Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

Τα ίδια και με τισ ρυθμίσεις που μου είπες gbak! Και ναμαι με την προηγουμενη κάρτα πριν 2 βδομάδες...

post-5811-1416073262,6063_thumb.jpg

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 02:04]

Για τσέκαρε τρέχει 16x η PCI-E??:...:

σωστό point!!....

Λογικά αν και με αυτο δεν ειναι οκ... μετά μόνο την λύση του εξορκισμού - RΜΑ σκέφτομαι.... όλα τα άλλα αναφέρθηκαν :D

Καλημέρα παίδες! Θα δοκιμάσω αυτό με την PCI-E, δεν μένει και τπτ άλλο, εκτος απτην να την δοκιμάσω σε κάνα άλλο μηχάνημα...

• 3 weeks later...

η κάρτα είναι μπόμπα........μετά να βάλω τα win2003 σε καθαρό παρτίτιον και να δω....το πρώτο bench είναι αυτό σε αυτές τις συχνότητες.......μετά βαρέθηκα να το ξανακάνω.....

αχμμ...μετά να αλλάξω τον επεξεργαστή με τον άλλον 3700+ που ανεβαίνει πιο πολύ.... :D :D :D

8355 - A64 3700+@3065 mhz - ECS 8800GT 512mb 600/1800/1500 (Default)

NVtray στο image setting έχω επιλέξει high perfomance

post-2597-1416073288,5667_thumb.jpg

Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι...επειδη έτυχε να ανοιξω μερικά links τωρα.... οταν οι drivers ΔΕΝ ειναι approved...ισχύει κανονικά το score?

Ωραιος thanx... χαζευα χτες το βραδυ και μου εκανε εντυπωση που σε αλλα σκορ εβλεπα approved και σε αλλους non-approved drivers. Πάντως εντύπωση μου κανει λογικά στο hwbot επρεπε να μετράει κατι τετοιο...2 μετρα και 2 σταθμα? Τι στο καλο τοτε σημαίνει το approved? Με πιάνεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.