Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7

ω θεε μου.....τοτε τι σκαω...εμενα ψυνεται...57-60 παιζω. μπορεις να με βοηθησεις αν βαλω κατι αλλο για ψυξη>??....

Βάλε υδρόψυξη

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

το θεμα δεν ειναι οτι τα περιμενω απο αλλους. βοηθεια ζηταω.κατι το οποιο ο "αλλος" το εχει βρει κ ξερει, ζηταω να με βοηθησει. και γενικα 2μηνες τωρα που παιδευομαι εχω μαθει αρκετα στο lab.ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολους και βλεπω οτι βοηθανε. τωρα ετσι οπως το λες εσυ μου φαινεται καπως. δεν υποχρεωνω κανεναν κ οποιος θελει απανταει. εαν τωρα ενοχλουν τα ποστ τα σβηνω. δεν καταλαβαινω γιατι μου λες να ψαχτω μονος μου. δεν ντρεπομαι να ζηταω βοηθεια. κ φυσικα μονος μου ψαχνομαι οσο μπορω.

Φαίνεται ότι το ψάχνεις όπως σου είπα, αλλά δεν υπάρχει μόνο το thelab - πάρα πολλά ξένα fora καθώς και ελληνικά μπορούν να σου δώσουν πολλές απαντήσεις σε αυτά που ζητάς ;)

Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 [Σήμερα, στις 16:45]

ω θεε μου.....τοτε τι σκαω...εμενα ψυνεται...57-60 παιζω. μπορεις να με βοηθησεις αν βαλω κατι αλλο για ψυξη>??....

E όχι και ψυνεται, για stock ψύξη idle είσαι παραπάνω απο καλά. Μπορείς να ρυθμίσεις και το fan απο το rivatuner...Μη συγκρινεσαι με setup με νερό, καμία σχέση.

Οι 158.19 είναι οι πιο γρήγοροι και για μένα.

57-60 idle δεν ειναι και τοσο καλα βρε συ...το θεμα βεβαια ειναι να μην ανεβαζει πολυ σε load αλλα και παλι.

εγω στην GTS ειμαι 47-48 idle τωρα με την ζεστη και το φανακι στα 80%.

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 19:59]

57-60 idle δεν ειναι και τοσο καλα βρε συ...το θεμα βεβαια ειναι να μην ανεβαζει πολυ σε load αλλα και παλι.

εγω στην GTS ειμαι 47-48 idle τωρα με την ζεστη και το φανακι στα 80%.

Mε 70% στο fan εγώ ειμαι στους 58c και default.

Mια χαρά είναι idle 57-60, μην ξεχνας ότι οι GTX είναι και λιγο πιο ζεστές απο τις GTS.

Επίσης εκείνο το fan που έχεις βάλει κάτω απο την κάρτα κανει δουλειά, μαλιστα με την συγκεκριμένη κλίση και ίσως και μεγαλύτερη (προς την m/b) ;)

Nα και ένα δικό μου στο 06 default στα 3,4Ghz . 158,19. 648/1026/1512

Kαλό είναι? Εφτασα στους 61c στο cpu κατα την διάρκεια του :rant:

post-4508-1416073091,3569_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Dem

Nα και ένα δικό μου στο 06 default στα 3,4Ghz . 158,19. 648/1026/1512

Kαλό είναι? Εφτασα στους 61c στο cpu κατα την διάρκεια του :rant:

Ρε παιδιά...

Λείστε μ μια απορεία...

Γιατι στο διάτανο τρέχετε προγράμματα πίσω απ τα benches?

Μόνο και μόνο που λές ότι κατα την διάρκειά του έτρεχες απο πίσω monitoring για την θερμοκρασία απορίπτεσαι :p

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 22:01]

Θα παρω αλλη 8800 και θα δειτε...........!

Kαι γω θα πάρω την Commando και θα ξαναδειτε :hehe:

Βασικα αυτο θα λεγα...Πιστευω πως ειναι λιγα..Δε ξερω αν παιζει ρολο τα προγραμματα απο πισω.Αλλα ο shader clock ειναι χαμηλος οποτε ισως επιανες παραπανω marks..

P.s : εγραψα με greeklish..ελεος.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:12]

Κανονικά είναι το shader

Ναι οντως δικο μου λαθος..Το δοκιμασα να δω και σε μενα.Αλλα δε ξερω..μου φενονται λιγα κ παλι :...:

Δηλαδη 12800 αν εβγαζε θα ηταν ok :p

Αρχική απάντηση από mariosalice [06-03-2007 08:16]

Απαγορεύεται να ποστάρεις hwbot χωρίς ORB link.

Διάβασε τους κανονισμούς, μάθε να ποστάρεις και μετά έλα ξανά μια βόλτα από εδώ.

Προς το παρόν σβήσε το γιατί θεωρείται cheat χωρίς ORB link.

Καλά μην το πάρετε σοβαρά το παραπάνω ήθελα να το δείξω να δω πως πάμε, δεν λεει τιποτα, θα ψάξω να δω τι είναι το orb link, που μπορουμε να ποσταρουμε χωρις Link? και να ανταλλασουμε απόψεις?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Εγώ ακόμα στην 8800 artiftacts απ τον πυρήνα δεν έχω δεί.

Ή θα βγάζει το bench...ή θα κολάει :mad:

Ενώ στις προηγούμενες γενιές έβγαζε κάτι πρασινήλες.

Οταν μονταρισα την προηγουμενη με 1.5 στον πυρηνα και 720MHz εβγαζε αρκετα artifacts.

Η καινουρια(η παλια ειπε το ποιημα) φτανει τα 720MHz unmodded.

Περιμενω το ρεπο απο την δουλεια για να ξαναδοκιμασω.

130Marks θελω για την 2η θεση. Η πρωτη απεχει αρκετα....Δεν παει βημα και το cpu.

Αρχική απάντηση από jax7480

Οταν μονταρισα την προηγουμενη με 1.5 στον πυρηνα και 720MHz εβγαζε αρκετα artifacts.

Η καινουρια(η παλια ειπε το ποιημα) φτανει τα 720MHz unmodded.

Περιμενω το ρεπο απο την δουλεια για να ξαναδοκιμασω.

130Marks θελω για την 2η θεση. Η πρωτη απεχει αρκετα....Δεν παει βημα και το cpu.

Δοκίμασες να κατεβάσεις τις μνήμες?

Για ποιά 2η θέση πάς?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δοκίμασες να κατεβάσεις τις μνήμες?

Για ποιά 2η θέση πάς?

Οι μνημες ηταν στοκ. Τον πυρηνα MAX δοκιμαζα.

Well, οταν σταματησα πριν καμια βδομαδα με το HWBOT, ημουν 5η θεση στο 2006 με GTS 320. Τωρα σκασανε μυτη τα τετραπυρηνα....

12603 ειχε ο δευτερος και 12464 ειχα εγω που ημουν 5ος. Τωρα πεσαμε 7η θεση. Δεν πειραζει ευκαιρια να μπεντσαρουμε ξανα.

Απλα με το 06 ειναι μεγαλη π@π@ρια. Αν δεν εχεις 4πυρηνο προσπαθεις με την καρτα να καλυψεις το εδαφος. Βλεπεις τον αλλο με την καρτα στα 650 πυρηνα και εχει 1000μαρκς παραπανω μονο λογω επεξεργαστη.

Υ.Γ. Πρεπει να βρω τετραπυρηνο....

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 01:48]

Tεταρτη μπαινει το μπλοκακι (eleven universal) πανω στην GTS...

για να δουμε τι θα δουμε...

Γιωργο, GTS 320 εχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.