Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

για πες φιλε hipro5 τι αλλο απενεργοποιεις.... ( μπας και δουμε κανενα βαθμο παραπανω:cry::cry:)

Γενικά στα bench ΠΑΝΤΑ παίζουμε με LOD (εκτός από το Crossfire και 2k6 που ΔΕ δουλεύει το LOD).

LOD σε κάρτες NVIDIA βάζουμε απλά με το Rivatuner......Οι ATI τώρα σε CrossFire είναι μπέρδεμα και ΠΡΕΠΕΙ να μπει κάποιος στη registry.....

Τέλος πάντων, επειδή είναι αρκετά, λέω ν'ανοίξω ένα Θέμα με περισσότερες λεπτομέριες επί τούτου για να γράφουμε το τι ανακαλύψαμε ο καθένας μας, γιατί εδώ μέσα θα "χαθεί".... ;)

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Γιώργο,καλό θα ήταν ένας οδηγός, πιστεύω θα βοήθαγε πολύ κόσμο (και την ΗΟΤ μαζί :D ). Το LOD στις ΑΤΙ δεν γίνεται από το ΑΤΙ tray tools?

Οι ATI τώρα σε CrossFire είναι μπέρδεμα και ΠΡΕΠΕΙ να μπει κάποιος στη registry.....

γίνεται και απ το atitray tools και απ το atitool απ ότι έχω δει αν δεν κάνω λάθος

Σαν πολύ τάση δεν του εχεις δώσει του επεξεργαστάκου? :p Παραπάνω δεν πάει η gt? :p

niah.

ετσι και αλλιως μονο για benches του δωσα ρευμα.

σε 24/7 τον εχω στα 2.8 με stock voltage!

η GT για καποιο λογο μολις ξεπερασω αυτα τα νουμερα αρχιζει τα κολληματα!

περιεργο γιατι παλιοτερα(πριν 2 μηνες) ανεβαινε αρκετα παραπανω:hm::hm::hm:

niah.

ετσι και αλλιως μονο για benches του δωσα ρευμα.

σε 24/7 τον εχω στα 2.8 με stock voltage!

η GT για καποιο λογο μολις ξεπερασω αυτα τα νουμερα αρχιζει τα κολληματα!

περιεργο γιατι παλιοτερα(ριν 2 μηνες) ανεβαινε αρκετα παραπανω:hm::hm::hm:

Πληροφοριακά η galaxy έχει 2χ6pin για ρεύμα και είναι πολύ ενδιαφέρον για να παίξεις καλλύτερα.Εχω δεί δυο απο αυτές κοντά στα 800 αλλά μόνο για σκόρ,οχι για κάθε μέρα.

που παω και γω ο καημενοc.-

>64241nl6.th.png

Πάντως η gt πάει ακετά καλά αν σκεφτείς οτι οι περισότερες gt δύσκολα φτάνουν εκεί που είσαι εσύ

Πάντως η gt πάει ακετά καλά αν σκεφτείς οτι οι περισότερες gt δύσκολα φτάνουν εκεί που είσαι εσύ

οταν ο dubber φτανει 760 πυρηνα το δικο μου τι να πει :bye:....

"τοιχος" η μη επαρκης ψυξη?

για vmod δυσκολα το βλεπω...:fist:

• 2 weeks later...

11k

11040mj3.th.jpg

yay!:p

ναι για μενα ειναι "huge" thing.

ναι ο επεξεργαστης εφαγε πολλα βολτ,οπως και οι μνημες(3)

η καρτα τελικα "πηρε χωρις αντιρησεις και ενδοιασμους "voltmod.

δεν δοκιμασα παραπανω ,απο την "κλασσικη" μου ρυθμιση που ειναι δοκιμασμενη και ακρως σταθερη.

οποια βοηθεια/σχολιασμος/ιδεες ...

δεκτες 24/7.

Wow! Ρε συ, το athlonάκι ρααα! Με λιγότερο ρεύμα δεν παίζει εκεί? Είμαι περίεργος τι θερμοκρασίες να είχε...

45!

το PWM ειχε βγαλει κατι απιστευτες θερμοκρασιες.

αλλα επειδη ειχα ριξει το multi,ο επεξεργαστης δεν ανεβασε πολυ ζεστα!(38-39 εχω κανονικα)

οι μνημες μου ξερει κανεις μεχρι ποσο αντεχουν?ρευμα/fsb.

ναι ξερω καθε μια ειναι μοναδικη μπλα μπλα.

απλως θελω μια "ονομαστικη" τιμη μην καθομαι και ξεψειριζω 1-1 τα mhz.

Με τέτοια timings πάντως οι μνήμες σου δέν θα ανέβουν :giveup:

βασικα θα δοκιμασω με πιο χαλαρα timings για 265....

ειδωμεν.

παντως αφου πλεον καταφερα να ξεπερασω τα 11Κ(απο τα 9.5 που ειναι default),δεν ξερω τι "στοχο" να βαλω!

ισως με μια δευτερη 8800GT:tongue:

ειδωμεν.

παντως αφου πλεον καταφερα να ξεπερασω τα 11Κ(απο τα 9.5 που ειναι default),δεν ξερω τι "στοχο" να βαλω!

καινουργιο Pc:innocent:

οτι θα εβγαζες 11κ με 939 ουτε που θα το φανταζομουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.