Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

οχι δεν εννοεί αυτο.

Οι 3 πρώτοι που εμφανίζονται είναι γενικά απο το hwbot. Μπάινουν αυτόματα απο την γενική κατάταξη.

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount

οχι δεν εννοεί αυτο.

Οι 3 πρώτοι που εμφανίζονται είναι γενικά απο το hwbot. Μπάινουν αυτόματα απο την γενική κατάταξη.

Ανεξάρτητα απ αυτό,ούτε αυτό που είπα δεν είχε κάνει :p(ζέστη.....)

• 2 weeks later...

[hwbot] Chosen - 13562 - Q6600@ 3.7Ghz - 8800GTX stock [/hwbot]

1. O άχρηστος ο Q μου, βγάζει wprime 1024M στα 3900 και δε μπορεί να περάσει τα CPU tests του 3DM06 πάνω από 3750 (ή αυτό ή κάνω κάποιο εντελώς ηλίθιο λάθος...)

2. Η 8800GTX δεν κλοκάρει *καθόλου*. Αλλά καθόλου. Από 600/1000, πάω 610/1015 και κρασάρει το σύμπαν (ή αυτό ή κάνω κάποιο εντελώς ηλίθιο λάθος #2 )

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2515319

Αρχική απάντηση από Chosen

[hwbot] Chosen - 13562 - Q6600@ 3.7Ghz - 8800GTX stock [/hwbot]

1. O άχρηστος ο Q μου, βγάζει wprime 1024M στα 3900 και δε μπορεί να περάσει τα CPU tests του 3DM06 πάνω από 3750 (ή αυτό ή κάνω κάποιο εντελώς ηλίθιο λάθος...)

2. Η 8800GTX δεν κλοκάρει *καθόλου*. Αλλά καθόλου. Από 600/1000, πάω 610/1015 και κρασάρει το σύμπαν (ή αυτό ή κάνω κάποιο εντελώς ηλίθιο λάθος #2 )

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2515319

Chosenά, κάτι is very wrong. Εγώ με τον Q6600 στα 3.6 και την GTS είχα τα 13Κ, με την GTX πρέπει να πιάνεις 14Κ+.

Τι έχεις κάνει στο σύστημα βρε? :p

Δεν ξέρω, αλλά η Ρ5Κ μάλλον πέθανε χτες το βράδυ. Στο εντελώς άσχετο όμως: κάνω reboot και πατάω F8 για να μπουτάρω από τον σκληρό με τα Vista, ξεκινάνε, τρώω μπλε οθόνη, κάνω επανακκίνηση με το κουμπί, δεν ξαναPOSTαρε...

Δοκίμασα με τον Χ6800 και την Χ600, τα ίδια. Σήμερα θα δοκιμάσω και με άλλες μνήμες και με βλέπω για RMA.

Παρήγγειλα εν τω μεταξύ μια Gigabyte G33 m-ATX για προσωρινή μητρική μέχρι να έρθει η αντικατάσταση (αν τελικά φταίει η Ρ5Κ) και για αργότερα για το HTPC :D

Όσο για την GTX, μου την πούλησε κάποιος από δω μέσα με "φουλ εγγύηση Μουλτιράμα", αλλά μου την έδωσε φλασαρισμένη με τα ρολόγια στο φουλ. Γι'αυτό και νόμιζα (εγώ ο άσχετος) ότι δεν πάει καθόλου η κάρτα και ότι με +10MHz είτε στις μνήμες, είτε στον πυρήνα, κολλούσε. Γιατί ήταν ήδη κλοκαρισμένη αβέρτα...

Τέλος πάντω, όντως κάνω κάτι λάθος, αλλά με την Ρ5Κ τέζα (αν φταίει αυτή) δεν θα το μάθω πολύ σύντομα. Ελπίζω μόνο να ξανασηκωθεί το σύστημα προτού επιστρέψει ο συνάδελφος από τις διακοπές στην Αμερική με τον G0 που του παρήγγειλα :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:37]

Δεν ξέρω, αλλά η Ρ5Κ μάλλον πέθανε χτες το βράδυ. Στο εντελώς άσχετο όμως: κάνω reboot και πατάω F8 για να μπουτάρω από τον σκληρό με τα Vista, ξεκινάνε, τρώω μπλε οθόνη, κάνω επανακκίνηση με το κουμπί, δεν ξαναPOSTαρε...

Δοκίμασα με τον Χ6800 και την Χ600, τα ίδια. Σήμερα θα δοκιμάσω και με άλλες μνήμες και με βλέπω για RMA.

