Chosen Απρίλιος 3, 2006 #42 Απρίλιος 3, 2006 Ξέρετε πολλά άτομα που το καθημερινό τους playlist περιλαμβάνει (μεταξύ άλλων): Morbid Angel - Ageless, Still I Am.mp3 Girls_Aloud_-_01_-_Sound_Of_The_Underground.mp3 Carcass - Lavaging Expectorate of Lysergide Composition.mp3 The Herbaliser - Repetitive loop(Reloop).mp3 Cornershop - Brimful Of Asha (Fatboy Slim Full Remix).mp3 Marilyn Manson - Count to six and die.mp3 Tiamat - The Whores of Babylon.mp3 ??
knight_77 Απρίλιος 4, 2006 #44 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr pearl jam και τα μυαλα στα καγκελα!Πρωτα Ο ΘΕΟΣ στις 30 Σεπτεβρη στο ΣΕΦ...Θα γινει ο χαμος...Οποιος δεν τους ξερει, ας βρει το vitalogy η το best.6ε και 11ε αντιστοιχα στο metropolis... Μακαρι να ερθουν.Τοσα χρονια τους περιμενω πως και πως
thrasher Απρίλιος 4, 2006 Author #45 Απρίλιος 4, 2006 Ρε μηπως εχει ακουσει κανεις για metallica στο rockwave?Καποιος μου ειπε οτι θα ερθουν.Μακαρι!!!!!!
Vadergr Απρίλιος 4, 2006 #46 Απρίλιος 4, 2006 πειτε τιποτα απο gathering να ακουσω(δισκο,οχι κομματια).Θα προτιμουσα κατι εμπορικο τους με καλη παραγωγη.Αν με βαλετε να ακουσω παλια ακατεργαστα μπορει να βαρεθω και να μην το ακουσω.
knight_77 Απρίλιος 4, 2006 #47 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr πειτε τιποτα απο gathering να ακουσω(δισκο,οχι κομματια).Θα προτιμουσα κατι εμπορικο τους με καλη παραγωγη.Αν με βαλετε να ακουσω παλια ακατεργαστα μπορει να βαρεθω και να μην το ακουσω. 1. If_then_else2. How to measure a planet
Tsunami Απρίλιος 4, 2006 #48 Απρίλιος 4, 2006 Dark Tranquillity - AuctionedΠολύ ωραίο κομμάτι.Τα φωνητικά πολύ σκοτεινά...
Fireknight Απρίλιος 4, 2006 #49 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 12:16] πειτε τιποτα απο gathering να ακουσω(δισκο,οχι κομματια).Θα προτιμουσα κατι εμπορικο τους με καλη παραγωγη.Αν με βαλετε να ακουσω παλια ακατεργαστα μπορει να βαρεθω και να μην το ακουσω. Nighttime Birds θα ελεγα εγω .
knight_77 Απρίλιος 4, 2006 #50 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Fireknight Nighttime Birds θα ελεγα εγω . Καταπληκτικος δισκος αλλα η παραγωγη δεν ειναι και οτι καλυτερο.Για αυτο και προτεινα τους δυο επομενους
helloween Απρίλιος 4, 2006 #51 Απρίλιος 4, 2006 από power metal τι λέει το τελευταίο από τους AVANTASIA;
dpresv Απρίλιος 4, 2006 #52 Απρίλιος 4, 2006 gathering = mandylionαπο εκεί ξεκίνησε το μεγάλο μπαμ τους
spc Απρίλιος 4, 2006 #53 Απρίλιος 4, 2006 Lake Of TearsΌποιος δεν τους έχει ακούσει και του αρέσει το goth (όχι με την ''νιανιά'' σημασία που έχει πλέον), dark με καθαρά φωνητικά και ωραίες μελωδίες (αλλά πάντα σκοτεινές), ας τους τσεκάρει.Μπορεί να αρχίσει από το τελευταίο τους (blak brick road) και να πάει προς τα πίσω.
Thresh86 Απρίλιος 4, 2006 #54 Απρίλιος 4, 2006 Καλά και μελωδικά κομμάτια:Primal Fear-Bleed for MeQueensryche-Eyes of a strangerIron Maiden-Blood brothers,Dance of Death...έτσι πρόχειρα που μου ρθαν..
knight_77 Απρίλιος 5, 2006 #55 Απρίλιος 5, 2006 Μολις χθες πηρα στα χερια μου το τελευταιο δισκο απο Coldplay (X&Y). Δισκαρα
chriss Απρίλιος 5, 2006 #56 Απρίλιος 5, 2006 Ρε παιδιά εσείς που βλέπω είστε ενημερωμένοι δεν μου δίνετε λίγο τα φώτα σας;Εγώ έχω μείνει στην εποχή των Maiden , Manowar , Running Wild , Skid Row , Twisted Sister , DIO , Anthraxx , κλπ , τι συγκροτήματα να αναζητήσω που να μην με οδηγούν στην τουαλέτα καθε 3 λεπτά.Μην προτείνετε στυλ Kreator, Sepultura, Slayer, Venom , death , black κλπ
cherryman Απρίλιος 5, 2006 #57 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από chriss Ρε παιδιά εσείς που βλέπω είστε ενημερωμένοι δεν μου δίνετε λίγο τα φώτα σας;Εγώ έχω μείνει στην εποχή των Maiden , Manowar , Running Wild , Skid Row , Twisted Sister , DIO , Anthraxx , κλπ , τι συγκροτήματα να αναζητήσω που να μην με οδηγούν στην τουαλέτα καθε 3 λεπτά.Μην προτείνετε στυλ Kreator, Sepultura, Slayer, Venom , death , black κλπ Εγώ λέω να μείνεις εκεί που είσαι και ψάξε και την ίδια εποχή για περισσότερα. Έχει πολύ πράμα.
thrasher Απρίλιος 5, 2006 Author #58 Απρίλιος 5, 2006 Συγνωμη τι εχουν αυτα τα συγκροτηματα και δεν σου αρεσουν?Μηπως εισαι λατρης του ΝU metal και δεν το ξερεις?Για ακου system of a down,slipknot,korn....και ενα punk που μαμαει ////////green day
chriss Απρίλιος 5, 2006 #59 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από cherryman Εγώ λέω να μείνεις εκεί που είσαι και ψάξε και την ίδια εποχή για περισσότερα. Έχει πολύ πράμα. Από εκείνη την εποχή έχω πολύ πράμα, αλλά δεν μπορώ να ακούω και συνέχεια τα ίδια....Αρχική απάντηση από thrasher Συγνωμη τι εχουν αυτα τα συγκροτηματα και δεν σου αρεσουν?Μηπως εισαι λατρης του ΝU metal και δεν το ξερεις?Για ακου system of a down,slipknot,korn....και ενα punk που μαμαει ////////green day Τι είναι το NU metal????
cherryman Απρίλιος 5, 2006 #60 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher Συγνωμη τι εχουν αυτα τα συγκροτηματα και δεν σου αρεσουν?Μηπως εισαι λατρης του ΝU metal και δεν το ξερεις?Για ακου system of a down,slipknot,korn....και ενα punk που μαμαει ////////green day @ who?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.