.38-.45 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 http://www.fourtitude.com/news/publish/Audi_News/article_2113.shtml
vdeseris Απρίλιος 3, 2006 #2 Απρίλιος 3, 2006 Holy crap!! :worship: :worship: Σαν το Nuvolari μοιάζει...
ΝTG Απρίλιος 3, 2006 #4 Απρίλιος 3, 2006 bambaacha:drool: "μου αρεσουν οι καμπυλες σου""δεν σε χορταινω με......τιποτα!"θυμαστε ενα πρωτοτυπο πριν καμμια 15αρια χρονια....audi avus??
esdee Απρίλιος 3, 2006 #5 Απρίλιος 3, 2006 :drool: german power (γιατι οι σχισμες πισω μου θυμηζουν porche GT2? )
sisman Απρίλιος 4, 2006 #7 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGθυμαστε ενα πρωτοτυπο πριν καμμια 15αρια χρονια....audi avus?? Ανα γεια σου, και γω αυτο σκεφτηκα μολις το ειδα Παντος εκεινο ομορφοτερο μου φανηκε τοτες..
H.A.Balafoutre Απρίλιος 5, 2006 #8 Απρίλιος 5, 2006 Lambo Gallardo με κουστούμι Audi.Αν δείτε στο site που μας παραπέμπει θα δείτε στις ζαντες της Gallardo και ερωτώ έκαναν οικονομία στις ζάντες? Όχι....άρα βασίζεται στο Gallardo οπότε και βολεύουν οι διαστάσεις των ζαντών & ελαστικών αφού θα πρόκειτε για ίδιο στήσιμο και δύναμη.Ντάξει, δεν κακό σαν αμάξι.
---Zapotek-- Απρίλιος 5, 2006 #9 Απρίλιος 5, 2006 Εκτιμώμενη τιμή υπάρχει? Οχι πως έχω να τα χώσω αλλά κουβέντα να γίνεται...
Mischeif Απρίλιος 7, 2006 #10 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [05-04-2006 20:35] Lambo Gallardo με κουστούμι Audi.Αν δείτε στο site που μας παραπέμπει θα δείτε στις ζαντες της Gallardo και ερωτώ έκαναν οικονομία στις ζάντες? Όχι....άρα βασίζεται στο Gallardo οπότε και βολεύουν οι διαστάσεις των ζαντών & ελαστικών αφού θα πρόκειτε για ίδιο στήσιμο και δύναμη.Ντάξει, δεν κακό σαν αμάξι. To συγκεκριμενο αυτο μπορει να στηριζεται στο σασι της lamborghini αλλα το θεμα ειναι οτι αν το vag group δεν αγοραζε την lambo τοτε η τελευταια θα πεθεναι!αφηστε που ολα τα μηχανικα ειναι AUDI
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.