Jump to content

Έχει κανείς drive floppy disk 5,25 inches?

rantanplan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα

θα μπω κατευθείαν στο θέμα, δουλεύω σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα και αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα:

τα πολύ παλιά συμβόλαια πριν το 1991 τα έχουμε περασμένα σε φλόππυ ντισκς (τις μεγάλες-μαλακές των 5,25) και πέρσι το φλόππυ ντισκ ντράιβ των δισκετών αυτών χάλασε..με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα....πήραμε τηλέφωνο στο πλαίσιο, στο μπι συμβόλαιο (ειδικό πρόγραμμα για συμβολαιογράφους) και γενικά έψαξα όλους τους γνωστούς και φίλους ακόμα και τα φωτοτυπάδικα της γειτονιάς (Στουρνάρη) και από παντού πήρα την ίδια απάντηση δηλαδή ότι είμαστε τυχεροί που δε μας χάλασε νωρίτερα το ντράιβ, ότι αποκλείεται να βρούμε τέτοιο ντράιβ να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας και γενικά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα...και να συνεχίσω να ψάχνω μπας και βρω κανά κομπιουτερά που να χει από συλλεκτικό ενδιαφέρον σπίτι του κανά πισί με τέτοιο φλόππυ ντισκ ντράιβ για τις μεγάλες μαλακές δισκέτες.....

τέσπα το θέμα είναι ότι εγώ άλλους γνωστούς δεν έχω... αν υπάρχει εδώ κανείς ή αν ξέρετε κανέναν που να μπορεί να μου αντιγράψει τις δισκέτες τις μαλακές σε σιντι ρομ ή να με αφήσει να χρησιμοποιήσω το πισί του να τις γράψω και μόνη μου σε cd rom

εννοείται επ αμοιβής (λογικής κατά δύναμην)...στείλτε μου μήνυμα ή απαντήστε εδώ..θα ξαναμπώ το συντομότερο δυνατό

Ευχαριστώ

’λκηστη :)

παιδιά ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

ντέμιζ δυστυχώς το pay pal δεν ξέρω πως να το λειτουργώ, αν και μάλλον θα πρεπε γιατί πολύ το ακούω

τριστένο θενκς

τόταλλυ :):):) αν λειτουργεί ακόμα μήπως μπορώ να στο αγοράσω και να έρθεις να μου το εγκαταστήσεις στο γραφείο; ή αν δε θες αγορά μήπως μπορείς να το βάλεις σε ένα πισί να ρθω να αντιγράψω ή να αντιγράψεις στα φλόππυ ντισκς; παρακαλώ πιεμ μι να κανονίσουμε και τα οικονομικά

’λκηστη

από κει και πέρα αν δε βρεθεί άλλη λύση...θα προσπαθήσω μέσω πέιπαλ να το αγοράσω (θα ρωτήσω και θα μάθω πως το χρησιμοποιούμε)...αν το καταφέρω μπορεί κάποιος να μου το εγκαταστήσει;

υ.γ. τι σου είναι τελικά το διαδίκτυο...

Αρχική απάντηση από rantanplan [Σήμερα, στις 10:45]

παιδιά ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

ντέμιζ δυστυχώς το pay pal δεν ξέρω πως να το λειτουργώ, αν και μάλλον θα πρεπε γιατί πολύ το ακούω

τριστένο θενκς

τόταλλυ :):):) αν λειτουργεί ακόμα μήπως μπορώ να στο αγοράσω και να έρθεις να μου το εγκαταστήσεις στο γραφείο; ή αν δε θες αγορά μήπως μπορείς να το βάλεις σε ένα πισί να ρθω να αντιγράψω ή να αντιγράψεις στα φλόππυ ντισκς; παρακαλώ πιεμ μι να κανονίσουμε και τα οικονομικά

’λκηστη

Φίλη ’λκηστη,

δες εδώ

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14021&perpage=20&highlight=paypal&pagenumber=2

