takismanou7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που λειτουργεί σαν STUDIO ηχογράφησης(Επαγγελματικό ή μη)??? Δηλαδή να φτιάχνω και να ρυθμίζω τη μουσική και να προσθέτω πάνω στην μουσική τους στίχους από το μικρόφωνο(ηχογραφώντας-τραγουδώντας) και να exportιζεται σε αρχείο ήχου..(πχ:σε MP3 κ.τ.λ.)....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Απρίλιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 κάτι τέτοιο υπάρχει είδη με το Nero burning rom για ηχογράφηση τώρα από κει και περά δεν είμαι του θέματος , είναι μάλλον για κάτι πρόχειρο και στα γρήγορα τώρα για studio δεν νομίζω να κάνει ..αναφέρομαι για το nero 7 τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Απρίλιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Ενα πολυ καλο προγραμμα για ηχογραφηση και οχι μονο ειναι το πχ Cubase SX 2 ή 3 της Steinberg με το οποιο δουλευουν και αρκετα στουντιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 1, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 ΟΚ! Ευχαριστώ...θα κοιτάξω και στο e-mule (το Cubase SX 2-3) και θα σου πω αν το βρω να το κάνω download!...Ξέρεις αν είναι ευκολο στη χρήση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Εριξα μια ματιά στο e-mule τώρα και μου βρήκε αρκετούς χρήστες με το cubase SX 2...Αλλά κάπου κολλάω...Μου βγάζει και με 1,55Gb και με 205Μb..Ποιό μου προτείνεις να κάνω download??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Απρίλιος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Για την απλη δουλεια που το θες δε νομιζω να δυσκολευτεις και πολυ αλλα γενικα ειναι ''δυσκολο''.Το προγραμμα δε νομιζω να ειναι freeware οποτε καλυτερα να μη λες απο που θα το ''αγορασεις''.,Το cd που εχω εγω ειναι γυρω στα 550 mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Kοιτα και το propellerheads reason 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Απρίλιος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas [Χθες, στις 23:26] Kοιτα και το propellerheads reason 3.0 Ναι ναι το reason είναι από τα κορυφέα@Takismanou7 για να κάνεις τη δουλειά ενός στούντιο θα πρέπει να δουλέψεις μια σειρά από προγράμματα όπως cool edit για να προσθέτεις (μιξαζ) όπου σου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύεις και με layers,mix maister και διάφορα άλλα βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 2, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 ΟΚ!Ας ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρω!!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παίδες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Τελικά πολυ καλό το Cubase SX2!!! Βέβαια ακόμα δεν το χειρίζομαι καλά....Αλλα που θα πάει....θα το μάθω!! Thanks DJ netrino που μου το πρότεινες και φυσικά κ τους υπόλοιπους που βοήθησαν!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 4, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Ξέχασα κάτι...Ποια είναι η πιο αναβαθμισμένη έκδοση του cool edit??? Επίσης,υπάρχει freeware???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 9, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 CoolEdit - ειναι απλο κι ευκολο και ερασιτεχνικο. οχι δεν ειναι freeware, so p2p, torrent, warez κλπ θα βρεις. Εγω εχω την 2.0 εκδοση. Το cubase ακομα δεν καταφερα να μαθω να το δουλευω. Πολυ καλο, αλλα δυσκολο. Σαν το photoshop ενα πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 13, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Ok!Thanks...Θα δώ τι μπορώ να κάνω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.