Jump to content

EXOS RELOADED ... (MODED)

Dagalidis

Recommended Posts

Bγάζεις την ''λαμα'' απο ενα ξυραφάκι ,και σε ενα σημειο οπου το heatspreader εχει κενο βαζεις μισο εκατοστο [το πολυ] την λαμα και αρχιζεις κοβεις γυρω γυρω , με προσοχη η ολη διαδικασια ειναι πανευκολη . Προσοχη κατα την τοποθετηση του block . Και οχι υπερβολικο σφίξιμο .

Αρχική απάντηση από DarkSaga

συμπέρασμα:και το exos κλέβει όσο μπορεί για σας ευχαριστήσει....

το συμπερασμα ειναι οτι το ΕΧΟΣ δεν αξιζει 300+ ευρω αλλιως ειναι μια χαρα.Και δεν το λεω επειδη ρωτησα καποιον στο φορουμ η εχω αυτη την εντυπωση το λεω επειδη το εχω δοκιμασει.

Οποτε θες μπορεις να φερεις τον επεξεργαστη σου να δουμε αμα παει λιγοτερο με το ΕΧΟΣ απο οτι με την δικια σου υδροψυξη Λευτερη

EXOS with CPU 200S(o Dag εχει 300G-καλυτερο) εχει σε Χ2 στα 2700 με 1.55 με αλλαγμενους ανεμιστηρες στα 7v(Coolermaster 8cm-ετσι για να καταλαβεις περι τινος προκειτε)

Με τον σενσορα 36-37 στο ΙΤΕ 39-41(παιζει αυτο).

Τα φαινομενα απατουν Λευτερη,οχι για ολα αλλα για το ΕΧΟΣ τουλαχιστον.η υδροψυξη περιοριζεται στην θερμοκρασια δωματιου,με καλυτερες υδροψυξεις δεν κερδιζεις τοσο οσο νομιζεις απλα με λιγοτερο θορυβο εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

Πηρες το ψυγειο μου...το εβαλες επανω(ελπιζω να εισαι οκ με τα ρακορ..οι σωληνες παιζουν ολοι παντως ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ),πηγες παραπανω????

ΔΕΝ νομιζω...

ΥΓ:δεν υποστηριζω την αγορα μου ασχετως αν μου στοιχισε μονο 80 ευρω απλα κουβεντα να γινεται.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 10:33]

Bγάζεις την ''λαμα'' απο ενα ξυραφάκι ,και σε ενα σημειο οπου το heatspreader εχει κενο βαζεις μισο εκατοστο [το πολυ] την λαμα και αρχιζεις κοβεις γυρω γυρω , με προσοχη η ολη διαδικασια ειναι πανευκολη . Προσοχη κατα την τοποθετηση του block . Και οχι υπερβολικο σφίξιμο .

Tην διαδικασία την γνωρίζω αλλά πρέπει να ξεπεράσω τις φοβίες που έχω για να το κάνω....

Θα τρέμει το χέρι μου οποσδήποτε.... :D

Οσο για το EXOS νομίζω ότι με κάπως καλύτερες αντλίες άπό αυτές που έχει θα ήτανε αστέρι για την ευκολία που σου προσφέρει στην εγκατάσταση....:T:

δεν είναι μεριά να το σχολιάσω απλά το διπλό που έχω μαμάει

είδα με το έξτρα μονό .5 C κάτω...

δηλαδή τπτ,δεν είχε κορεστεί το σύστημα μου

δεν κατηγόρησα το exos δεν σχολίασα τις επιδόσεις του

μου έκανε εντύπωση που μετράει και αυτό προς τα "κάτω"

όλα καλά είναι :T:

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 15:45]

Tην διαδικασία την γνωρίζω αλλά πρέπει να ξεπεράσω τις φοβίες που έχω για να το κάνω....

Θα τρέμει το χέρι μου οποσδήποτε.... :D

Οσο για το EXOS νομίζω ότι με κάπως καλύτερες αντλίες άπό αυτές που έχει θα ήτανε αστέρι για την ευκολία που σου προσφέρει στην εγκατάσταση....:T:

Δεν ειναι τπτ . Απλα πράγματα , :D Ψαξε κοιτα μια φωτό ξεπακακωμενου χ2 3800 και δες που ειναι τα ολοκληρωμενα <-- τι αποσταση απο την ακρη του ihs . απλα να μην μπει το ξυραφι παραπανω ... Αντε .

Αρχική απάντηση από DarkSaga

δεν είναι μεριά να το σχολιάσω απλά το διπλό που έχω μαμάει

είδα με το έξτρα μονό .5 C κάτω...

δηλαδή τπτ,δεν είχε κορεστεί το σύστημα μου

δεν κατηγόρησα το exos δεν σχολίασα τις επιδόσεις του

μου έκανε εντύπωση που μετράει και αυτό προς τα "κάτω"

όλα καλά είναι :T:

ειδες 5 κατω και μπορεις να ριξεις και στο συστημα 100-120 βατ ακομα χωρις να αλλαξει τιποτα..αυτο.

Για να πας πιο πανω θες -50(ευχομαι να σου παιζει αν το αποφασισεις).Ετσι παει.:D

Εντάξει για 3GHZ δεν υπάρχει περίπτωση να τα έχω αφού μόνο MAX SCREEN μπορώ να βγάλω ακόμη και τώρα που έχω νερό, ακόμη και μεγάλο Vcore που δοκίμασα....

2856 είναι αυτό που μπορώ να έχω σταθερά απ'ότι φαίνεται @ 1.55 vcore...

Eλπίζω όταν με το καλό βγάλω το καπάκι να πάρω 50-100 mhz σταθερά αλλά και αυτά μάλλον δύσκολα τα βλέπω...

Δεν πειράζει...

Μόλις έρθει και ο Conroe ολα θα στρώσουν....:D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.