demizz26 Απρίλιος 2, 2006 Author #21 Απρίλιος 2, 2006 Να το κάνω λιανό να το καταλάβει και ο Darksaga.Το ενδιαφέρον που μπορεί να έχει ένας τέτοιος υπολογιστής για εμάς, δεν είναι το αν παίρνει windows ή όχι, ούτε σκοπός του thread είναι να παρουσιάσει έναν υπολογιστή αξιοποιήσιμο από εμάς στα σπίτια μας. Το ενδιαφέρον πατάει στο ότι πέρα από τους pc με τους οποίους παίζουμε με 100 fps το FEAR, υπάρχουν και άλλοι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται σε τομείς που αφορούν παραμέτρους πολύ πιο σημαντικούς από τα frames του FEAR.Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Bluegene της ΙΒΜ που χρησιμοποιείται για την κατανόηση σημαντικών βιολογικών διεργασιών (δλδ ιατρική έρευνα)."Blue Gene is an IBM Research project dedicated to exploring the frontiers in supercomputing: in computer architecture, in the software required to program and control massively parallel systems, and in the use of computation to advance our understanding of important biological processes such as protein folding."
DarkSaga Απρίλιος 2, 2006 #22 Απρίλιος 2, 2006 αυτά όλα είναι ξεπερασμένα χωράει αυτό στο κεφάλι σου?http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=78το παραπάνω link δείχνει τι θα πει ισχύς εν τη ενώσει και τι μάντρες κλάνει και ο ταχύτερος ακόμα μπροστά σε μερικά εκατομύρια home/personal PCzzz
greekfragma Απρίλιος 2, 2006 #23 Απρίλιος 2, 2006 αρα το θρεντ ανηκει στην κατηγορια National Geographic και Discovery Channel............οποτε η ολη κουβεντα γινεται ''φιλολογικα''.οκ.τοτε δεν εχω να προσθεσω κατι στο παρον θρεντ.εμαθα κατι χρησιμο σημερα για το οποιο δεν μπορω να εκφερω γνωμη.πανω σε τι μηχανηματα στηριζεται η SGI.
tolis861416003225 Απρίλιος 2, 2006 #24 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga συγνώμη παλικάρι μου αλλα τι πίνεις? δε μας δινεις λιγο???
demizz26 Απρίλιος 2, 2006 Author #25 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 02:06] αυτά όλα είναι ξεπερασμένα χωράει αυτό στο κεφάλι σου? http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=78 το παραπάνω link δείχνει τι θα πει ισχύς εν τη ενώσει και τι μάντρες κλάνει και ο ταχύτερος ακόμα μπροστά σε μερικά εκατομύρια home/personal PCzzz Μπορούμε να μιλάμε χωρίς ειρωνείες. Δε σε προσέβαλα Και το folding home και το fightaids τα γνωρίζω και πραγματικά :worship: :worship: :worship: Ευχαριστώ πάντως, ήσουν το κίνητρο να γραφτώ μόλις τώρα κι εγω στο folding@home μέσα από γνωστή ομάδα ελληνικού περιοδικού
sotiris Απρίλιος 2, 2006 #26 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga αυτά όλα είναι ξεπερασμένα χωράει αυτό στο κεφάλι σου?http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=78το παραπάνω link δείχνει τι θα πει ισχύς εν τη ενώσει και τι μάντρες κλάνει και ο ταχύτερος ακόμα μπροστά σε μερικά εκατομύρια home/personal PCzzz Το χεις ψάξει περισσότερο?Γιατί προσωπική μου άποψη είναι ότι καλό το grid computing, αλλά για χαβαλέ - δεύτερα project.Ναι εντάξει seti@home rulez, και έχουμε φτάσει σε πολύ μεγάλη δύναμη στο home pc σήμερα σε σχέση με πριν από 5 χρόνια, αλλά το θέμα είναι και τι ορίζοντες έχει η έρευνά σου. Δε νομίζω όλοι οι υπολογισμοί στον κόσμο να μπορούσαν να γίνουν από τα pc μας, δεν θα βγαίναν πια supercomputers.
demizz26 Απρίλιος 2, 2006 Author #27 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 02:21] δε μας δινεις λιγο??? Πατρινή Μαυροδάφνη!!
DarkSaga Απρίλιος 2, 2006 #28 Απρίλιος 2, 2006 Σωτήρηζ... τα superComputer δεν γίνονται για αυτό το λόγο μόνοούτε είναι δυνατό να σπάνε κώδικες η να παρακολουθούν κράτη με δανεικα tflops αν και κανένας δε σου εγγυάται οτι αυτή τη στιγμή δεν σπάω κάποιο κώδικααντι να ακούω το αρασιμπο....αλλα όταν δεν ξέρεις το distributed computing νομίζω κιόλας μπορεί να μην είναι έτσι οτι λες για να λες....κάτι σαν τις ευχες ενα πράμα.demizz26 με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται και πόσο χρονών είσαι?
demizz26 Απρίλιος 2, 2006 Author #29 Απρίλιος 2, 2006 Φίλε darksaga, είμαι 26 ετών, υποψήφιος διδάκτορας στη Νοσηλευτική Πανεπ. Αθηνών (το master μου ήταν στην Πληροφορική της Υγείας) και συγκεκριμένα κάνω διατριβή αναφορικά με τη χρήση HIS (Hospital Inform. Systems) για πραγματοποίηση επιδημιολογ. ερευνών.
