hayabusa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Στο μηχανημα μου εχω μια μητρικη που υποστηριζει μνημες DDR-SDRAM με συχνοτητα εως και 333 ΜΗz. τωρα εχω μια 512ΜΒ(PC2100) η οποια ομως εχει αρχισει και παρουσιαζει προβληματα και μαλλον το καλοκαιρι θα αλλαχτει αν ολα πανε καλα. Aυτο που θελω να μου πειτε ειναι το κατα ποσον υπαρχουν ακομη τετοιες μνημες στην αγορα ποσο κανουν και αν μπορω να βαλω πανω σε αυτη τη μητρικη που εχω μνημη τυπου PC2700.Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 PC2700->333Mhz Αν δε βρεις τοτε απλα θα παρεις pc3200 και θα την δουλευεις σε χαμηλωτερη συχνοτητα απο την εργοστασιακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 αρα δηλαδη η PC2700 θα δουλεψει στην μητρικη μου. τις pc3200 θα τις παρει η μητρικη μου; ειναι και αυτες DDR-SDRAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.