Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Link: http://www.spinet.gr/glossomatheia/Πώς μπορώ να το τρέξω στο SUSE παιδια ; Το εχει κανει κανεις σας ;Δοκιμασα με wine αλλα βγαζει errors ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Nope, ούτε εγώ τα κατάφερα, κατάφερα να το σεταρω αλλά δε μπορούσα να γράψω Ελληνικά στον editor.Απο VM τη τρέχω πλέον, σπάνια τη δουλεύω έτσι και αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Βασικά τα ελληνικά του δεν ξέρω κατά πόσο σετάρονται, δεν έχω σετάρει το wine για ελληνικά, φαίνεται να παίζει πάντως: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Σωτο εχω το wine αλλα βγαζει errors... cedega δεν εχω για την ακριβεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.