golf_2_for_ever Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Γεια σας!! Ειμαι νέο μέλος!! 'Eχω ένα acer 1350 μου χάλασε το DVD-R και έβαλα άλλο (όχι το εργοστασιακό) (panasonic UJ-845- και δε μου το βλέπει το ΒΙΟS ενώ τα windows xp το βλέπουν! Πήρα τηλέφωνο την acer και μου λέγαν να τουw το πάω εκεί!!! Μάλλον είναι κλειδωμένο το ΒΙΟS! Έχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 αφού στο βλέπουν τα windows τι πρόβλημα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Καλως ήρθες golf αν κάνει και μπουτ από το drive τότε θα συμφωνήσω με τον jogi εκτός και αν είναι ψυχολογικό το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
golf_2_for_ever Απρίλιος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Θέλω να κάνω φορματ και δε μου βλέπει το dvd!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.