Skinny13 Μάϊος 21, 2006 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 ^^ ετσι ειναιgznp πολυ mad tv βλεπεις ....(στο θεμα της ραπ)οπως δεν εχουν ξεπουληθει πολλοι μεταλλαδες ομοιως και οι ραπερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 2, 2006 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Οι pearl jam εχουν ηδη πουλησει στην χωρα μας 800 εισιτηρια 3 μηνες πριν την συναυλια!Σε αυτο το νουμερο πιθανοτατα ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται ο αριθμος των εισιτηριων που θα δωσει στο επισημο 10c fan club.Αν σκεφτει κανεις οτι στην τωρινη περιοδεια οι pearl jam εχουν ξεθαψει διαμαντια που ειχαν να τα παιξουν δεκαετια (leash,satan's bed,rats,why go κ.α.) ενω παραλληλα μενουν στην σκηνη για τουλαχιστον 2.30 ωρες, τρια συμπερασματα μπορουμε να βγαλουμε...1)Η συναυλια θα μαμαει!2)Οι Pearl Jam ΔΕΝ ειναι JLo/RickyMartin και η συναυλια θα γινει.3)Παρτε τωρα ειδιτηρια γιατι στο τελος παιζει να μην βρειτε (ΟΑΚΑ ειναι αυτο.Αντε να εκδοθουν 16000 εισιτηρια)Αδελφια ροκαδες, ας παρουμε τον παππου της παρεας (spc) και ας παμε παρεουλα στην καλυτερη ροκ συναυλια της δεκαετιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 3, 2006 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από VadergrΑδελφια ροκαδες, ας παρουμε τον παππου της παρεας (spc) και ας παμε παρεουλα στην καλυτερη ροκ συναυλια της δεκαετιας... Ο παππούς έλεγε να πάει DIO (πέρυσι ήταν λίγος και με πολύ φως) αλλά ακυρώθηκε. Έλεγε επίσης να πάει Queensryche αλλά το τελευταίο album δεν τον ενθουσίασε (και θα αποτελεί και το μισό show). Τελικά μάλλον το βλέπει για Rockwave μονό στους Twisted Sister (πάλι; ποιος να μας το έλεγε πριν 2 χρόνια ότι θα τους βλέπαμε 2 χρονιές σερί!) και βασικά για τους Crimson Glory (άλλο πάλι και τούτο σε λίγο θα νομίζω ότι είμαι 18 πάλι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 4, 2006 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Ει! Οι crimson glory δεν είχαν βγάλει 2 δισκάρες κ εξαφανίστηκαν; Πέρσι έλεγε πολύ queensryche+w.a.s.p.! Operation mindcrime@#@#$$# Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 5, 2006 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Ει! Οι crimson glory δεν είχαν βγάλει 2 δισκάρες κ εξαφανίστηκαν; Ναι.Και το τελευταίο τους (Astronomica - πριν 2-3 χρόνια) ήταν καλό. Αλλά τώρα έρχονται με τον original τραγουδιστή (Midnight). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Ιούνιος 6, 2006 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod [04-04-2006 05:08] Θεός Α ρε τι μου θυμίζεις τώρα. Απο τους καλύτερους κιθαρίστες :( . Chuck θα σε θυμομαστε για πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Ιούνιος 10, 2006 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 RagSoul = Death & Thrash lover Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 16, 2006 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Ωραίο θρεντ λέμε...Μην φαγώνεστε ρε μάγκες για το ποιός είναι πουλημένος ή όχι. Ακούμε ότι μας ακούγεται καλό. Οι γνώμες δίιστανται, γούστα είναι αυτά, αλλιώς δεν θα ήμαστε άνθρωποι, αλλά αμοιβάδες. Peace, love and beer.Pearl Jam ΟΕΟ!!! Αυτό επιτέλους θα το ζήσω από κοντά. Η τελευταία συναυλία που είδα στην πρωτεύουσα ήταν των Satyricon (καταραμένη δουλειά....). Έχασα τόσους και τόσους (ενδεικτικά Mastodon, Obituary, Morbid Angel, Porcupine Tree-αν και κάθε χρόνο έρχονται)Μακάρι να ερχόντουσαν κι άλλοι μεγάλοι τώρα που μπορούν να αποδώσουν ακόμα, αλλά πάντα τους ίδιους θα ταίζουμε κάθε χρόνο μου φαίνεται. Και μετά έχουμε και ακυρώσεις λόγω χαμηλών προπωλήσεων (βλ. Fantomas περσι). Τί γίνεται επιτέλους ρε γαμώτο? Αν έμενα Αθήνα θα προσπαθούσα τουλάχιστον να πηγαίνω συχνά...Όσο για τις πρόσφατες (?) κυκλοφορίες : Behemoth, Sodom, Cave In, Moonspell δέρνουν...σε αναμονή Mastodon και Slayer (αν και το single των Σφαχτών το περίμενα ανώτερο...ίδωμεν...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 18, 2006 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Ρε παιδια κανα feedback απο την συναυλια του sting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Ιούνιος 24, 2006 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 Παιδιά, οι Queensryche παίξανε φοβερά.