Lewnidas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Ρε παιδια εχω τρελλα8ει ,,οποτε απενεργοποιω το firewall μου πεταγονται καμια δεκαρια ιοι σπαιγερς κτλ,για να ειμαι ειλικρινης χρησιμοποιησα ενα τελεφτεο πατς για validitiaon tool το οποιο δεν εκανε τιποτα συγκεκριμενα sto windows update ολο μου ειναι off oti kai να κανω,υπαρχει περιπτωση να μου κανει καποια επι8εση η μικροσοφτ μετα τη παρανομη κινηση που εκανα? Εχω βαρε8ει να κανω φορματ διοτι ολα τα προβληματα με τους ιους μου δημιουργουνται μετα απο το update pou kanv toy validiation tool poy kanω Αναγνωριζω οτι μιλαω για οχι νομιμες διαδικασιες και οτι μπορει να σβηστει το ποστ μου απλως 8α η8ελα μια γνωμη διοτι to pc cillin 2k6 kai to spybot olo viruses kai spyware moy briskoyn kai μαλιστα το κουφο ειναι οτι μου ερχονατει και κατι μικρα .exe αρχεια τα οποια εγκα8ιστονται στο c: απο μονα τους και η επι8εση συγκερκιμενα αρχιζει οταν απενεργοποιω το φαιργαλ η το αλλαζω απο χαι σε μεντιουμ .αν υπαρχει καποια λυση 8α με βοη8ησετε πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Αγόρασε το αντίγραφο των windows xp, πέρνα το avast και ένα firewall και ούτε ιούς θα έχεις ούτε spyware ούτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.