tomhel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Μηπως ξερει κανεις το τροπο για rma απευθειας απο amd....????Αν ρωτατε γιατι απευθειας απο amd ( για opteron 146 ) , γιατι καποιοι που θελουν να λεγονται ( επαγγελματιες ) με εχουν στο περιμενε και στο δουλεμα για καμοια 15'αρια μερες τωρα...Αν και υποτιθεται οτι θα κονονιστει απο Δευτερα το θεμα , εαν ξερετε τι πρεπει να κανω απο μονος μου για rma , πειτε το μου γιατι εχω φτασει στα ορια μου και εαν ακουσω ακομα αλλη μια δικαιολογια την Δευτερα εχει να πεσει πολυ βρισιδι........Και φυσικα θα εχετε την αποκλειστικότητα για το Ποιος , που και ποτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Μιλάμε για BOX φυσικά έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 BOX με ολα του τα κομματια ( ψυκτρα - συσκευασια ) αθικτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_867_2139,00.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 2, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Μαλιστα .... Αν και δεν ειναι ιδετερα δυσκολο ( οπως περιγραφετε στο amd-site που λεει ο γοριλλακος) , μηπως υπαρχει κανεις που να το εχει κανει κι'ολας ή ζηταω πολλα?? :nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Mμμ....ριξε κανενα πμ στον mortisboy....σιγουρα θε ξερει να σε βοηθησει παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 2, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Mμμ....ριξε κανενα πμ στον mortisboy....σιγουρα θε ξερει να σε βοηθησει παραπανω... thnx man...willdo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Εαν ειχε 'καθαρισει' και το mailbox του , τι καλα που θα ηταν......"This user's mailbox is currently full, and cannot be sent any messages until it is cleaned out. An email has been sent notifying the user of this. Please try your request at a later time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.