JaguarOne Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Ανοίγω σήμερα το winfast και καθώς ψάχνω για τπτ ενδιαφέρον πέφτω σε κανάλι ΣΚΑΙ... wtf λέω πάω πίσω βλέπω ALPHA κανονικα.... κάθομαι και το χαζεύω λίγο, ενδιαφέρον φαίνεται, πολλά ντοκυμαντερ διαφημίζει και εκπομπές τέτοιου χαρακτήρα...ένα γρήφορο google και βρίσκω τα εξής ενδιαφέρονταhttp://www.naftemporiki.gr/news/story.asp?id=1169431http://www.myworld.gr/browse/17498http://blogs.gr/hellastv/Το Winfast PVR μου το έβγαλε σε αυτη τη συχνότητα 775250000 Ηzλέτε να αρχίσω να βλέπω τηλεόραση πάλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Απρίλιος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Παιδια εχω την εντύπωση οτι ο Αλαφούζος αγόρασε και το Seven απο τον Μπατατουδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Έρχεται το ΣΚΑΪ TV Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η αναμόρφωση του ΣΚΑΪ TV, που θα βγει στον αέρα από τη συχνότητα του υπάρχοντος SMART TV OOOOXIIIIIIIII Kαι εγω απο που θα γραφω πλεον vidoclips ελληνικα :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Απρίλιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Γιατι έβαζε το Seven βιντεοκλιπ και μάλιστα ελληνικά;:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Δεν ξερω για το Seven, αλλα το Smart TV ειχε 23 ωρες το 24ωρο ελληνικα βιντεοκλιπς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 E, απο τουδε θα γραφεις ντοκιμαντερ. Πολυ καλη κινηση παντως, θα αρχισω να βλεπω TV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- E, απο τουδε θα γραφεις ντοκιμαντερ. Πολυ καλη κινηση παντως, θα αρχισω να βλεπω TV... Ντοκυματερ γραφω μονο απο το φιλμνετ περι ωρας 2 το βραδυ. Συνηθως για τις αναπαραγωγικες ικανοτητες των μπλε χταποδιων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Απρίλιος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Παντως αυτο που εχω δει είναι οτι βάζει ο ΣΚΑΪ τιβι, ντοκιμαντέρ για αεροσκάφοι και γενικά την εξελιξη τους. Επιτέλους και ένα καναλι που σκεφτεται του λατρεις των αιθερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos OOOOXIIIIIIIII Kαι εγω απο που θα γραφω πλεον vidoclips ελληνικα :cry: Gtv όλη μέρα και Τηλε’στυ αργά το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Απρίλιος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Εαν εχετε ΝΟΒΑ εχει το discovery φοβερό και το Travel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αν δεν παιζει Καλομοιρα-Χρυσπα-Μαρω δεν θεωρειται καναλι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.