Jump to content

Ποιόν εκτυπωτή για printable media;

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Volrath

Sorry, θα είναι λίγο οfftopic, αλλά έχεις σκεφτεί για lightscribe; Μπορεί να μην είναι έγχρωμα , αλλά δείχνει πιο...original. ’σε που γλιτώνεις τόνους μελάνια.

Ναι αλλά και το δισκάκι κάνει 3+ φορές πιο ακριβά....

Είναι και το δισκάκι ακριβό, είναι και ο χρόνος που θέλει το lightscribe... ’σε που πρέπει να πάρω και νέο DVD-RW.

Δεν έχω δει ποτέ "εκτυπωμένο" δισκάκι αλλά ακούω ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα.

Ένα τελευταίο. Διαβάζω ότι ο ip4200 (και φαντάζομαι και άλλοι εκτυπωτές) έχουνε τσιπάκι στα μελάνια και δεν σε αφήνει να τα ξαναγεμίσεις. Ενώ προσθέτεις μελάνι το τσιπάκι "λέει" στον driver ότι το catridge έχει αδειάσει. Ξέρετε κάτι για αυτό? Έχω να χρησιμοποιήσω refillers πολύ καιρό αλλα έλεγα να ξαναρχίσω σιγά σιγά.

Αρχική απάντηση από helloween

αν και για canon θα σου έλεγα να πας στον 5200 πιο νέο μοντέλο και τιμή 169ευρώ

Δεν θέλω να φύγω πολύ στην τιμή. Κάτι σχετικά φτηνό θέλω.

Γεμίζουν τα μελάνια της canonαρκεί να απενεργοποιήσεις το μήνυμα που λέει πως τελείωσε το μελάνι αλλά προσοχή γιατί πέφτει πολύ η ποιότητα με τα μαϊμού μελάνια (ξέρω τι σου λέω από τον 5200)

Αρχική απάντηση από n1ck0s

Ένα τελευταίο. Διαβάζω ότι ο ip4200 (και φαντάζομαι και άλλοι εκτυπωτές) έχουνε τσιπάκι στα μελάνια και δεν σε αφήνει να τα ξαναγεμίσεις. Ενώ προσθέτεις μελάνι το τσιπάκι "λέει" στον driver ότι το catridge έχει αδειάσει. Ξέρετε κάτι για αυτό? Έχω να χρησιμοποιήσω refillers πολύ καιρό αλλα έλεγα να ξαναρχίσω σιγά σιγά.

Kατα γενικη ομολογια η Canon εχει απο τα φθηνοτερα αναλωσιμα.Απο εκει και περα αν πας σε refill σιγουρα θα βρεις μια συσκευουλα εν ονοματι reseter η οποια επαναπρογραμματιζει το τσιπακι στο δοχειο και κατ'επεκταση το ξεκλειδωνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.