Jump to content

water work in CM Stacker(STC-T01)

gkhack

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από format c: [Χθες, στις 21:30]

Πολύ καλό αυτό, το πλεξυ έτσι όπως το έφτιαξες είναι καλλίτερο από το έτοιμο παράθυρο, υπερβολικό βλέπω μόνο το ανεμιστήρι στο παράθυρο γιατί η κάρτα είναι στο ρεύμα αέρος που δημιουργείται από το ψυγείο και τα fans εξαγωγής. Μπράβο πάντως, πολύ καλό το stackeraki, φαίνεται ότι τα καταφέρνεις πολύ καλα, θα δούμε κι' άλλα mods?

off topic: αυτά στο καλοριφέρ, κάλτσες είναι; :)

ναι φιλε format c ειναι λιγο υπερβολικο το πλαινο fan αλλα η καρτα που ειχα δεν ειναι η τωρινη ηταν με παθητικη ψυξη και δεν μου αρεσαν η θερμοκρασιες της αλλα απο την αλλη ειχα παρει φορα κι εκοβα εκοβα εκοβα χα χα χα...

ευχαριστω παντος για τα καλα σου λογια και ναι τωρα που πειρα φορα πιστευω να φτιξω κι αλλο

off topic: αυτά στο καλοριφέρ, κάλτσες είναι; :)

τρομερη παρατιρικοτητα:o :o :o

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 21:50]

Γιατι, μεγαλη η χαρα υης αγορας...αλλα ακομα μεγαλυτερη της δημιουργιας...ποσο μαλλον μια ευστοχης δημιουργιας οπως αυτης!!!

Πολυ ωραιο το εκανες gkhack....και εις ανωτερα...:D

Η μονη ενσταση που εχω ειναι οτι εκλεισες την τρυπα του αερα με το πλεξυ αμμοβολης....:D

φιλε βασιλη να σ'ευχαριστισω ακομη μια φορα για τις πληροφοριες καιγια τα καλα σου λογια

το πλεξυ αυτο ειναι προσωρινω πιστευω σε λιγες μερες να το αλλαξω με αλλο

παντος εχω φροντισει να μην κλεισω τις τρυπες του πλαινου δες..10003918ns.jpg

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 08:41]

Τι block, ψυγείο και αντλία έχεις?

Οι σωλήνες TYGON?

block -danger den

ψυγειο- Black Ice Pro 240 Dual Fan

αντλία-Hydor L-30

σωλήνες-του 1 ευρω απο σπυρου πατση

Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο σου :)

Βάζεις ιδέες σε όσους έχουμε stacker, ότι τελικά το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο :T:

Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση: το πλαϊνό του κουτιού (είναι από αλουμίνιο νομίζω) με τι το έκοψες?

το έχεις κόψει (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται) πάρα πολύ ωραία, χωρίς ατέλειες κλπ. :)

Eγω παντως το μονο δεν μου αρεσει απο το φοβερο σου mod ειναι οτι καλυτερα το πάινο να μην το εκοβες το σο μεγαλο οστε να μην φαινονται τα 5,25¨ drives,γιατι το ασχημενουν λιγο.Πιστευω θα ηταν πολυ πιο ωραιο!(αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα:(

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 10:28]

Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο σου :)

Βάζεις ιδέες σε όσους έχουμε stacker, ότι τελικά το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο :T:

Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση: το πλαϊνό του κουτιού (είναι από αλουμίνιο νομίζω) με τι το έκοψες?

το έχεις κόψει (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται) πάρα πολύ ωραία, χωρίς ατέλειες κλπ. :)

καταρχας να σε ευχαριστισω για τα καλα σου λογια

το πλαινο ειναι απο αλουμινιο και σχεδιαστικε και κοπικε απο την μεσα πλευρα για να μην γινουν σημαδια το κοψιμο εγινε με σεγα;)

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 10:47]

Eγω παντως το μονο δεν μου αρεσει απο το φοβερο σου mod ειναι οτι καλυτερα το πάινο να μην το εκοβες το σο μεγαλο οστε να μην φαινονται τα 5,25¨ drives,γιατι το ασχημενουν λιγο.Πιστευω θα ηταν πολυ πιο ωραιο!(αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα:(

ευχαριστω κι εσενα φιλε thrasher.

τωρα οσον αφορα το κοψιμο ανακαστικα το κοψιμο επρεπε να φτασει μεχρι τα 5'25 για 2 λογους

1) επρεπε το κοψιμο να αφερεσει ολο τον κυκλο που υπηρχε στο πλαινο και ειναι αρκετα μεγαλος

2)και αφου εγινε αυτο το σχημα επρεπε να ειχε μια συμετρια :rolleyes: :rolleyes:

ειναι ενας ανεμιστηρας που προσαρμοζεται στο κενπο διπλα στη μητρικη,εκει που εχεις περασει τα καλωδια.Ειναι οριζοντιος και εχει κυλινδρικη μορφη.αλλα απο οτι βλεπω ειναι περιτος φιλε μου!www.coolermaster.com;) ;)

Αρχική απάντηση από athlon=greek [Χθες, στις 21:50]

ειναι ενας ανεμιστηρας που προσαρμοζεται στο κενπο διπλα στη μητρικη,εκει που εχεις περασει τα καλωδια.Ειναι οριζοντιος και εχει κυλινδρικη μορφη.αλλα απο οτι βλεπω ειναι περιτος φιλε μου!www.coolermaster.com;) ;)

ok το ειδα απλα δεν το'χα προσεξει γι'αυτο και δεν γνωριζα και το τι ειναι

:( :( :(

λιγη υπομονη και σε κανα δυο μερες καινουργιες φοτο με μερικες μικρο αλλαγες.

θα'χα τελειωσει αλλα εμεινα απο τροφοδοτικο τα'παιξε και περιμενω τον αντικαταστατη του!!

:) :)

περασαν οι 2 μερες και δεν ανεβασα φοτο τι συμενη αυτο...

οτι το καψα μαμοτο μου παει το τροφοδοτικο παει και το μαδερμπορτ

τωρα περιμενω τα φρεσκα και τοτε θα ανεβασω τις καινουργιες φοτος μαζι με τις μικροαλλαγες που ξεκινισα να κανω....:tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από athlon=greek [Χθες, στις 20:48]

τα fornt panels εχουν κωδικο:AFP-U02 και λεγονται:ALLOY FRONT BEZEL;Αν ναι τα εχω βρει στα μυλτιραμα να τα παρω για να τα βαλω στο δικο μου stacker!

γινε λιγο πιο σαφης για να καταλαβω..

Αρχική απάντηση από athlon=greek [Σήμερα, στις 14:39]

τα βρηκα στα μουλτιραμα τα πανελ που καλυπτουν τα cd-dvd μεσα σε πλαστικο καλυμμα με κωδικο απο πισω τους γραμμενα τα στοιχεια που σου αναφερω!

ναι αυτα ειναι φιλε μου και παιζουν σε 2 χρωματα μαυρο & αλουμινιο και κοστος κοντα στα 8ευρω!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.