Qlim4X Απρίλιος 2, 2006 #30 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSagademizz26 με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται και πόσο χρονών είσαι? Οχ εδώ αρχίζει το δούλεμα..Πάει τον φάγατε και αυτόν σαν και εμένα
ea6gka Απρίλιος 2, 2006 #31 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Οχ εδώ αρχίζει το δούλεμα.. Πάει τον φάγατε και αυτόν σαν και εμένα εσυ δεν τρωγεσαι με τπτ !!!!!
Chosen Απρίλιος 3, 2006 #32 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ναι 2000 και Xp. 95/98/Me δε νομίζω να παίζουν, λόγω παλιότερης αρχιτεκτονικής. Εμ.. πολύ απλά: όχι. Από σένα φυσικά, περιμένω να αστειεύεσαι. Από το άτομο όμως που έκανε το thread χωρίς καν να ξέρει τι είναι το SAS (μπορεί απλώς να τον εντυπωσίασαν τα specs του "PC" αυτού) και γιατί ο Itanium δεν μπορεί να τρέξει Windows (πέραν μιας συγκεκριμένης έκδοσης των 2003), περιμένω τα πάντα... Και για να έχουμε καλό ερώτημα, τα αξίζει τα μερικές χιλιάδες $$ που κοστίζει, ή μπορούμε να φτιάξουμε ελάχιστα αργότερο "PC" από το E-shop με το ένα τρίτο των χρημάτων;
Qlim4X Απρίλιος 3, 2006 #33 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka εσυ δεν τρωγεσαι με τπτ !!!!! μακαρι να ηξερα τι σας εχω κανει πια.......
demizz26 Απρίλιος 3, 2006 Author #34 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 05:41] Εμ.. πολύ απλά: όχι. Από σένα φυσικά, περιμένω να αστειεύεσαι. Από το άτομο όμως που έκανε το thread χωρίς καν να ξέρει τι είναι το SAS (μπορεί απλώς να τον εντυπωσίασαν τα specs του "PC" αυτού) και γιατί ο Itanium δεν μπορεί να τρέξει Windows (πέραν μιας συγκεκριμένης έκδοσης των 2003), περιμένω τα πάντα... Και για να έχουμε καλό ερώτημα, τα αξίζει τα μερικές χιλιάδες $$ που κοστίζει, ή μπορούμε να φτιάξουμε ελάχιστα αργότερο "PC" από το E-shop με το ένα τρίτο των χρημάτων; Είσαι πολύ απλά απαράδεκτος. Αμάαααν!! Δεν ήξερα τι είναι το SAS. Έγκλημα (τι θα γίνει θα με λιθοβολίσεις τώρα?) Είσαι εκτος μήκος κύματος όταν τα σχόλια που έκανα στο thread που υπονοείς αφορούσαν σύγκριση PCs εμπορικών με κοινό βασικό σκοπό το gaming. ΔΕΝ έκανα καμία σύγκριση του παρόντος με τα εμπορικά του eshop!! ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Ελα ντε όμως που δεν είναι καθόλου παράλογο να συγκρίνεις τον ΕΕ965 με τον FX60 ή το stacker με το λιαν λι... Αστα τα υπονοούμενα αυτά, δεν ταιριάζουν στο υφος του φόρουμ. ’νοιξα το θέμα σαν έναυσμα να γίνει κουβέντα και να μάθω κι εγώ περισσότερα. Εσύ φροντίζεις να το μαμήσεις το καημένο (LOL Ποιο το νόημα του thread; Γιατί υποψιάζομαι κάτι *πολύ* τραγικό... Επίσης, από τα χαρακτηριστικά που "μας παρουσιάζεις", τι κατάλαβες εσύ ο ίδιος Moderators που γίνονται FLAMERS είναι απαράδεκτο να υπάρχουν σε ένα φόρουμ σαν και αυτό που σε καμία δε θυμίζει κάποια του εξωτερικού που κάθονται τα αμερικανάκια και fanboys και σκοτώνονται... Και μην απαντήσεις σε παρακαλώ πολύ με ειρωνείες. Στο topic αυτό που εγώ άνοιξα παρακαλώ τους φίλους να μη γράφουν άλλο και να κλείσει γιατι ο "κύριος" "Διαλεγμένος" φροντίζει να το εκφυλίσει. Τα σχόλια δικά σας.
ea6gka Απρίλιος 3, 2006 #35 Απρίλιος 3, 2006 μα εσυ ο ιδιος εκφυλισες το thread σου ρε φιλε , κατσε λιγο και σκεψου τι εχεις γραψει και τι σου εχουν πει ατομα που ισως να ειναι επαγγελματιες στο χωρου αυτο , προσεξε εμεις ειμαστε χομπιστες αλλοι το κανουνε για να βγαλουν το ψωμακι τους, καταλαβαινεις οτι σιγουρα ξερουν κατι περισσοτερο.
darkCount Απρίλιος 3, 2006 #36 Απρίλιος 3, 2006 Η κατάσταση έχει φύγει εκτός ελέγχου πλέον. Παρακαλούνται όλοι να ηρεμήσουν για να μην χρειαστεί να φωνάξω τον Chuck Norris...
sotiris Απρίλιος 3, 2006 #37 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Εμ.. πολύ απλά: όχι. έντεχνα δεν ανέφερα τα 2003 που είχαν κάποιες ελπίδες νά χουν Itanium έκδοση Να βάλεις cluster με windows είναι σα να βάζεις στην f1 βενζίνη 95 οκτάνια για οικονομία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.