Athens2004 Απρίλιος 11, 2006 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Ωραιος φίλε , πολύ καλή δουλειά έκανες. Με τι έκοψες το πλαινό είπαμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 11, 2006 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ωραιος φίλε , πολύ καλή δουλειά έκανες. Με τι έκοψες το πλαινό είπαμε ? σεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkhack Απρίλιος 12, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ναι με σεγα.. ευτιχως που εχω κι εσας κι απαντατε τωρα που εχω προβλημα thanx D.J.allexxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkhack Απρίλιος 12, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 αλλα που θα παει παλυ με χρονια με καιρους παλυ θα το φτιαξω το τροφοδοτικο αντικατασταθηκε με HIPER 580 BLUE κυριοι μια λεξει μονο ειναι ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 12, 2006 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από gkhack αλλα που θα παει παλυ με χρονια με καιρους παλυ θα το φτιαξω το τροφοδοτικο αντικατασταθηκε με HIPER 580 BLUE κυριοι μια λεξει μονο ειναι ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙ Ακριβώς όπως το είπες είναι!!!!! Είναι τέλειο σε όλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkhack Απρίλιος 12, 2006 Author #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ετσι μου'ρχετε να το αφησω απ'εξω να φενεται χα χα χα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 12, 2006 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Μπραβο ρε παλικαρε....πολυ καλο αποτελεσμα.Ποσους δισκους χρησιμοποιεις και που τους εβαλες? (δεν φενονται καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 17, 2006 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 από θόρυβο αν κλείσεις όλα τα "φουρφούρια" πως είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkhack Απρίλιος 19, 2006 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 σορυ για την αποχη απο το ποστ αλλα λογο σοβαρου οικογενειακου προβληματος δεν μπορω να απαντω συχνα. τωρα σκληρους εχω μονο ενα 250αρι και βρισκετε σε θεσει 5'25 και απο θορηβο το μονο που ακουγετε και μη γελασετε ειναι το φαν του τσιπσετ το οποιο νομιζω οτι βρηκα τον αντικαταστατη του αλλα ειπαμε δεν εχω καθολου χρονο αυτη την περιοδο. ελπιζω συντομα να τελειωσουν ολα και να ασχολειθω λιγο και να σας παρουσιασω καινουργιες φοτος με τις μικρο αλλαγες που εχει υποστει το κουτι!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.