Σχεδόν όλο το Mindcrime I. Οσοι δεν πήγαν έχασαν πραγματικά. Ο Tate να έχει το look που είχε και στην περιοδεία του αρχικού Mindcrime να ερμηνεύει τα τραγούδια με έναν ξεχωριστό τρόπο , στην σκηνή να βγαίνει πολλές φορες η Pamela Moore (Sister Mary) και να τραγουδάνε μαζί και οι Wilton/Stone/ Jackson/Rockenfield να δίνουν ρέστα. Και η συναυλία έγινε στο Gagarin που σημαίνει καλύτερος ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 26, 2006 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Ερχονται αρχες Ιουλιου guns n roses (Axl Rose) στο Rockwave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 26, 2006 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Ερχονται αρχες Ιουλιου guns n roses (Axl Rose) στο Rockwave! Όχι πως ήμουν ποτέ και τρελός οπαδός αλλά έχω την εντύπωση ότι Axl Rose # guns n rosesΑρχική απάντηση από Kaman327 Παιδιά, οι Queensryche παίξανε φοβερά.Σχεδόν όλο το Mindcrime I. Οσοι δεν πήγαν έχασαν πραγματικά. Ο Tate να έχει το look που είχε και στην περιοδεία του αρχικού Mindcrime να ερμηνεύει τα τραγούδια με έναν ξεχωριστό τρόπο , στην σκηνή να βγαίνει πολλές φορες η Pamela Moore (Sister Mary) και να τραγουδάνε μαζί και οι Wilton/Stone/ Jackson/Rockenfield να δίνουν ρέστα. Και η συναυλία έγινε στο Gagarin που σημαίνει καλύτερος ήχος. Προ ενός έτους θα πήγαινα με τα 1.000 (όπως πήγα και πριν 2-3 χρόνια που είχαν ξαναέρθει στο Rockwave).Όμως μετά την κυκλοφορία του OMII και την γενική εμποροξεφτίλα τους (OMII, επανεκδόσεις και ξαναεπανακδόσεις κλπ κλπ) τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 26, 2006 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Απότι άκουσα δεν ανήκει καν στο ''χώρο'' το ΟΜΙΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 27, 2006 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Απότι άκουσα δεν ανήκει καν στο ''χώρο'' το ΟΜΙΙ! Εντάξει, όχι ότι δεν ανήκει κιόλας...Απλώς είναι πολύ σούπα βρε αδερφέ....Πάνε να το παίξουν intelectual αλλά ελλείψει έμπνευσης δεν γίνεται τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 27, 2006 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 To ακούω αυτή την στιγμή και έχω να πω ότι poser - ιάσαν εντελώς. Και αυτό το I'm American αηδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 3, 2006 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake Ελπιζω να μιλας για την αμερικανικη hip hop σκηνη...Γιατι τα πραγματα εδω ειναι διαφορετικα Αργώ λίγο να απαντήσω είναι η αλήθεια Ναι, σαφώς αναφέρομαι στους Αμερικάνους, εδώ τα πράγματα είναι ευτυχώς διαφορετικά. Παλιότερα ήμουν φανατικός του ελληνικού hip hop και του low bap, τώρα το γύρισα στη μουσική χωρίς λόγια αλλά που και που θυμάμαι τα παλιά και νοσταλγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Arthour Ιούλιος 5, 2006 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Κατα την ταπεινή μου γνώμη το Μetal στην αρχή βασίστηκε στην Rock αλλά στην συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και άρχισε να εξελίσεται σε αλλα μικρότερα παρακλάδια.Death Metal, Love Metal,Black Metal, Christian Metal κ.α. In addition αυτός που ακούει Metal και Rock είναι λίγο δύσκολο να ακούει και κλασική μουσική Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Arthour Ιούλιος 5, 2006 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 κατα την ταπεινή μου γνώμη το Metal στην αρχή τουλάχιστον βασίστηκε στην Rock αλλά στην συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και εξελίχθηκε σε άλλα μικρότερα παρακλάδια όπως η: Death Metal,Love,Christian κ.α.In addition κάποιος που ακούει Metal Hard Rock & Rock είναι δύσκολο να ακούει και κλασική μουσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 6, 2006 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Επομενη συναυλια: Scorpions/Whitesnake@Θεσσαλονικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 6, 2006 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Παίδες πόσο πάει το εισητήριο για GUNS την δευτέρα; To Monotheist των CΕLTIC FROST το άκουσε κανείς; Να μην περιμένουμε pandemonium raw ήχο έ; :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.