Jump to content

Αλλαγή Ψύκτρας Xigmatek Achilles

3likos

Recommended Posts

Γεια σας,

βρήκα σε πολύ καλή τιμή (~16 ευρώ) την Zalman CNPS9500 Led

Έχω έναν Ε6750 να ψύξω πάνω σε μία DFI P45-T2RS ... Απο overclock δεν σκοπεύω να τον πάω στα ουράνια αλλά να το έχω για κάθε μέρα στα ~3,6Ghz να πούμε:D... Πιστεύετε από θερμοκρασίς θα είμαι οκ ή δεν αξίζει τον κόπο...? να σημειώσω ότι τώρα έχω μαμίσια Intel από Q6600....

Επίσης αν δεν είναι 3,6Ghz ας το πάω και μέχρι 3Ghz δεν πειράζει...

Η ερώτηση είναι αν αξίζει ή όχι? Κι αν υπάρχει κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μέχρι το πολύ 20 ευρώ ας μου το προτείνετε...!

Από άποψη θορύβου πώς λέτε να πηγαίνει?

ΥΓ: (επειδή παίζει να πάρω και υδρόψυξη αν τελικά βρω κάτι φθηνό υπάρχει περίπτωση η ψύκτρα να πάει σε έναν P4 s478...) Αλλά αυτή τη στιγμή ας συζητήσουμε για τον Ε6750... :-P

Τελικά αγόρασα την achilles... Με ποιο πρόγραμμα θα τσεκάρω θερμοκρασίες? πριν κανα χρόνο είχα coretemp έχουμε καμία εξέλιξη από τοτε:D? αν ναι ποια έκδοση?

ΥΓ: ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο και ας βάλει ως τίτλο αυτόν του πρώτου ποστ....!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.