Αρχική απάντηση από rantanplan

Καλημέρα

θα μπω κατευθείαν στο θέμα, δουλεύω σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα και αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα:

τα πολύ παλιά συμβόλαια πριν το 1991 τα έχουμε περασμένα σε φλόππυ ντισκς (τις μεγάλες-μαλακές των 5,25) και πέρσι το φλόππυ ντισκ ντράιβ των δισκετών αυτών χάλασε..με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα....πήραμε τηλέφωνο στο πλαίσιο, στο μπι συμβόλαιο (ειδικό πρόγραμμα για συμβολαιογράφους) και γενικά έψαξα όλους τους γνωστούς και φίλους ακόμα και τα φωτοτυπάδικα της γειτονιάς (Στουρνάρη) και από παντού πήρα την ίδια απάντηση δηλαδή ότι είμαστε τυχεροί που δε μας χάλασε νωρίτερα το ντράιβ, ότι αποκλείεται να βρούμε τέτοιο ντράιβ να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας και γενικά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα...και να συνεχίσω να ψάχνω μπας και βρω κανά κομπιουτερά που να χει από συλλεκτικό ενδιαφέρον σπίτι του κανά πισί με τέτοιο φλόππυ ντισκ ντράιβ για τις μεγάλες μαλακές δισκέτες.....

τέσπα το θέμα είναι ότι εγώ άλλους γνωστούς δεν έχω... αν υπάρχει εδώ κανείς ή αν ξέρετε κανέναν που να μπορεί να μου αντιγράψει τις δισκέτες τις μαλακές σε σιντι ρομ ή να με αφήσει να χρησιμοποιήσω το πισί του να τις γράψω και μόνη μου σε cd rom

εννοείται επ αμοιβής (λογικής κατά δύναμην)...στείλτε μου μήνυμα ή απαντήστε εδώ..θα ξαναμπώ το συντομότερο δυνατό

Ευχαριστώ

’λκηστη :)

......

:hehe::slap:

ολα τα προβληματα ξεκιναν απο το συμβολαιογραφειο!!!

deja vu thing και ετσι...

:slap:...

ΟΤ

Αρχική απάντηση από rantanplan

’λκηστη

Αρχική απάντηση από demizz26

Φίλη Αλκιστη,

Έλεος πλέον βρε παιδιά με τα ορθογραφικά.

Το γράφει μισή γραμμή πάνω το όνομα του ο άνθρωπος, του απαντάμε από κάτω και το σκοτώνουμε....

/ΟΤ

λοιπόν παίδες δε φανταζόμουν ότι μπορούσα βρω σε ένα πρωινό αυτό που έψαχνα

ευχαριστώ τον τόταλλυ για τη γρήγορη ανταπόκρισή του :)

θα επανέλθω στο τόπικ αυτό για βοήθεια μόνο αν δούμε ότι είναι ανέφικτο με το ντράιβ του

από κει και πέρα να απαντήσω στον ΝουΤουΓκου ότι στα συμβολαιογραφεία συνήθως λύνονται τα προβλήματα αμετάκλητα και μάλιστα με δημόσιο εκτελεστό έγγραφο (βέβαια καταχρηστικοί όροι μπορεί να υπάρξουν παντού ;) ) !!!...τα κλεφτά ιδιωτικά συμφωνητικά πρέπει να φοβάστε!! :p...και μια συμβουλή προς νεαρούς ναυτιλλομένους ==> ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ :)

Αρχική απάντηση από rantanplan [Σήμερα, στις 12:20]

.και μια συμβουλή προς νεαρούς ναυτιλλομένους ==> ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ :)

και οχι μονον.......:p

Ειχα και γω ενα φλοπακι 5.25 να σου δωσω που δουλευει 100% αλλα αργησα να δω το θεμα:o

εμενα μου λες....???

πατε και παιρνεται καινουργια μηχανηματα.....

το παλιο σε μας ειναι πεντιουμ 133...και φτανει μεχρι duron 800!!

(oxi to duron δεν εχει φλοπθ 5+1/4):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.