hayabusa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Καποιος μου ειπε οτι υπαρχει μια συσκευη που συνδεεται στο τροφοδοτικο και και κανει οτι και ενας ανεμιστηρας αλλα πολυ καλυτερα και με πολυ λιγοτερη φασαρια. Κατι δηλαδη σαν αιρκοντισιον πολυ μικρωνβ διαστασεων βεβαια πολυ αποδοτικο και πολυ ησυχο. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο; Αν ισχυει μπορει κανεις να μου πει που μπορω να το βρω και ποσο κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 http://www.frozencpu.com/slf-06.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Έλεος! Τι μπαγλάτσα είναι αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nec Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 !! τρομερη αιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Παρόμοιας φιλοσοφίας με ένα κουτί που είχε ποστάρει ένας φίλος, με tec πατέντα να φέρνει κρύο αέρα στο κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 ρε παιδια εμενα μου αρεσει. δεν ειναι και πολυ ασχημο. υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα η πρεπει να το παρω απο εξωτερικο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 παντως ειναι οντως λιγο μεγαλο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ιδιαιτέρως βολικό....ε με καμια μόντα κάπου θα χωρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Απρίλιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Δεν μου γεμίζει το μάτι...Μου φαίνεται πως δεν θα κάνει δουλεία aircondition αν σκεφτείς και ότι η τιμή του είναι μόλις στα 40 δολάρια. Πάντως πρώτου το παραγγείλεις θα πρότεινα να δεις κανένα review... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Τι δουλειά Air Condition να κάνει? Μήπως έχει κανένα compressor και δεν το ξέρουμε?Ένας συνδυασμός Peltier με αέρα είναι, οπότε παραμένει αέρας.Το ότι τρώει 80watts και βαράει στα 37dB δεν ενόχλησε κανέναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Απρίλιος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:17] Τι δουλειά Air Condition να κάνει? Μήπως έχει κανένα compressor και δεν το ξέρουμε?Ένας συνδυασμός Peltier με αέρα είναι, οπότε παραμένει αέρας.Το ότι τρώει 80watts και βαράει στα 37dB δεν ενόχλησε κανέναν? Σωστός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 μεγάλη πατάτα φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 4, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 ok παιδες. ευχαριστω πολυ. δεν ειχα σκοπο να το παραγγειλβω(με τι λεφτα αλλωστε?). απλα μου το ειχε πει ενας φιλος και ηθελα να το δω. thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Απρίλιος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 τι ειναι αυτο το πραμα?ελεοοοοοοος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.