n1ck0s Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Ψάχνω να αγοράσω έναν printer που να τυπώνει σε printable δισκάκια. Έχετε να προτίνετε κάτι γιατί δεν έχω τίποτε υπόψη μου.tia,n1ck0s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Απρίλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Epson R220Canon ip4200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Απρίλιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Φαίνονται πολύ καλοί και οι δύο. Έχεις να προτίνεις κάποιον από τους δύο ή να διαλέξω τον πιο φτηνό (Epson);Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Παρε τον Canon.Ισως η καλυτερη all around λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 αν και για canon θα σου έλεγα να πας στον 5200 πιο νέο μοντέλο και τιμή 169ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Sorry, θα είναι λίγο οfftopic, αλλά έχεις σκεφτεί για lightscribe; Μπορεί να μην είναι έγχρωμα , αλλά δείχνει πιο...original. ’σε που γλιτώνεις τόνους μελάνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Volrath Sorry, θα είναι λίγο οfftopic, αλλά έχεις σκεφτεί για lightscribe; Μπορεί να μην είναι έγχρωμα , αλλά δείχνει πιο...original. ’σε που γλιτώνεις τόνους μελάνια. Ναι αλλά και το δισκάκι κάνει 3+ φορές πιο ακριβά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Απρίλιος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Είναι και το δισκάκι ακριβό, είναι και ο χρόνος που θέλει το lightscribe... ’σε που πρέπει να πάρω και νέο DVD-RW.Δεν έχω δει ποτέ "εκτυπωμένο" δισκάκι αλλά ακούω ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα.Ένα τελευταίο. Διαβάζω ότι ο ip4200 (και φαντάζομαι και άλλοι εκτυπωτές) έχουνε τσιπάκι στα μελάνια και δεν σε αφήνει να τα ξαναγεμίσεις. Ενώ προσθέτεις μελάνι το τσιπάκι "λέει" στον driver ότι το catridge έχει αδειάσει. Ξέρετε κάτι για αυτό? Έχω να χρησιμοποιήσω refillers πολύ καιρό αλλα έλεγα να ξαναρχίσω σιγά σιγά.Αρχική απάντηση από helloween αν και για canon θα σου έλεγα να πας στον 5200 πιο νέο μοντέλο και τιμή 169ευρώ Δεν θέλω να φύγω πολύ στην τιμή. Κάτι σχετικά φτηνό θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Ο 5200 ειναι απλα...φ-ο-β-ε-ρ-ο-ς ! Αξιζει το καθε ενα ευρω που θα δωσεις. Εχει παρα πολυ καλη αναλυση κ στο χαρτι, αλλα κ στα cd/dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Γεμίζουν τα μελάνια της canonαρκεί να απενεργοποιήσεις το μήνυμα που λέει πως τελείωσε το μελάνι αλλά προσοχή γιατί πέφτει πολύ η ποιότητα με τα μαϊμού μελάνια (ξέρω τι σου λέω από τον 5200) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Απρίλιος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 πάντως στον Κατερέλο ο ip5200 έχει 149... ενώ ο ip4200 105... ελπίζω η διαφορά στην τιμή να αντιστοιχεί και σε διαφορά στην ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 δεν νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά τόσο σε ποιότητα όσο σε κόστος. Για τον 5200 σε εκτύπωση φωτογραφίας σε Α4 έχει κόστος 0,27ευρώ σε μελάνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 3, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από n1ck0sΈνα τελευταίο. Διαβάζω ότι ο ip4200 (και φαντάζομαι και άλλοι εκτυπωτές) έχουνε τσιπάκι στα μελάνια και δεν σε αφήνει να τα ξαναγεμίσεις. Ενώ προσθέτεις μελάνι το τσιπάκι "λέει" στον driver ότι το catridge έχει αδειάσει. Ξέρετε κάτι για αυτό? Έχω να χρησιμοποιήσω refillers πολύ καιρό αλλα έλεγα να ξαναρχίσω σιγά σιγά. Kατα γενικη ομολογια η Canon εχει απο τα φθηνοτερα αναλωσιμα.Απο εκει και περα αν πας σε refill σιγουρα θα βρεις μια συσκευουλα εν ονοματι reseter η οποια επαναπρογραμματιζει το τσιπακι στο δοχειο και κατ'επεκταση το ξεκλειδωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Απρίλιος 5, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.