Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

lol , τωρα το ειδα...

ναι οντως αυτο ειναι , θυμαμαι και με τον mariosalice που γινοταν το ιδιο πραγμα

γιατι λαθος link ? και την αλλη φορα ετσι το ειχα ποσταρει! τωρα διαβασα αυτο που λεει.. θα το ξανα κανω με τους driver που δινει συντομα!

α οκ , θα βαλω την free version και θα ξανα κανω το bench. mod σβηστε το ποστ με το λαθος link

edit: και με την free εκδοση βγαζει αυτο για τα drivers.. τελος παντων τωρα δεν θα κατσω να βγαζω/βαζω drivers εφοσον αυτοι που εχω ειναι μια χαρα

Έκανα και εγώ benchmark με την έκδοση 2006.Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι τα εξείς:CPU Q6600

MOBO ASUS P5E WS PRO

MEMORY 4x1 GB 1066mhz kingston HYPER X

GRAPHICS 2x3870

HARD DRIVE 250GB

Έβγαλα 13000 και κάτι ψιλά.Πιστεύω ότι είναι πολύ χαμηλό σκορ.Μήπως κάνω κάτι λάθος?Ειδικά ο επεξεργαστής έδωσε 3800?Γιατί τόσο χάλια?Θα επισυνάψω και τα ακόλουθα έξι αρχεία γιατί δεν ξέρω πως να ανεβάσω σε εικόνα.Δεν έχω σύνδεση σπίτι και τα μεταφέρω στο φλασάκι.

Επισύναψη αρχείου:

πατα.........η πατασ το κουμπακι IMG κατω απο το SIZE......και δινεισ to link

απο την photo....

New GFX in da house...!

eo2ft3wbz2mpum08rkdz_thumb.jpg

Palit 8800gt. Καλούτσικη μου φάνηκε! Ίσως πάει κι άλλο.

Έχω φαγωθεί βέβαια να δω τι κάνουν και οι νέες gts.

Μάλλον θα τεστάρω μία μεσα στην βδομάδα για χάρη του ΑΝ7 :p

oxi.......μη του την δωσεις..απο τοτε που πηρε τον quad μου για τεστ , βλεπει 2 πυρηνες :p

Εγώ φταίω μωρέ που με 2.5vpll και 1,9vcore με νερό την άκουσε? :hehe:

Πάρε την μπανάνα σου από εδώ ρα

Και τι φοβάσαι στην GTS?

Μήπως γίνει GX2? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.