα τα έβγαλα...Δεν αντιλαμβανόσουν ροή αν έβαζες το χέρι σου...
anonymous-root Απρίλιος 3, 2006 #7 Απρίλιος 3, 2006 Δοκίμασε ένα κομμάτι τούλι.Απλά να έχεις υπόψη σου ότι που και πού να ρουφάς τη σκόνη που μαζεύεται με την ηλεκτρική σκούπα.
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 #10 Απρίλιος 4, 2006 οντως δεν αξιζει αλλα αν το θελεις τοσο πολυ ριξε μια ματια στο www.e-shop.gr
jpavly Απρίλιος 4, 2006 #11 Απρίλιος 4, 2006 Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω.Είχα βάλει κι εγώ φίλτρο και το έβγαλα γιατί είχε κόψει όλο τον αέρα...Καλύτερα να το ανοίγεις μία στο τόσο να το φυσάς, παρά να βάλεις φίλτρο.
YiorgosX Απρίλιος 4, 2006 #12 Απρίλιος 4, 2006 Εχω δοκιμάσει πολλά φίλτρα. Το καλύτερο -με διαφορά- είναι το καλσόν.
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 #13 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από YiorgosX Εχω δοκιμάσει πολλά φίλτρα. Το καλύτερο -με διαφορά- είναι το καλσόν. και παλι ομως θα πρεπει να κοβει αισθητα την ροη
YiorgosX Απρίλιος 4, 2006 #14 Απρίλιος 4, 2006 Οχι ιδιαίτερα. Μπορείς να το ρυθμίσεις τεντώνοντάς το. Φυσικά, η αποτελεσματικότητα μειώνεται, όμως κάπου βρίσκεις το sweet spot.Και είναι και το φθηνότερο...
YiorgosX Απρίλιος 4, 2006 #15 Απρίλιος 4, 2006 Βεβαίως υπάρχει ένα θέμα: Φαντάζεσαι να πείς στην παρέα, μού σκίστηκε το καλσόν?
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 #16 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από YiorgosX Βεβαίως υπάρχει ένα θέμα: Φαντάζεσαι να πείς στην παρέα, μού σκίστηκε το καλσόν? δεν το φανταζομαι και ουτε θελω και να το φανταστω!!!!
Volrath Απρίλιος 4, 2006 #18 Απρίλιος 4, 2006 Χαχαχα - LOL... και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που προσπάθησα να φορέσω καλσόν στα ανεμιστήρια.. ... ¨Αστο καλύτερα, μου πήρε μια ώρα για να μπορέσω να στηρίξω το, ε, αυτοσχέδιο φίλτρο σωστά. Και μη ξεχνάς....δικτυωτό..για ένα sexy pc..
Mainframe Απρίλιος 4, 2006 #19 Απρίλιος 4, 2006 Δές εδώ....μια χαρά είναι και τα έχω και στο δικό μου κουτί....Ούτε σκόνες ούτε μηγάκια.... http://www.checkmate.gr/products.php?cid=41
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #20 Απρίλιος 4, 2006 Να και μια από εμένα Και όντως κάνουνε δουλειά χωρίς να κόβουνε την ροή του αέρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.