Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Τι εννοούμε από τα παρακάτω;;

(Redirected from LOD)

* Diablo II: Lord of Destruction, an official expansion to the computer game Diablo II.

* Law of Demeter, a design guideline for developing software.

* Legacy of Darkness

* Length on deck, a measurement of a ship over the deck from forward deck to the transom.

* Level of detail, a computer graphics technique to adapt the detail of the displayed 3D object to the user needs.

* Legion of Doom

* Length of day

* Limit of detection

* Linking Open Data

* Line of dance in Ballroom

* LOD score, logarithm of odds.

κάποια εξήγηση ....παλαιά λέγαμε για Vista vs XP, για διεργασίες στο backround, για performance settings στο CCC....

http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=12&teamId=0&userName=&gpu=Radeon+HD+4870X2+(1916)&numberOfVideocards=1&cpu=Core+2+Q6600+(2.4Ghz)+(15814)&chipset=&model=&manufacturer=&minScore=&maxScore=&gpuId=1373&cpuId=919&chipsetId=0&modelId=0&manufacturerId=0&offset=0&displayAdvanced=false&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=&minTotalPoints=

Παρ' ολα αυτα τα αποτελεσματα που αναφερα με screenshots ΔΕΝ ειχαν να κανουν με καποια "tips" του RivaTuner ή κτλ κτλ ......Φυσικα αν εχει να αναφερει καποιος γνωστης αυτα τα Tips ......xexexe με ενδιαφερουν και εμενα ;):D:happy2:

Γιαυτό απογοητεύομαι ρε στράτο....χωρίς τιπσ κτλ. 21500!!!! και γω μόλις 19700 ...κοντά 2000 πόντοι !!! ε σου ρχεται κάπως....

το cpu score σου είναι 5500 με τον Q9550 στα 3,8 ενώ το δικό μου είναι στα 5000 με τον Q6600 στα 3.6....γιαυτό σου ζήτησα να τεσταρεις λίγο ρίχνοντας στα 3,6....τόσο πολύ να παίρνει πάνω της η κάρτα για 200 ΜΗζ;;; κάντο σε παρακαλώ όταν μπορέσεις...

Λογικά και στα ίδια clocks θα σου ρίχνει στο cpu score λόγω fsb και cache. Πες ακριβώς ρολόγια και στην vga να το τρέξει μια με ακριβώς τα ίδια και να δούμε τι θα δούμε...

Φιλε sstav εκανα λοιπον την επιθυμια σου προκειμενου να σε καθ'ησυχασω.....

Λοιπον στο παρακατω screenshot αναφερω πως τελειωσα το bench 3DMark06 σε Vista SP1 32bit , με drivers Xtreme-G_Catalyst_8.10 , σε μια 4870Χ2 ASUS TOP με default ρολογια και χρονισα τον Q9550 στα 3.6GHz = 8X450X333 ;)

Χρηση πιθανον tips ΔΕΝ εγινε γιατι πολυ απλα ......δεν τα γνωριζω.....χεχεχχε :D

Βλεπεις λοιπον βαση με το προηγουμενο τεστ που εκανα πως ΟΝΤΩΣ τα 200MHz διαφορας στον επεξεργαστη μου εχουν αρκετα αισθητη διαφορα.....;)

post-981-1416073710,5959_thumb.jpg

45nm vs 65nm @ cpu score στα ίδια ρολόγια σημειώσατε 1 και με διαφορά

Η κάρτα σου επίσης πρέπει να είναι κλοκαρισμένη από μάνα της ή κάνω λάθος?

edit: vista sucks στο 3dM06

@3816 τον Q6600 μου έχω 5950 cpu score

@4246 τον Q6600 μου έχω 6690 cpu score

XP FTW!!!

H καρτα ειναι απο την "μαμα" ASUS σε αυτα τα ρολογια ......εξου και η ονομασια της ως "TOP"......;)

Φυσικα τα BIOS της "ASUS TOP" μπορουν να "φορεθουν" ΑΝΕΤΑ σε οποιαδηποτε 4870Χ2 με hynix RAM ;)

thanx m8

Εχεις και τα ρολόγια ψηλότερα λόγω ASUS top ...τόσο βγάζει και ο angel f....είναι χίλιοι πόντοι περίπου.... λόγω PCIExpress1 vs PCIExpress2 στα χ16;;;; Ισχύει ότι PCIExp1x16=PCIExp2x8;;; Παίζει τον ρόλου του βέβαια αλλά...

junior: παει ο Q στα 4,2 με αέρα και benchareis!!!?????

Υπαρχουν αρκετοι "παραμετροι" ωστε να εχεις οντως το υπαρχον πολυ καλο αποτελεσμα..... Εισαι με μητρικη οπου εχει P35 και εχω X38 , PCIe 16 vs PCIe-v2 16 , 45nm vs 65nm κτλ κτλ....... Εισαι μια χαρααααααααααα:yu::yu::meeting:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.