Jump to content

'Ησυχα 12'αρια/8'αρια ανεμιστήρια

kunoobidi

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
  • 5 months later...

Καλοί για push, όχι για pull... (αναφέρομαι σε ψυγείο) και φυσικά μόνο για εξαγωγή αέρα από case (αλλοιώς θα προεξέχουν πολύ).

Αρχική απάντηση από giody

Αυτο ειναι το καλυτερο:

THERMALTAKE A2330 SILENT 13CM

Thermaltake A2330

Thermaltake A2330 at eshop.gr

Ειναι σιγουρα καλοι....

Ειναι φτηνος...σημαντικο αυτο αν θες να γεμισεις ψυγειο-κουτι...

Βγαζει 54cfm που σχεδον κανενας αλλος δεν βγαζει σε αυτα τα επιπεδα θορυβου...

και αν αβγαζει θα κανει 15-20€ ισως και παραπανω...αλλα......

δεν ειναι με ΚΑΜΜΙΑ παναγια 16dba ...Η μπορει να ειναι στο διπλανο δωματιο...

Δεν κανει θορυβο πολυ ενταξει ...αλλα σε συγκριση με τον alphacool 12αρη που λεει οτι κανει 19dba κανει περισσοτερο...

Αυτα τα "19dba" δεν ακουγονται που να σταματησουν τα παντα...

Περισσοτερο μου κανει για 24-25db (ο 13αρης) μιας και βγαζει περιπου τον ιδιο θορυβο με δυο απο αυτους

(τους εχω ολους αυτους)

Προσωπικα θεωρω σαν καλη λυση...τουτον

o oποιος πλησιαζει και αυτος τα 60cfm αλλα στα 23.5 db /0,5 sone τα οποια μοιαζουν πραγματικα αν κρινω απο τους 9αρηδες (με βαση το αθορυβο 19αρη-db- του alphacool)

Καλη φαση ειναι και ο titan που εχω ...στα 7volt συμπεριφερεται σαν τον alphacool...στα 12 ..απλα βγαζει 80κατι cfm...

20-30€ δεν δινω σε κατι να το βλεπω να γυρναει σε 800στροφες...

Καλυτερα να τα δωσω σε delta ...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

1900στροφες ενα 8αρι ποσα cfm μπορει να ειναι?

κα'να 15αρη cfm???

20 ειναι πολλα νομιζω..(οποτε 15-18)

Αρχική απάντηση από ΝTG

κα'να 15αρη cfm???

20 ειναι πολλα νομιζω..(οποτε 15-18)

οποτε ειναι σαν να μην υπαρχει....

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά τα πιο αθόρυβα ανεξαρτήτου τιμής με αξιοπρεπή CFM είναι τα SilenX?

Τα Panaflo πως συγκρίνονται?

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 01:40]

προσωπικα δεν ξερω τι ειναι το cfm...:o

αν καποιος ξερει και εχει χρονο ας το εξηγησει...

Cubic Feet per Minute που μεταφράζεται σε Κυβικά Πόδια ανά Λεπτό. Μ' αυτό μετριέται η ποσότητα του αέρα που μπορεί να διακινήσει ο ανεμιστήρας.

Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 04:08]

Cubic Feet per Minute που μεταφράζεται σε Κυβικά Πόδια ανά Λεπτό. Μ' αυτό μετριέται η ποσότητα του αέρα που μπορεί να διακινήσει ο ανεμιστήρας.

και πως το υπολογιζουμε αυτο???

σχεδον σε κανενα μαγαζι δεν το αναφερει...

μονο τις RPM και τα db αναφερονται...

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

και πως το υπολογιζουμε αυτο???

σχεδον σε κανενα μαγαζι δεν το αναφερει...

μονο τις RPM και τα db αναφερονται...

Πες μου τι υπολογίζεις να πουλήσεις σε 2-3 μέρες και θα σου πω και εγώ πως να τα υπολογίζεις τα άλλα!

:dots:

Στα περισσοτερα "σοβαρα" μαγαζια αναφερουν και cfm, εναλλακτικα οι περισσοτεροι κατασκευαστες το αναφερουν στις σελιδες τους, οποτε αρκει να κρατησεις το μοντελο και να δεις.

Παντως χοντρικα σε ιδιες διαστασεις αυτοι που εχουν περισσοτερα rpm εχουν μεγαλυτερη παροχη αερα.

• 2 weeks later...

καλος ειναι ....

εχει και ρυθμιστη στροφων και τον βαζεις αναπασα ωρα σε οποιο σημειο σε βολευει..

ποτε εκει που δεν ακουγεται και ποτε εκει που παραγει εργο!...

Και τα 11€ που ζηταει για τα 84cfm δεν ειναι και πολλα..!

• 2 weeks later...

Kαλοί όόόόλοι αυτοί οι ανεμιστήρες και η διαστημική τεχνολογία και σχεδίαση που περικλείουν...

ΑΛΛΑ, ρε παιδιά, όταν θέλεις κανένα 60άρη ευρώ για να πάρεις 2-3 από δαύτους είναι υπερβολικό νομίζω.

Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύερη λύση είναι απλοί ανεμ. με κάποιον ρυθμιστή στροφών.

Συνδυάζεις απόδοση και ησυχία κατά πώς σε βολεύει...

Εχω τον προαναφερθεντα enermax και ειναι μια χαρα.Οποιος θελει ησυχια,ας δοκιμασει και τον 12αρη evercool.10-15 cfm παρακατω απο τον enermax,με φωτισμο,8euro απο καταστημα της στουρναρη και στο full ειναι πολυ πιο σιωπηλος απο τον enermax.(εγω τουλαχιστον δεν τον ακουω καθολου)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.