Παρήγγειλα εν τω μεταξύ μια Gigabyte G33 m-ATX για προσωρινή μητρική μέχρι να έρθει η αντικατάσταση (αν τελικά φταίει η Ρ5Κ) και για αργότερα για το HTPC :D

Αντε μπραβο καιρος ητανε!!

2 βδομαδες ησουνα με την ιδια μητρικη. Ειχα αρχισει να ανησυχω...

"Τωρα και με νεα mobo..."

Αρχική απάντηση από Chosen

Όσο για την GTX, μου την πούλησε κάποιος από δω μέσα με "φουλ εγγύηση Μουλτιράμα", αλλά μου την έδωσε φλασαρισμένη με τα ρολόγια στο φουλ. Γι'αυτό και νόμιζα (εγώ ο άσχετος) ότι δεν πάει καθόλου η κάρτα και ότι με +10MHz είτε στις μνήμες, είτε στον πυρήνα, κολλούσε. Γιατί ήταν ήδη κλοκαρισμένη αβέρτα...

Τέλος πάντω, όντως κάνω κάτι λάθος, αλλά με την Ρ5Κ τέζα (αν φταίει αυτή) δεν θα το μάθω πολύ σύντομα. Ελπίζω μόνο να ξανασηκωθεί το σύστημα προτού επιστρέψει ο συνάδελφος από τις διακοπές στην Αμερική με τον G0 που του παρήγγειλα :hehe:

Είσαι απίστευτος chosena.

Έχεις ξεπαστρέψει πόσες μητρικές και πόσους επεξεργαστές μέσα στο 2007 :p.

Όσο για την GTX δοκίμασε να την φλασάρεις με το δικό της Bios να δείς μήπως ξεμπουκώσει.

Ή δοκίμασε να ανεβάσεις μόνο τον πυρήνα π ανεβαίνει σίγουρα πάνω απο τα 600...ένα 648 το έχει 100%

Από επεξεργαστές, μόνο έναν QX6700 (lol "μόνο"...)

Από μητρικές:

- Η AW9D ήταν πατάτα: δεν κάηκε, της έκανα πώληση/ευθανασία :D

- Η DFI CFX3200 έφτασε τσαλακωμένη από το Seasonic S12 600W που ήταν μέσα στην ίδια κούτα. Εννοείται πως δεν μπουτάρησε ούτε για ένα "Hi!"

- H IN9 32-MAX ήταν ακόμα μεγαλύτερη πατάτα. Δούλεψε για 2 μέρες με θερμοκρασίες στα PWMs 50C-50C-110C-50C-50C και μετά πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια (μαζί με την ΑΒΙΤ γενικότερα για μένα...)

- Η Ρ5Ν32-SLI Plus ήταν από τις λίγες αξιόλογες μητρικές, έφυγε γιατί ζεματούσε σα διάολος.

- Η XBX2 ήταν αστέρι, αλλά τρομερά βαρετή. Ένιωθα ότι έπρεπε να λέω και "Δόξα το Θεό" που είχε επιλογή για FSB adjustment...

- Η Commando ήταν και εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος έρωτας. Το "rock-stable" είναι πολύ μικρός ορισμός για να την περιγράψω, κι αν δεν της έκανα και το (προφανώς) αποτυχημένο Vdroop mod, δεν θα μου έπαιρνε τον QX παραμάσχαλα. Η ίδια όμως επιβίωσε, ατσάλι λέμε!

- Η Ρ5Κ είναι επίσης αστέρι, δεν μου είχε δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, μέχρι χτες το βράδυ. Πάλι αυτή θα πάρω, απλά αυτή τη φορά θα περιμένω το RMA και δεν θα τρέξω να πάρω διαφορετική μητρική, καθώς η μόνη άλλη αξιόλογη Ρ35 είναι η ΑΒΙΤ, και το βλέπω πιο πιθανό να παίρνω VIA επεξεργαστή, παρά να ξαναγυρίσω στους χαβαλέδες της ΑΒΙΤ...

Κατά τ'άλλα, υγεία να έχουμε και για όλα τ'άλλα υπάρχει το RMA (εκτός κι αν τα έχεις κάνει lapping ffs...)

Τελικά ζει και βασιλεύει η Ρ5Κ, ένα DIMMάκι είχε πεθάνει (Cellshock D9GMH).

Kάποτε έβαζες 1-1 τα ντιμάκια και έβρισκες αμέσως τι παίζεται, τώρα πας να μπεις μια φορά με το κακό ντιμμάκι, και κολλάει για 24 ώρες η μητρική...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.