Jump to content

O/c σε Northwood 2.4 Help

Κωστάκης

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 00:39]

δεν μπορώ να πώ οτι είμαι "gamer"... που και που αμα κάτσει κανένα καλό παιχνίδι παίζω... Είμαι σχεδιαστής κ τρεχω εφαρμογέσ του στύλ autocad,3d studio max,photoshop... εφαρμογέσ που χρειάζονται επε3εργαστική ισχυ.το o/c όμως το έκανα καθαρά για πειραματισμό όχι επιδή το χρειαζόμουν

Τότε ορθώς θέλεις και γρηγορότερο επεξεργαστή.

Η γνώμη μου είναι είτε να βρεις έναν επεξεργαστή με 800MHz bus (Northwood C, Prescott), οι οποίοι είναι και πολύ ευκολότεροι στο overclocking, αλλιώς αν σε ικανοποιεί το συστημά σου και δεν σε έχει πιάσει ο ιός της αναβάθμισης να το κρατήσεις για τώρα και όταν χρειαστεί αναβάθμιση να κάνεις μία ολοκληρωτική και προς dual core επεξεργαστή.

κάποια στιγμή θα γίνει κ η αναβάθμιση ετσι κ αλλιώς το συστημά μου δέν αντέχει και για πολύ καιρό ακόμα αλλωστε το o/c το έκανα καθαρά πειραματικά.θά θελα όμως να μπορούσα να το ανεβάσω λίγο ακόμα αν και νομίζω οτι το είχα παιδέψει αρκετά το θέμα όταν ασχολήθηκα

Να παρακολουθεις στο φορουμ τις ''πωλησεις'' . Αν και αυτον τον καιρο πολλοι δεν αλλαζουν τα συστηματα τους , σε λιγο καιρο θα αρχισουν να βγαινουν πωλησεις ιδιετερα σε Α64 ( μητρικες & cpu ) ....

Σιγουρα θα βρεις καποια ευκαιρια ....

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Κωστάκης

τελικά ρε "μαστόρια" δέν μου ε'ιπατε... παίζει να ανέβει αλλο η μπά?:tomato:

Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό ρε συ έτσι.

Αν το είχαμε στα χεριά μας θα σου λέγαμε με σιγουριά.

Αν σου πούμε ναι και δεν πάει άλλο θα απογοητευτείς αίνο όχι θα λες μα γιατί.

Τα έχω περάσει και εγώ αυτά μην ανοισιχεις η λύση θα δοθεί από εσένα κάποια στιγμή μετά από πολλά πειράματα και διάβασμα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό ρε συ έτσι.

Αν το είχαμε στα χεριά μας θα σου λέγαμε με σιγουριά.

Αν σου πούμε ναι και δεν πάει άλλο θα απογοητευτείς αίνο όχι θα λες μα γιατί.

Τα έχω περάσει και εγώ αυτά μην ανοισιχεις η λύση θα δοθεί από εσένα κάποια στιγμή μετά από πολλά πειράματα και διάβασμα

Δίκιο έχεισ δέν διαφωνό απλώς ίσως κάποιος να είχε στα χέρια του την ίδια cpu.. αυτή ευθύνεται για τον περιορισμό του o/c ;)

Αρχική απάντηση από aggelopas

Κοιτα επειδη ειχα και εγω τον 2,4 β το ειχα παει μεχρι 3 γιγκα ανετα με thermaltake volcano 7+ πανω αλλα δεν βοηθουσαν οι μνημες οποτε δεν ασχοληθηκα παραπανω.

Εγώ έχω northwood a :(

Εχτές έκανα μιά προσπάθεια ακόμα να τον ανεβάσω λιγο... bootαρε στα 2.8 αλλα στην μιάμισαη ώρα έδωσε λάσθος το prime95 :bye:

(με spd στο 3:4 και timings στις μνήμες 2.5-5-2-2)

ακόμα μια φορά... spd στα 3:4 timings 3-6-3-3 vcore 1.725v και μνήμες στα 2.6v... bootαρε στα 2.9mhz αλλα πάλι λάθος στο 5λεπτο το prime:bye:

Πάντως απ'ότι είδα εδώ: http://www.hardware.fr/myocdb.com/fiche13431.html ...έχω ελπίδες :hmm:

Ισως μια χάλκινη ψύχτρα να βοηθήσει λίγο....:whistling

Y.Γ.: Δέν θα ησυχάσω αν δέν τον κάψω :devil: :devil: :devil: :tomato:

Και να θες δεν καίγεται

Όσο για το Ο/C δοκίμασε να βάλεις πιο χαμηλό πολλαπλασιαστή και να ελέγχεις πρώτα αν είναι σταθερές οι μνήμες σου..

Επίσης άλλαξε οπωσδήποτε ψήκτρα με κάτι καλύτερο γιατί δεν προκιτε με την μαμά να πας τόσο Πάνο

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Και να θες δεν καίγεται

Όσο για το Ο/C δοκίμασε να βάλεις πιο χαμηλό πολλαπλασιαστή και να ελέγχεις πρώτα αν είναι σταθερές οι μνήμες σου..

Επίσης άλλαξε οπωσδήποτε ψήκτρα με κάτι καλύτερο γιατί δεν προκιτε με την μαμά να πας τόσο Πάνο

Δέν έχω την μαμά ψύχτρα... αυτήν έχω : http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=46 αλλα είναι αλουμινλιου...

όσο για τον διαιρέτη δέν έχει αλλον εκτώς απο 3:4...

άλλον διαιρέτη μου δίνει μόνο αν αλλά3ω το Ν/Β strap CPU as... (οπου ε3ακολουθώ να μήν πολυ καταλαβαίνω τι είναι... :o )ας μου εξηγήσει κάποιος καλός άνθρωπος :p (Grace any help???)

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να φτάιει και το τροφοδοτικό μου...(ACHME 350W.. μήν με κρά3ετε,όταν πήρα το pc αυτό είχε επάνω... σκοπεύω όμως να το αλλά3ω)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.