Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Ε κάτι πάει στραβά τότε γιατί και μια κάρτα να δουλεύει μόνο στο 3δ μαρκ, δεν είναι και default speeds, είναι 680 πυρήνα από 575 αν θυμάμαι καλά, και 980 από 900 μνήμες θα έπρεπε να έχει σίγουρα ψηλότερο από μια 8800 (θεωρητικά)...

Συγνώμη για το :offtopic2: έχει δει κανείς κάποιο guide για αρχαρίους στο στήσιμο του CF?

Το googlara αλλά δεν βρήκα κάτι λεπτομερές (φαντάζομε γιατί δεν είναι σύνθετο, αλλά μήπως δεν κάνω κάτι κραυγαλέο).

Σήμερα αγόρασα την Asus 4890 και στο 3dmark06 βγάζει 13137 χωρίς να πειράξω τίποτα με drivers catalyst 9.4.Μήπως θα έπρεπε να βγάζει περισσότερο??Πρίν με μία 3870 εβγαζα καπου στα 11500.να έχω καπου πρόβλημα?

testf.th.jpg

φίλε cromdimitris, θέλει μεγαλύτερη συχνότητα ο επεξεργαστής σου για να ξεδιπλώσει την δυναμή της η 4890. Δες αυτά τα τεστ που έκανα για να καταλάβεις : stocksingle.th.jpg και 4ghzsingle.th.jpg

η μόνη διαφορά στις 2 φωτο είναι η συχνότητα του επεξεργαστή (2790 vs 4000)

τα συμπεράσματα δικά σου. Αν ανεβάσεις τον επεξεργαστή σου, θα έχεις πολύ καλύτερο score, πόσο μάλλον αν ανεβάσεις και την κάρτα γραφικών σου. Αν θες, άνοιξε ένα νέο thread να σε βοηθήσουμε να το κάνεις :daisy:

Ανεβασα την cpu στα 2900 Mhz και λιγο την κάρτα το αποτέλεσμα μου φάνηκε καλό.Αλλά ειναι ασφαλες να το δουλευω μόνιμα εκεί?Ο επεξεργαστης σε idle είναι περιπου στους 50 βαθμους και σε full load περίπου 58.Να βάλω καποια αλλη ψύχτρα?ποια προτείνετε?

3dmark2.th.jpg

Να και ενα απο εμενα με την πλατφορμα του Kenzo και την καρτα μου χωρις καθολου oc...

http://img2.imageshack.us/img2/1530/capture3vso.jpg

και ελπιζω αυριο να ανεβει πολυ ακομα λογο αυτου

http://img231.imageshack.us/img231/3913/0428.jpg

vista vs XP

και είναι en-Lite-d XP (ούτε IE δεν έχουν)

καλα κιαλλοι μας ειπαν οτι εχουν lite-xp και με λειτουργικο ενος χρονου που ηταν 24/7 εβγαζα πολυ καλυτερα σκορ απο τα "tweaked" windows.

και με λιγοτερα ρολογια

Τελικά είναι αυτό που έγραψε και ο Ανέστης 1-2 σελίδες πριν για το που δουλεύει το cpu με το 06.

Εγώ με Q9650 στα 3960, με την 260 λίγο ανεβασμένη είμαι κοντά 19,5κ, θα ανεβάσω να σπάσω το 20άρι. Και ο ι7 που φαντάζομε είναι πιο δυνατός, υστερώντας 800 mhz χάνει τόσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.