kunoobidi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Μπορείτε να μου προτείνεται ήσυχα fan tvn 8/12 cm γιατί κάτι noname που έχω θα με τρελάνουν!@#$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Tα COOLER MASTER με 1200 στροφες max ειναι για μενα πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Coolermaster Silent και από μέναΜακράν τα πιο αθόρυβα ανεμιστήρια που πέρασαν ποτέ από τα χέρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 Tα COOLER MASTER με 1200 στροφες max ειναι για μενα πολυ καλα. Αυτά τα silent τις cooler master είναι άπαιχτα. Δεν ακούς τίποτα ακόμα και σε φουλ στροφές.Στον server έχω 4 τέτοια Πάνο σε ρυθμιστικό και το μονό που ακούγεται είναι ο σκληρός να γρατζουνάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Και που μπορώ να τα βρω; eshop k πλαίσιο δε παίζει, το κοίταξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Απρίλιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 ’λλη μια ψήφο για τα συγκεκριμένα της Coolermaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Από απόδοση τι λένε γιατί και αυτό παίζει ρόλο...Δηλαδή ένας papst είναι και αυτός αθόρυβος και καμία σχέση σε CFM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Yπαρχουν και πιο υσηχα που αρχιζουν απο 9db ..τα x silence στα 14db βγαζουν 73cfm....το διπλασιο απο τους Cm στα μισα Db... και αυτα εδω Αρχική απάντηση από haris1984 multirama σε λιγο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αυτά που έχεις είναι τα πιο ήσυχα. Απλά άλλαξε τα δύο ακριανά καλώδια του μόλεξ που τα τροφοδοτεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Yπαρχουν και πιο υσηχα που αρχιζουν απο 9db ..τα x silence στα 14db βγαζουν 73cfm....το διπλασιο απο τους Cm στα μισα Db... και αυτα εδω σε λιγο καιρο... Πως εξηγείται αυτό?Θεωρώ ότι είναι δύσκολο αυτό κατασκευαστικά για έναν ανεμιστήρα.Στο Ηράκλειο Κρήτης στα μαγαζιά αυτά είδα κάτι τέτοια που λες αλλά πήρα coolermaster! Δε τα ήξερα! Και από τιμές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 kαποιο λαθος κανει μαλλον... λιγο που εψαξα βρηκα κατι xilence με πολλα cfm η αληθεια ειναι αλλα με 22δβ.. (τα cfm αν θυμαμαι το νουμερο νομιζω 68) ισως ξεκινησε τα ουισκακια απο νωρις... εκτος αν ειναι τιποτα μυστικα που θα βγουν σε λιγο στο ευρυ κοινο! αντε ρε ......δωσε καμμια εξηγηση για τα νουμερα που ειπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Yπαρχουν και πιο υσηχα που αρχιζουν απο 9db ..τα x silence στα 14db βγαζουν 73cfm....το διπλασιο απο τους Cm στα μισα Db... και αυτα εδω σε λιγο καιρο... σαν τον νεο delta 1000cfm με 18 db βεβεα στα 50 εκατοστα φανακι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Απρίλιος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Το πιο αθορυβο με αξιοπρεπη cfm...http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=34000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Stratos Το πιο αθορυβο με αξιοπρεπη cfm...http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=34000 Πολλά ευρώ για ένα φανακι.Ούτε ο delta δεν κάνει τόσο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα χώρου, όμως χθές παρήγγειλα αυτάΔεν μπορώ να σου πώ ακόμη πόσο αποτελεσματικά είναι, όμως τα νούμερα μου φαίνονται φυσιολογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Το θέμα είναι που θα τα προσαρμόσεις γιατί οι υποδοχές σε ψήκτρες κουτιά είναι για 12αρια.Περιέχουν Κανά ανταπτορα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 4, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Οχι δυστυχώς.... Παρ' όλα αυτά, στο κουτί πιστεύω ότι βολεύονται.Εγώ, ούτως ή άλλως, τους θέλω push-pull για το ψυγείο (16x18). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Απρίλιος 4, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Βρε παιδία να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με ανεμηστηράκια?....9αρια με ledακια έχετε δεί ποθενά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 4, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Mainframe Βρε παιδία να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με ανεμηστηράκια?....9αρια με ledακια έχετε δεί ποθενά? Εγώ προσωπικά όχι.Δεν είναι τόσο συνηθισμένο φανακι το 9αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.