No Quarter Απρίλιος 1, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Ναι καλούτσικα παίζω όταν δεν είμαι απασχολιμένος να λέω τους στοίχους στον τραγουδιστή, να δείχνω αλλαγές στον μπασίστα, να κάνω σήμα στον drummer πότε είναι να μπεί και να φωνάζω (λάθος ) ακορντα στον (υποφαινόμενο) πιανίστα και ολα αυτα κατα την διάρκεια του κομματιού. Μιλάμε για τρελό multitasking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 1, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Εγώ φταίω που πρέπει να γυρνάω σελίδες πάνω στο ρεφραίν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
music4u Μάϊος 2, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 Ελληνικές παρτιτούρες πιάνου υπάρχουν με πληρωμή σε μερικά siteswww.nakas.gr από 1 ευρώwww.partitoura.gr με 5 ευρώwww.pianoteacher.gr με 3.85 ευρώΣτο νάκα αυτές με 1 ευρώ είναι λίγο ετεροχρονισμένες στα άλλα 2 υπάρχουν και νεότερες όπως και δυνατότητα παραγγελίας.Αν υπάρχει και κάποιο άλλο που δεν έβαλα ας με συμπληρώσει κάποιος!Δωρεάν χλωμό να βρείτε ανοίγουν και κλείνουν ξαφνικά διότι είναι παράνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
music4u Αύγουστος 30, 2010 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Ελληνικές παρτιτούρες πιάνου υπάρχουν με πληρωμή σε μερικά siteswww.nakas.gr από 1 ευρώ www.partitoura.gr με 5 ευρώ www.pianoteacher.gr με 3.85 ευρώ Στο νάκα αυτές με 1 ευρώ είναι λίγο ετεροχρονισμένες στα άλλα 2 υπάρχουν και νεότερες όπως και δυνατότητα παραγγελίας. Αν υπάρχει και κάποιο άλλο που δεν έβαλα ας με συμπληρώσει κάποιος! Δωρεάν χλωμό να βρείτε ανοίγουν και κλείνουν ξαφνικά διότι είναι παράνομα. Πάμε για καμιά ομαδική αγορά από τα παραπάνω sites και μετά να τις μοιραστούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johntabs Νοέμβριος 7, 2014 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 music4u μπηκα στο partitoura.gr και ειδα οτι εχει ριξει τις τιμες, και η καθε παρτιτουρα εχει 2.99 ευρω. Εχει κατεβασει κανεις απο το συγκεκριμενο site να μου πει τη γνωμη του, γιατι βλεπω ενδιαφεροντα κομματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.