Jump to content

Ποιό panelακι προτείνεται?

Κωστάκης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακριβώς ο τίτλος του θέματος είναι κ η ερώτησή μου!θέλω ένα panel με ρυθμιστές στροφών για τα φουρφούρια και ενδεί3εις θερμοκρασιών μέχρι 50.Τί προτείνετε κ τι έχει πέσει στα χεράκια σας?:rolleyes:

Εγώ έχω το cm aerogate II αλλά είναι μούφα :p. Έχει ένα 4ρι ανεμιστήρα πάνω στο panel (τον οποίο προφανώς απενεργοποιείς) ο οποίος μαζεύει τόνους σκόνες. Έχει μικρό σχετικά lcd panel, και ο ψηφιακός, εεε, ρότορας, που ρυθμίζεις τις στροφές δεν είναι ακριβής.

Δε θα στο συνιστούσα.

Ένα πολύ αξιόλογο και με πολλά εξτρα είναι τις akasa το fc-03 αξίζει να του ρίξεις μια ματιά..

ο volrath έγραψε.Αυτή είναι βοήθεια... να 3εσκαρτάρουμε σιγά σιγά.:p Για 3 ανεμιστήρες ασ πούμε δεν με πολυνοιάζει.πάνω απο 3 δέν πρόκειται να χρησιμοποιήσω

ότι και να πάρεις πρόσεξε να μην έχει μέσα μπαταρίες.....Τέτοιο είναι και το δικό μου ( thermaltake 13). Αυτά κάθε τόσο ζητάνε καινούργιες μπαταρίες με αποτέλεσμα για να τις αλλάξεις να χρειάζεται να βγάλεις όλα τα καλώδια από πίσω και να μανουριάζεις. Βέβαια μια λυση είναι να βγάλεις τις μπαταρίες έξω από το πάνελ...αλλά ακόμα και τότε αποτελεί μηνιαία απαίτηση

Αρχική απάντηση από Mainframe

ότι και να πάρεις πρόσεξε να μην έχει μέσα μπαταρίες.....Τέτοιο είναι και το δικό μου ( thermaltake 13). Αυτά κάθε τόσο ζητάνε καινούργιες μπαταρίες με αποτέλεσμα για να τις αλλάξεις να χρειάζεται να βγάλεις όλα τα καλώδια από πίσω και να μανουριάζεις. Βέβαια μια λυση είναι να βγάλεις τις μπαταρίες έξω από το πάνελ...αλλά ακόμα και τότε αποτελεί μηνιαία απαίτηση

Ποσες μπαταριες χρειαζεται το πανελακι σου?

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 15:16]

Ποσες μπαταριες χρειαζεται το πανελακι σου?

Τρείς, και λόγω του βάλε - βγάλε, μόνταρα το πλάισιο με τισ μπαταρίες έξω από το πάνελ και ησύχασα.....:whistling

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Α καλα... ούτε με σφαίρες! Εδώ ασύρματο mouse θέλω και το σκέφτομαι... μόνο κανένα με επαναφορτιζόμενες αλλα και παλι έχω ακούσει οτι χαλάνε :rip:

Τρείς, και λόγω του βάλε - βγάλε, μόνταρα το πλάισιο με τισ μπαταρίες έξω από το πάνελ και ησύχασα.....:whistling

Γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις ρευμα κατ'ευθειαν απο την 5αρα γραμμη του τροφοδοτικου να τελειωνεις?

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:00]

Γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις ρευμα κατ'ευθειαν απο την 5αρα γραμμη του τροφοδοτικου να τελειωνεις?

Παίρνει και από εκεί για να τροφοφοτεί τα ανεμηστήρια.....Τις μπαταρίες τις θέλει για να κρατά τις ρυθμήσεις όπως στροφές, θερμοκρασίες - alarm κλπ. Αν ξεμήνεις βέβαια από μπαταρίες δεν έγινε και τίποτα...απλά κάθε φορά που μπουτάρεις πρέπει να βάζεις manual πάλι τις ρυθμήσεις που θές..δεν παίρνει πάνω από 1 λεπτό......αλλα γιατί στην τελική να μπλέκεις κάθε φορά? Για αυτό λέω και ξαναλέω μακριά από πάνελ με μπαταρίες.....

• 2 weeks later...

’μα είναι να δώσεις 50 εγώ θα προτείνω αυτό που αγόρασα πρόσφατα και υποστηρίζει 7 fans και έχει 3 temp sensors, Sunbeam Chromatic Windmill. Aπό ένα Ιταλικό Online Store το πήρα μαζί με τα έξοδα 55. Λίγο με χαλάει η πρόσοψη που είναι όλο plexi, αλλά από ρυθμίσεις και δυνατότητες το γούσταρα πολύ!

Αρχική απάντηση από ang3l

’μα είναι να δώσεις 50 εγώ θα προτείνω αυτό που αγόρασα πρόσφατα και υποστηρίζει 7 fans και έχει 3 temp sensors, Sunbeam Chromatic Windmill. Aπό ένα Ιταλικό Online Store το πήρα μαζί με τα έξοδα 55. Λίγο με χαλάει η πρόσοψη που είναι όλο plexi, αλλά από ρυθμίσεις και δυνατότητες το γούσταρα πολύ!

ΑΠΑΙΧΤΟ!!!! :drool: :drool: :drool:

Λοιπόν εγώ έχω δουλέψει 2-3 πάνελ, αν θες αποκλειστικά για ρύθμιση ανεμιστήρων θα πρότεινα το fan mate της Akasa πολύ οικονομικό και αξιόπιστο, στα 16.

Τώρα δοκίμαζα το Aerocool Coolpanel 2 (45) μεγάλη μούφα δεν μου άρεσε καθόλου, ο πιο δύσκολος χειρισμός που έχω δει σε πάνελ, παρ'όλα αυτά δείχνει ωραίο το άτιμο....

Τώρα άλλο πάνελ που να δείχνει και θερμοκρασίες δεν έχω δοκιμάσει...

post-1401-1416072547,4467_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.