Jump to content

RMA απο AMD...???

tomhel

Recommended Posts

Μηπως ξερει κανεις το τροπο για rma απευθειας απο amd....????

Αν ρωτατε γιατι απευθειας απο amd ( για opteron 146 ) , γιατι καποιοι που θελουν να λεγονται ( επαγγελματιες ) με εχουν στο περιμενε και στο δουλεμα για καμοια 15'αρια μερες τωρα...

Αν και υποτιθεται οτι θα κονονιστει απο Δευτερα το θεμα , εαν ξερετε τι πρεπει να κανω απο μονος μου για rma , πειτε το μου γιατι εχω φτασει στα ορια μου και εαν ακουσω ακομα αλλη μια δικαιολογια την Δευτερα εχει να πεσει πολυ βρισιδι........

Και φυσικα θα εχετε την αποκλειστικότητα για το Ποιος , που και ποτε.....

Μαλιστα ....

Αν και δεν ειναι ιδετερα δυσκολο ( οπως περιγραφετε στο amd-site που λεει ο γοριλλακος) , μηπως υπαρχει κανεις που να το εχει κανει κι'ολας ή ζηταω πολλα??:nerd: :nerd:

Εαν ειχε 'καθαρισει' και το mailbox του , τι καλα που θα ηταν......

"This user's mailbox is currently full, and cannot be sent any messages until it is cleaned out. An email has been sent notifying the user of this. Please try your request at a later time."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.