3likos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2009 Γεια σας, βρήκα σε πολύ καλή τιμή (~16 ευρώ) την Zalman CNPS9500 Led Έχω έναν Ε6750 να ψύξω πάνω σε μία DFI P45-T2RS ... Απο overclock δεν σκοπεύω να τον πάω στα ουράνια αλλά να το έχω για κάθε μέρα στα ~3,6Ghz να πούμε... Πιστεύετε από θερμοκρασίς θα είμαι οκ ή δεν αξίζει τον κόπο...? να σημειώσω ότι τώρα έχω μαμίσια Intel από Q6600.... Επίσης αν δεν είναι 3,6Ghz ας το πάω και μέχρι 3Ghz δεν πειράζει... Η ερώτηση είναι αν αξίζει ή όχι? Κι αν υπάρχει κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μέχρι το πολύ 20 ευρώ ας μου το προτείνετε...! Από άποψη θορύβου πώς λέτε να πηγαίνει? ΥΓ: (επειδή παίζει να πάρω και υδρόψυξη αν τελικά βρω κάτι φθηνό υπάρχει περίπτωση η ψύκτρα να πάει σε έναν P4 s478...) Αλλά αυτή τη στιγμή ας συζητήσουμε για τον Ε6750... :-P
Vatos_locos Ιούλιος 16, 2009 #2 Ιούλιος 16, 2009 για 16€ μας δουλεύεις ? πάρτην μόνο για να υπάρχει...
3likos Ιούλιος 22, 2009 Author #3 Ιούλιος 22, 2009 Τελικά αγόρασα την achilles... Με ποιο πρόγραμμα θα τσεκάρω θερμοκρασίες? πριν κανα χρόνο είχα coretemp έχουμε καμία εξέλιξη από τοτε? αν ναι ποια έκδοση? ΥΓ: ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο και ας βάλει ως τίτλο αυτόν του πρώτου ποστ....!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.