Jump to content

ATHLON 64 3700+ + mobo?+ram?

manosone1416003187

Recommended Posts

Καλησπερα.Θα παρει pc ενα συγγενικο μου προσωπο,και ηθελα να ρωτησω.ΚΑταρχην εχω βρει αυτη τη cpu.Τη γνωμη σας.Δεν θα κλοκαρει.Αλλα πρπει να ειναι οσο πιο stable.Επισης θα μπει μια καρτα γραφικων,και ram 2x512.Aκουω προτασεις..:)

Αν δεν κλοκαρει οποια cpu και να παρεις δε θα εχει προβλημα αξιοπιστιας.Τωρα σε αυτα τα χρηματα o 3700+ ειναι η πιο τιμια επιλογη για ενα γρηγορο μηχανημα.Με μια απλη μητρικη με nf4 (δες καμια msi-gigabyte) κι απο οτι φανταζομαι χωρις sli κι ενα επωνυμο τροφοδοτικο απο 450w και ανω θα ειναι πληρως καλυμενος.Με μια 7600gt (αν διαθεσει τα ~200 ευρα της) θα εχει ενα μηχανημα ετοιμο για ολα.Οσο για μνημες εφοσον δε θα κλοκαρει παρε ενα ζευγαρι απλες μνημες στα 400mhz και ειναι οκ.Αν θελησει να τις ανεβασει ομως, πανω απο 215-220 δεν προκειται να δει στην καλυτερη περιπτωση.Mην περικοψει εξοδα ομως απο ενα καλο τροφοδοτικο, ειναι επενδυση.

Ti θα κανει το συγγενικο προσωπο το μηχανημα??

Αν και ο gfa3 σε καλυψε...

μνημες δες καποιες crucial ballistix που εχει το e-shop στα 137(νομιζω).ΤΟυλαχιστον ας εχει 2-2-2-6 στα 200Μηζ.

Τροφοδοτικο απλα να πω οτι ενα chieftec 360 κραταει ανετα εναν 3700 στα 3280...ποσο μαλλον στα default..

καλο θα ηταν να απεφευγες υπερβολες τυπου 550+ watt των 120-150€

(αν και απο οτι βλεπω δεν ρωτας για τροφοδοτικο)

Καλα κανατε και ειπατε απο τροφο.Το pc θα ειναι Internet,ripping,επεξεργασια ηχου-βιντεο-εικονας,και κανα game maybe.Συγκεκριμενς προτασεις απο δοκιμασμενες μιτρικες εχουμε?Επισης καποια αλλη προταση για χαμηλοτερη cpu?

Κατα τη γνωμη μου γι'αυτα που ζητας παρε Intel D (920,930 αναλογα με το ποσα διαθετεις).Δεν βρισκω λογο να πας σε AMD....Αν το μηχνημα ηταν για παιχνιδια o/c κτλ να πηγαινες σε AMD...Τωρα γιατι???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559915

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558211

Ειμαι αναμεσα σε αυτους.930 ειναι πολλα τα $$.Εχει κανεις να προτινει εναν απο τους 2?Αν ειναι ο intel,ας μου προτινει και μιτρικη.

αν πας σε ιντελ καλα θα ηταν να εκανες και λιγο oc....τα 2,8 του 920 μοιαζουν λιγα μπροστα στα 2,2 της ΑΜΔ.Αλλα ειναι καλος και αυτος...(ειναι και διπυρηνος βλεπεις)

Βεβαια θα δωσεις κατι παραπανω στο επεξεργαστη λιγα παραπανω στην μητρικη γιατι δυσκολα βρισκεις καποια μητρικη με 100€ που να σε καλυπτει(βλ ΑΜΔ)!

Επισης για επεξεργασια εικονας καλο θα ηταν να πηγαινες σε 2 γιγα....και οχι 1!

Το κλοκαρισμα δεν σημαινει απαραιτητα και ασταθεια...

Λιγη προσοχη και υπομονη θελει...

Το μεγαλο πλεονεκτημα του 920 σε σχεση με τον 3700+ ειναι οτι ειναι διπυρηνος και με ενα oc της πλακας θα τον πας 3,1 και δεν θα ξανασχοληθεις ποτε και φυσικα δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα ασταθειας.....Εγω δεν θα το σκεφτομουν καν...Τωρα για Μ/Β θα δωσεις κατι παραπανω οπως πολυ σωστα λεει και ο ΝTG...Αν θες πες μας ποσα χρηματα θα διαθεσεις να δουμε τι μπορεις να παρεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.